Lenka
- před 4 měsíci
(IP: 88.100…)
Tenhle koš mám doma už dva roky a už tehdy jsem ho koupila i s poštovným za tuhle cenu... kde je potom sleva?
Vykupto.cz - Lenka Janáčová
- před 4 měsíci
(IP: 81.19.2…)
Dobrý den Lenko, koš, který máte doma, dodala firma imaxx? Tyto značkové a především kvalitní koše prodává dodavatel na svém eshopu http://www.imaxx.cz/imaxx/eshop/1-1-Bezdotykove-kose-PRIMO v jiných cenových relacích. V naší nabídce je poštovné v ceně. Pěkný den
Horwath
- před 4 měsíci
(IP: 193.85…)
To asi nebude Imaxx, neboť ty koše Imaxx se zde prodávají teprve od poloviny loňského roku, takže asi máte úplně něco jiného, ale možná podobného :-)
Partner - Tutty .
- před 4 měsíci
Dobrý den, koše Imaxx jsou na trhu od poloviny loňského roku.
Lenka
- před 4 měsíci
(IP: 88.100…)
Ok tak asi neumím číst... ten koš je PRIMO a než jsem si ho koupila, tak jsem si na netu ověřovala ceny...a ten IMAXX je v papíru co jsem s tím dostala zmiňován, přestože mi ho dodal nějaký soukromý prodejce. Ty dva roky jsem přehnala, koupila jsem je v září ale roku 2010, jeden pro sebe a druhý pro dceru k vánocům...
Květa
- před 4 měsíci
(IP: 81.201…)
Dobrý den,měla bych zájem o koš 38 l,ale vidím že je víc typů.Chtěla bych typ primo s černým víkem jaký je na vašem videu.Je to možné?
Partner - Tutty .
- před 4 měsíci
Dobrý den, bohužel v současnosti jsou v akci pouze koše Primo, které mají stříbrné víko.
Lenka Verbichová
- před 4 měsíci
(IP: 79.127…)
Na vykupto jsem koupila koš Imaxx elegance 58l rodičům k Vánocům a jsme nadšení všichni a hlavně jsme splnila taťkovo tajné přání, protože na něj měl zálusk. Jsem moc spokojená a doporučuji. Mají ten největší, protože menší velikosti byly vyprodané, ale aj tak jsou nadšeni.