Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Gargano s dopravou a polopenzí

Dovolená u moře s dětmi na prosluněném poloostrově v jižní Itálii! Apartmány, bungalovy, chatky, karavany a stany 50 m od pláže, termíny až do října 2014

Platnost Vykupónu je 1. 8.–31. 8. 2014
Ukončeno
od 3 690 Kč
  • Pobytový zájezd na 11, 10 nebo 7 nocí od 3 690 Kč/os.
  • Apartmány, bungalovy, chatky, karavany a stany pro 2–4 os.
  • V ceně doprava autobusem, ubytování a polopenze
  • Jižní Itálie – prosluněný poloostrov Gargano
  • Moderní areál Villaggio Riccio 50 m od moře
  • Srpen až říjen 2014, pro ceny klikněte na „Vybrat variantu“
  • Před zakoupením Vykupónu rezervujte termín u CK

Moderní areál Villaggio Riccio 50 m od moře

Zamiřte na dovolenou do jižní Itálie na poloostrov Gargano! Ubytováni budete v areálu Villaggio Riccio, umístěném v olivovém háji u průzračně čistého moře. Oblázkové pláže naleznete pouhých 50 metrů od areálu. Moderní areál Villaggio Riccio je vybaven recepcí, barem, restaurací, marketem, víceúčelovým hřištěm, zastřešenou tělocvičnou, posilovnou, beach volejbalovým hřištěm, dětským hřištěm s trampolínou, stolním tenisem, stolním fotbálkem, půjčovnou sportovních potřeb (míče, rakety, pálky, horská kola, aj.). Městečko Mattinata je vzdáleno 30minut chůze.

Apartmány se dvěma oddělenými ložnicemi

Čtyřlůžkové apartmány jsou vybaveny 2x dvoulůžkovou postelí (2 oddělené ložnice), s přikrývkami s polštářem, kuchyňkou s vybavenou kuchyňskou linkou (sada nádobí, sporák, lednička, mikrovlnná trouba) a vlastním sociálním zařízením (WC, umyvadlo a sprcha s teplou vodou). Nachází se zde venkovní terasa s plastovým nábytkem (plastové židle a stůl). Možnost klimatizace za příplatek 0,50 €/1 kWh.

Bungalovy se dvěma oddělenými ložnicemi

V bungalovu se nachází 4× postel (2 ložnice), přikrývka s polštářem, dvouhořákový vařič (plynová bomba za poplatek 10 €) a sada nádobí, lednička, venkovní terasa s plastovým nábytkem, sušákem na prádlo a ratanovou zástěnou. Bungalovy jsou bez vlastního sociálního zařízení, to je k dispozici centrálně v areálu – sprchy s teplou vodou, umyvadla, WC, prostor na umývání nádobí a praní.

Dřevěné čtyřlůžkové chatky

V chatkách se nachází 2× dvoulůžková postel, přikrývka s polštářem, dvouhořákový vařič, (plynová bomba za poplatek 10 €) a sada nádobí, lednička, venkovní terasa s plastovým nábytkem a sušákem na prádlo. Chatky jsou bez vlastního sociálního zařízení, to je k dispozici centrálně v areálu – sprchy s teplou vodou, umyvadla, WC, prostor na umývání nádobí a praní.

Až čtyřlůžkové karavany

Karavany jsou dvou, tří nebo čtyřlůžkové (různých typů). Jsou vybaveny postelemi menších rozměrů, elektrickým osvětlením, přikrývkami s polštáři, dvouhořákovým vařičem (plynová bomba za poplatek 10 €), ledničkou, sadou nádobí a sušákem na prádlo.. Před karavany najdete venkovní plastový nábytek (plastové židle a stůl). Posezení je ohraničeno ratanovou stěnou. Karavany jsou bez vlastního sociálního zařízení, to je k dispozici centrálně v areálu – sprchy s teplou vodou, umyvadla, WC, prostor na umývání nádobí a praní.

Čtyřlůžkové stany

Stany jsou čtyřlůžkové (2 oddělené ložnice) typu HUSKY, jsou vybaveny dřevěnými podlážkami s molitanovými matracemi a elektrickým osvětlením, přikrývkami s polštáři, ledničkou a sadou nádobí. Vařič ve stanech nenajdete, možnost využití centrální kuchyňky. U stanu se nachází venkovní plastový nábytek a slunečník. Stany jsou bez vlastního sociálního zařízení, to je k dispozici centrálně v areálu – sprchy s teplou vodou, umyvadla, WC, prostor na umývání nádobí a praní.

Termíny a nástupní místa

Termíny jsou k dispozici od 11. 8. do 5. 10., nikoli však pro všechny ubytovací kapacity. Pro konkrétní termíny a ceny klikněte na tlačítko „Vybrat variantu“. Doprava se realizuje patrovým autobusem ve 2 trasách. Trasa A: Brno – Praha – Plzeň – Rozvadov - Itálie a zpět, trasa B: Brno – Mikulov – Itálie a zpět. K oběma trasám je možné využít svozovou přepravu Ostrava – Olomouc do Brna za poplatek: Ostrava 350 Kč, Olomouc 200 Kč (cena tam a zpět). Tento svoz se uskuteční pouze při minimálním počtu 15 osob a je zajišťován menšími autobusy nebo mikrobusy.

V ceně máte

  • Ubytování na zvolený počet nocí ve zvoleném typu ubytování
  • Dopravu autobusem ČR – Itálie (Mattinata) a zpět
  • Akce polopenze zdarma (snídaně, večeře) – závodní stravování
  • Služby českého delegáta
  • U apartmánů spotřebu plynu

Měli byste vědět

  • Minimální počet ubytovaných spolu jsou 2 osoby, maximální 4 osoby, neobsazená lůžka nedoplácíte
  • Cestovní pojištění není v ceně (možnost připojištění v CK)
  • Povinný poplatek na místě – rekreační taxa 2,20 €/os/noc
  • Povinný příplatek 7 €/os./pobyt za lehátko na pláži (jen v termínech od 29. 8. do 5. 10. 2014)
  • U apartmánů a bungalovů povinný poplatek 10 €/os/pobyt za povlečení a úklid (klienti obdrží navíc i ručníky, čisticí prostředky a toaletní papír)
  • U chatek, karavanů a stanů povlečení a úklid není v ceně (klienti si zajistí sami nebo je možné zajistit za poplatky v € na místě), ručníky, čisticí prostředky, toaletní papír (klienti si vezmou sami)
  • U bungalovů, chatek a karavanů cena nezahrnuje spotřeba plynu (plynová bomba za poplatek 10 €, není povinné)
  • Povinná vratná kauce 1 000 Kč/ubytovací objekt

Cestujete s dětmi?

Pokud vyrážíte na dovolenou s rodinou, zakupte pro dospělé osoby i děti příslušný počet Vykupónů (1 osoba = 1 Vykupón).


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte u CK

Před zakoupením Vykupónu je nutné ověřit termín, ubytovací kapacitu a nástupní místo u CK na tel. 542 212 800 nebo 608 330 419 (volejte Po–Pá: 9.00–17.00, o víkendu je v provozu jen mobil CK 608 330 419.). Proveďte si v CK rezervaci na své jméno.

1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) napište e-mail na gargano/gargano/cz
2. Do textu e-mailu opište 13místné kódy Vykupónů (1 osoba = 1 Vykupón), uveďte na jaké jméno byla rezervace, typ ubytování, termín a nástupní místo.
3. Následně uzavřete s kanceláří GARGANO CK s.r.o. Smlouvu o zájezdu – kvůli pojištění a vaší ochraně (bez dalších poplatků)

Platnost Vykupónu je 1. 8.–31. 8. 2014


Místo vaší dovolené

Villaggio Riccio
Mattinata
Gargano, Itálie

GPS souřadnice
N41°42'32.4", E16°4'6.1"
Mapa


Dodavatel slevy

Gargano CK s.r.o.

www.gargano.cz

Adresa
Gorkého 1
60200 Brno
mapa

gargano/gargano/cz
Tel. 542 212 800; 608 330 419

Ukončeno
od 3 690 Kč

Dotazy k nabídce (10)
od 3 690 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 28. 8. 2014

Dodavatel Gargano CK s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (527 zákazníků)