Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Exotické masáže – 9 druhů

Vyberte si z 9 druhů exotických masáží a relaxujte tak, jako ještě nikdy předtím! Načerpáte novou energii a příjemně detoxikujete organismus

Platnost Vykupónu je 22. 4.–13. 6. 2014
Ukončeno
249 Kč
  • 45 minutová masáž, výběr z 9 různých druhů
  • Zvolte klasickou, masáž hadím jedem, konopnou, medovou
  • či jablečnou, meruňkovou, citronovou, jogurtovou, kokosovou
  • Příjemná relaxace těla, načerpání nové energie
  • Detoxikace organismu
  • Pohodové prostředí Studia Linie blízko centra Brna
  • Nutná rezervace předem – viz „Jak uplatnit slevu“

Vyzkoušejte něco nového – zvolte z 9 druhů!

Masáž hadím jedem

Využijte léčivou sílu zmijího jedu. Masáž pomáhá při potížích spojených s artritidou, revmatickými stavy, záněty šlach, otoků kloubů, při bolestech svalů, podporuje prokrvení tkáně a tím zlepšuje výměnu látek a regeneraci. Urychluje hojení, zmírňuje projevy různých kožních onemocnění.

Konopná masáž

Konopný olej používaný při masáži má výrazné analgetické, protizánětlivé, regenerační, antibakteriální a revitalizační účinky. Olej napomáhá rychle odstranit bolest kloubů, svalů a páteře. Proniká hluboko do tkáně, kde se všechny významné látky produkované konopím postarají o postiženou oblast a dokáží zmírňvat bolest a také léčit. Konopný olej je také výborný pomocník při regeneraci a rehabilitacích po operacích nebo po namáhavých výkonech. Blahodárný vliv má i pro osoby trpící sníženou hojivostí, lupénkou, ekzémy nebo křečovými žilami. A dokáže si poradit i s různými druhy plísní.

Klasická relaxační masáž

Slouží k uvolnění těla a mysli, odstraňuje stres, uvolňuje ztuhlé šíjové svalstvo (krční svaly, zmírňuje bolest hlavy) a zádové (zádové vzpřimovače, prokrvuje a odbourává bolest), přináší zklidnění při nadměrném duševním a fyzickém vypětí a celkově osvěžuje. Má blahodárný vliv na nervovou soustavu a pozitivně ovlivňuje psychický stav člověka. Doporučuje se hlavně při sedavém zaměstnání a při práci u počítače. Po této masáži by již neměla následovat žádná náročnější činnost.

Medová masáž

Detoxikační medová masáž velmi účinně působí proti stresu, pomáhá při chronických chorobách a opotřebování věkem, je vhodná pro očistné kůry. Při masáži medem dochází k odstraňování toxinů z těla a ty potom „vyplavou“ na povrch kůže a jsou zcela zřetelně rozpoznatelné od medu. Masáž odstraňuje usazeniny, všechny jedy z životního prostředí, potravin a léků, které si tělo nahromadilo ve svých tkáních v průběhu života. Ty jsou z těla pohybem ruky doslova vysávány.

Jogurtová masáž

Při masáži se používá jogurt obohacený o rozemletou kávu. Jogurt obsahuje složky, které jsou nezbytné pro zdraví celého našeho organismu. Vitamíny, minerály, mléčné cukry a stopové prvky však také velmi pozitivně působí i na pokožku – jogurt ji hydratuje, částečně vyhlazuje a má také schopnost lehce pomoci při hojení drobných ran. Jogurtová masáž je velmi příjemná, jogurt chladí a namleté kousky kávy pokožku čistí příjemným a šetrným peelingem. Jogurt se během procedury do těla zcela vsákne a kůže je vláčná, jemná a voní po kávě. Samotná masáž je velmi vhodná pro suchou a citlivou pokožku, detoxikuje, vyživuje. Kůži se navrací pevnost a pružnost.

Meruňková masáž

Na tělo je nanášen meruňkový masážní olej, který je vhodný pro všechny typy pokožky. Má zvláčňující a vysoce regenerační účinky, pleť je po ošetření vitální a sametově hebká. Regeneruje suchou a popraskanou kůži a navíc blahodárně působí při potížích s akné a ekzémy. Pečuje o kůži poškozenou nadměrným opalováním. Olej obsahuje velké množství nenasycených esenciálních kyselin, je rychle vstřebáván pokožkou a dodává jí vysoký podíl vitamínu A a E.

Masáž citrusovým olejem

Plody citrusů mají mnoho vitaminů a minerálních látek – vitamín C, provitamín A, hořčík, železo a mnoho dalších. Konzumace citrusů je vhodná pro posílení imunity, snížení horečky, působí proti průjmům nebo lze použít citronovou šťávu k vyplachovaní úst při zánětu dásní. V kůře citronu se nacházejí látky, které ničí bakterie a plísně. V kosmetice jsou citrusy využívány v podobě citrusových olejů, které vypínají, osvěžují pokožku, pleť zbavují akné. Napomáhá zbavování celulitidy, zastavuje lámání nehtů, které je způsobeno nedostatkem vápníku a zinku v těle. Pravidelným vtíráním citronové šťávy do vlasů lze i omezit padání vlasů.

Masáž granátovým jablkem

Dodá pokožce přirozeně krásný a mladistvě jiskřivý vzhled. Olej plný slunce vetřený do pokožky působí hřejivou silou a dodá pocit uvolnění a povzbuzení nejen vašemu tělu, ale i vaší mysli. Revitalizuje a omlazuje vaše tělo a díky antioxidačním vlastnostem chrání vaši pokožku před volnými radikály. Pokožka je hydratována, chráněna před vysycháním a zvyšuje se její pružnost.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

  1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) rezervujte termín předem na tel. 777 867 795. Při objednávání sdělte vybraný druh masáže
  2. Vytištěný Vykupón uplatníte: Studio Linie, Bayerova/Kotlářská 35A, 602 00 Brno. Otevírací doba: dle objednávek
  3. Poslední objednávky nejpozději týden před koncem platnosti Vykupónu

Platnost Vykupónu je 22. 4.–13. 6. 2014


Adresa dodavatele slevy

Studio Linie

www.studiolinie.cz

Adresa
Bayerova/Kotlářská 35a
60200 Brno
mapa

Kontaktní osoba:
recepce

info/studiolinie/cz
Tel. 777 867 795

Ukončeno
249 Kč

Dotazy k nabídce (0)
249 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 29. 4. 2014

Dodavatel Studio Linie
Hodnocení minulých akcí (27 zákazníků)