Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

V srpnu Tunisko od 11 990 Kč, s All Inclusive a aquaparkem

Last Minute letecky do hotelu Eden Club s perfektními recenzemi! Miminko do 2 let zcela zdarma, 1. dítě do 12 let hradí pouze dopravu, pobyt s All Inclusive má zdarma!

Platnost Vykupónu je 25. 7.–1. 8. 2014
Ukončeno
od 11 990 Kč
  • Letecký zájezd do Tuniska, odlet z Prahy
  • Termíny 12. 8.–19. 8., 19. 8.–26. 8. a 26. 8.–2. 9. 2014
  • Dítě do 2 let zcela zdarma
  • 1. dítě 2–12 let ZDARMA s All Inclusive, platí jen dopravu
  • Na 2 zaplacené osoby obdržíte jeden společný Vykupón
  • Hotel Eden Club s aquaparkem ve tvaru větrného mlýna
  • Nejpozději 1. 8. do 15 hod. uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu

Poleťte v srpnu do Tuniska s All Inclusive za super ceny!

Letní prázdniny a hlavně srpen, jsou dobou dovolených. Dovolená je nejlepší u moře. Čeká vás minimálně 11 hodin žhavého slunce na písečné pláži s teploučkým mořem, úžasný aquapark s tobogány a skluzavkami ve tvaru větrného mlýna, dobroty z All Inclusive, široké spektrum animačních zábavních a sportovních programů, relax s bezvadnými koktejly v tropické palmové zahradě s pohledem na zapadající slunce a večerní zábava dle věku – děti mají animaci, dospěláci posezení, mladí šup na diskotéku. Splněný sen dospělých i dětí. Prostě báječná dovolená.

Letecky s All Inclusive v termínech 12. 8.–19. 8. a 19. 8.–26. 8.
za 12 990 Kč/os.

Původní cena zájezdu na 7 nocí pro jednu osobu je 16 990 Kč, vy však nyní v této akci zaplatíte jen 12 990 Kč, což je cena zájezdu. Ušetříte tedy 4 000 Kč za osobu! Vaše miminko 0–1,99 let máte zcela zdarma! Dítě 2–11,99 let na pokoji na přistýlce má zdarma pobyt s All Inclusive, hradí jen dopravu. Nejpozději do 1. 8. 2014 do 15 hodin uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu (buď přes e-mail či osobně). Podmínkou pro přistýlky je jejich nahlášení cestovní kanceláři v den zakoupení Vykupónu. Děti a přistýlky nelze hradit Vykupónem, zakoupíte je u CK přímo u CK nejpozději do 1. 8. 2014 do 15 hodin. Ceny dětí a přistýlek jsou uvedeny níže. Tato cena platí při koupi Vykupónu a rezervaci dvoulůžkového pokoje.

Letecky s All Inclusive v termínu 26. 8.–2. 9. za 11 990 Kč/os.

Původní cena zájezdu na 7 nocí pro jednu osobu je 15 990 Kč, vy však nyní v této akci zaplatíte jen 11 990 Kč, což je cena zájezdu. Ušetříte tedy 4 000 Kč za osobu! Vaše miminko 0–1,99 let máte zcela zdarma! Dítě 2–11,99 let na pokoji na přistýlce má zdarma pobyt s All Inclusive, hradí jen dopravu. Nejpozději do 1. 8. 2014 do 15 hodin uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu (buď přes e-mail či osobně). Podmínkou pro přistýlky je jejich nahlášení cestovní kanceláři v den zakoupení Vykupónu. Děti a přistýlky nelze hradit Vykupónem, zakoupíte je u CK přímo u CK nejpozději do 1. 8. 2014 do 15 hodin. Ceny dětí a přistýlek jsou uvedeny níže. Tato cena platí při koupi Vykupónu a rezervaci dvoulůžkového pokoje.

Cena zájezdu zahrnuje

  • letenku, letištní a bezpečnostní taxy
  • základní palivové taxy
  • pobytové taxy
  • skupinové transfery v destinaci letiště-hotel-letiště
  • ubytování ve hotelu na sedm nocí ve standardním pokoji
  • All Inclusive
  • asistenci česky hovořícího delegáta
  • pojištění dle zák.č.159/1999 Sb. v platném znění

Cena zájezdu nezahrnuje fakultativní služby nad rámec ceny zájezdu, které nejsou jeho součástí, např. komplexní zdravotní cestovní pojištění, nadstandardní typ pokoje, výlety apod. Tyto služby je možno sjednat za úhradu přímo v CK. Komplexní cestovní pojištění lze sjednat za úhradu přímo v CK, nabídku naleznete zde.

Dítě 0-1,99 let ZCELA ZDARMA

Neplaťte jinde za své miminko či batole, když s námi poletí zcela zdarma! U nás pro své děťátko do 2 let neplatíte ani leteckou přepravu či taxy, ani transfery, ani hotel či stravu, ani žádné manipulační či jednorázové poplatky. Dítě 0–1,99 let je bez nároku na sedačku v letadle (sedí na klíně jednoho z rodičů) a postel na pokoji. Dětská postýlka je na vyžádání na recepci hotelu zdarma.

Děti a přistýlky platíte přímo u CK

Vícečlenné rodiny si mohou dokoupit u CK jednu či dvě přistýlky na pokoj. V hotelu jsou možné dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou; dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami, dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou, dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou a přistýlkou. Jednolůžkové pokoje nejsou v této akci možné. Ve většině standardních pokojů jsou přistýlky pro děti formou paland. Ceny dětí a přistýlek platíte přímo u CK, ohledně dětí a přistýlek kontaktujte CK ihned v den zakoupení Vykupónu.

Ceny dětí a přistýlek v termínech 12. 8.–19. 8. a 19. 8.–26.8.

  • Dítě 0–1,99 let ZCELA ZDARMA (bez nároku na sedačku v letadle a přistýlku)
  • 1. dítě 2–11,99 let na pokoji na první přistýlce: 7 990 Kč (toto je cena za dopravu, pobyt s All Inclusive má zdarma)
  • 2. dítě 2–11,99 let na pokoji na druhé přistýlce: 9 990 Kč
  • Osoba nad 12 let na pokoji na přistýlce: 12 990 Kč

Ceny dětí a přistýlek v termínu 26. 8.–2. 9.

  • Dítě 0–1,99 let ZCELA ZDARMA (bez nároku na sedačku v letadle a přistýlku)
  • 1. dítě 2–11,99 let na pokoji na první přistýlce: 7 990 Kč (toto je cena za dopravu, pobyt s All Inclusive má zdarma)
  • 2. dítě 2–11,99 let na pokoji na druhé přistýlce: 9 990 Kč
  • Osoba nad 12 let na pokoji na přistýlce: 11 990 Kč

Oblíbený hotel Eden Club přímo na pláži s aquaparkem

Oblíbený a vyhledávaný hotel Eden Club 3*, který patří k nejoblíbenějším klubovým hotelům, leží přímo na písečné pláži s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Komplex je obklopen 6hektarovou tropickou palmovou zahradou, ve které se nachází úžasný aquapark s tobogány a skluzavkami ve tvaru větrného mlýna, a také plavecké bazény. Hotel nabízí svým hostům široké spektrum animačních programů a také výběr z nepřeberného množství sportovních a zábavních aktivit. Komplex je postavený ve středomořském stylu, skládá se z šesti budov, v nichž naleznete jak společenské prostory, tak ubytování. Tento hotel dostal v loňském roce právě od vás, klientů, perfektní hodnocení.

Vybavení a služby hotelu

Vstupní hala s 24hodinovou recepcí, směnárnou, trezory, WiFi v lobby, 2 restaurace, 2 restaurace á la carte, lobby bar, snack bar u bazénu, diskotéka, obchod se suvenýry, aquapark, tobogány, skluzavky, bazény, Balneo centrum (sauna, hammam, masáže, beauty salon), 3 tenisové kurty, fitness, stolní tenis, billiard, zahrada, vodní sporty.

Hotel přímo na písečné pláži, slunečníky a lehátka zdarma

Hotel leží přímo na písečné pláži s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. V tropické zahradě se nacházejí Dva úžasný aquapark, plavecké bazény, dětský bazén a slunečné terasy. Součástí hotelu jsou dva vnitřní bazény. Slunečníky a lehátka v rámci zájezdů s All Inclusive zdarma pro hotelové hosty.

Úžasný aquapark s tobogány a skluzavkami ve tvaru větrného mlýna

Aquapark je součástí hotelu a nabízí tobogány a skluzavky ve tvaru větrného mlýna se samostatným bazénem. Pro malé děti je zde dětský bazén se skluzavkami ve tvaru zvířátek.

Klimatizované pokoje s možností přistýlek

Budete ubytování ve standardních pokojích se standardním vybavením, klimatizací, telefonem, TV se satelitem, koupelnou, WC a malým balkonem či teráskou. Standardní pokoje jsou dvoulůžkové, dvoulůžkové s jednou přistýlkou, dvoulůžkové se dvěma přistýlkami, dvoulůžkové s možností dětské postýlky, dvoulůžkové s jednou přistýlkou a dětskou postýlkou. Na standardním pokoji lze ubytovat max. 4 osoby včetně infanta/miminka do 2 let. Dětská postýlka pro dítě do 2 let na vyžádání na recepci hotelu zdarma.

All Inclusive s kulinářskými specialitami

All Inclusive zahrnuje snídaně, oběd, večeře bufetovou formou včetně rozlévaných nápojů místní výroby. V časovém rozpětí určeným hotelem cca 10-22 hodin k dispozici místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje dle aktuální nabídky hotelu. Snack dle sezónní nabídky hotelu. Animační sportovní a zábavní programy dle sezónní nabídky hotelu. Přesná nabídka, rozsah, upřesnění míst kde lze čerpat All Inclusive a časové dispozice pro čerpání All Inclusive i jeho jednotlivých složek, k dispozici na recepci hotelu.

Sportovní a zábavní aktivity zdarma

Aquapark, tobogány, skluzavky, bazény, beach volejbal, basketbal, lukostřelba, petanque, vodní gymnastika, vodní pólo, animační programy, sportovní a zábavní aktivity (veškeré aktivity dle sezónní nabídky hotelu).

Aktivity pro děti zdarma

Dětský bazén se skluzavkami, aquapark, tobogány, skluzavky, mini club pro děti od 4 do 11 let, dětské hřiště, animační programy pro děti (veškeré aktivity dle sezónní nabídky hotelu).

Střediska zábavy a nákupní možnosti

Cca 400 m od hotelu se nachází Safari shoping centrum a nákupní centrum Folia. Nejbližší bankomat je ve vedlejším hotelu cca 500 m od hotelu. Cca 150 m od hotelu je zastávka autobusu, který jezdí pravidelně do centra letoviska Monastir a centra letoviska Sousse, kde naleznete historické centrum se súky, obchody, restaurace, bary, kavárny, cuktrárny, markety a banky. K dopravě můžete také využít taxi či turistický vláček či taxi, které je v této destinaci levné. Na návštěvu se neopomeňte vydat také do překrásného jachtařského přístavu Port El Kantaoui.

Města Monastir a Sousse

Tato města v sobě kloubí historii, tradice a zároveň vymoženosti dnešní doby, jako jsou nákupní a kulturní možnosti, řady restaurací, kaváren, barů, pubů, obchodů, supermarketů i obchodních center, diskoték a nočních klubů, ale také nádhernou architekturu svých památek a prožití neskutečné atmosféry tradičních arabských trhů-súků.

Port El Kantaoui

Jachtařský přístav je překrásným exotickým letoviskem, nazývané “zahradní přístav” Středomoří, jedinečný svým architektonickým provedením, který vás uvítá překrásnou vůní jasmínu. Architekturu města dotvářejí rozsáhlé parky s exotickými stromy a rostlinami. Letovisko je rozděleno na starou a novou část je obklopený rozkvetlým parkem, kterému dominuje hrající fontána. Obě části lemují obchody a obchůdky, restaurace nabízející nejrůznější mořské speciality, pizzerie, kavárny, cukrárny, kasino a noční kluby. Celé letovisko je jednou turistickou promenádou, kde panuje čilý denní i noční život. Při procházkách po pobřežní promenádě, kdy na vás dýchne atmosféra jižní Francie, se budete cítit jako v Cannes nebo Nice. K posezení zvou malé kavárničky, terasy, bary a také vyhlášená rybí restaurace umístěná ve starobylé plachetnici nastálo kotvící v přístavu. Přímo v Port El Kantaoui lze navštívit zábavní park Hanibal, cca 1,5 km od přístavu se nalézá Aquapark Aqua Palace. Z přístavu každý den vyplouvají věrné kopie pirátských lodí na tříhodinovou plavbu po moři s občerstvením a zábavou na palubě. V přístavu kotví také miniponorky, které vám odhalí tajemství mořského života.

Počasí v Tunisku v srpnu

Tunisko leží mezi 32. a 37. stupněm severní zeměpisné šířky v severní Africe. Na pobřeží je klima mírné a příjemné. Vyznačuje se dlouhým teplým létem a mírnou zimou. Pokud se plánujete při svém pobytu vykoupat v moři, jsou nejvhodnějšími měsíci pro návštěvu Tuniska od půlky května až do konce října. Vrchol léta přichází v srpnu. Teplota moře v srpnu je cca 26 °C, teplota vzduchu se pohybuje cca 32–34 °C a více. V tuto dobu je cca 11 hodin slunečního svitu.

Čím poletíte na dovolenou?

Charterové lety (nepravidelná přeprava) jsou do Tuniska zajištěny leteckými společnostmi Tunisair, Nouvelair a Syphax. Na zájezd odletíte letadlem typu Airbus A320. Vzhledem k tomu, že se jedná o nepravidelnou přepravu, potvrzuje letecká společnost časy letů vždy týden před daným odletem a Vy toto potvrzení dostanete od naší CK e-mailem pod názvem „Pokyny k odletu a komplexní odbavení k zájezdu do Tuniska“. Let do Tuniska trvá cca 2 hodiny a20 minut. Časový rozdíl v této destinaci je -1 hodina, tzn. je tam o hodinu méně než v ČR.

Důležité informace – čtěte pozorně

  • Cena leteckého zájezdu s All Inclusive do hotelu Eden Club 3* v termínu 12. 8.–19. 8. 2014 je 12 990 Kč za jednu osobu; cena Vykupónu je 25 980 Kč a je cenou zájezdu pro dvě osoby
  • Cena leteckého zájezdu s All Inclusive do hotelu Eden Club 3* v termínu 19. 8.–26. 8. 2014 je 12 990 Kč za jednu osobu; cena Vykupónu je 25 980 Kč a je cenou zájezdu pro dvě osoby
  • Cena leteckého zájezdu s All Inclusive do hotelu Eden Club 3* v termínu 26. 8.–2. 9. 2014 je 11 990 Kč za jednu osobu; cena Vykupónu je 23 980 Kč a je cenou zájezdu pro dvě osoby
  • Podmínkou uvedených zájezdů je obsazení dvoulůžkového pokoje dvěma dospělými osobami či osobami platícími cenu dospělé osoby. Jednolůžkový pokoj není možný. Placené přistýlky nahlásíte CK v den zakoupení Vykupónu. Vykupón uplatníte u CK ihned v den jeho obdržení, nejpozději však do 1. 8. 2014 do 15 hodin je nutné uzavřít s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu a uhradit přistýlky

Důležité dokumenty


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte u CK

1. Ihned, v den obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem), nejpozději však do 1. 8. 2014 do 15 hodin je nutné uzavřít s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu
2. Kontakt na CK– e-mail info/ckulysses/cz nebo tel: +224 225 430-1 (po–čt 9–18, pá 9–15), tel.: 728 577 556 (po–ne 9–18 hod.)
3. Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu uzavřete s CK buď osobně – otevírací doba – či přes e-mail info/ckulysses/cz
4. Pokud budete uzavírat Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu přes e-mail, přiložte Vykupón, uveďte svá jména, příjmení, rodná čísla, adresy u dospělých osob i dětí, u dospělých osob i čísla alespoň 2 mobilních telefonů, na nichž vás může CK kontaktovat
5. Uzavřením Smlouvy o zájezdu/Potvrzení o zájezdu se stáváte běžným klientem cestovní kanceláře

Platnost Vykupónu je 25. 7.–1. 8. 2014


Místo vaší dovolené

Hotel Eden Club 3*
Monastir
Tunisko

GPS souřadnice
N35°46'4.5", E10°49'41.3"
Mapa


Dodavatel slevy

ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE spol. s r. o.

www.ulysses.cz

Adresa
Jeruzalémská 956/10
110 00 Praha 1
mapa

info/ckulysses/cz
Tel. 224 225 430-1, 728 577 556

Ukončeno
od 11 990 Kč

Dotazy k nabídce (8)
od 11 990 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 31. 7. 2014

Dodavatel ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE spol. s r. o.
Hodnocení minulých akcí (267 zákazníků)