Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Zážitkový víkendový zájezd s termály a ubytováním na 2 noci

Nabitý poznávací zájezd do Německa a Rakouska s ubytováním. Čeká vás Mnichov, aquapark, pohádkový zámek Neuschwanstein a mnoho dalšího!

Platnost Vykupónu je 25. 8.–25. 9. 2014
Ukončeno
2 890 Kč
  • Poznávací zájezd do Německa a Rakouska za 2 890 Kč/os.
  • Víkend 26.–28. 9. 2014, v ceně doprava a 2 noci se snídaní
  • Mnichov, zámek Nymphenburg a futuristická expozice BMW
  • Erding – největší termální komplex v Evropě
  • Ledovec Kitzsteinhorn, Kaprun, Zell am See a Kitzbühel
  • Křišťálový svět Swarowski a pohádkový zámek Neuschwanstein
  • Před zakoupením Vykupónu rezervujte termín u CK

Skvělý víkendový výlet pro celou rodinu

Vezměte partnera i děti a vyrazte poslední zářijový víkend na výlet plný zážitků! Navštívíte nejúžasnější místa německých i rakouských Alp, v programu si najde to své každý člen vaší rodiny.

V pátek Mnichov, výstava „bavoráků“ a koupání v termálech

V pátek se odjíždí v ranních hodinách z Prahy přes Plzeň. Nejdříve dorazíte k zámku Nymphenburg, který vás oslní svou barokní architekturou a rozsáhlým parkem s malými zámečky. Dále budete pokračovat do německého města Mnichov. Centrem Mnichova je Mariánské náměstí dýchající kosmopolitní atmosférou a překypující životem. Chloubou náměstí jsou Nová a Stará radnice spolu s kostelem sv. Petra, nejstarším v celém historickém jádru, a dále kostel Panny Marie, jehož věže zdobí nezaměnitelné zelené kopule. Ve futuristické budově BMW Welt je možné spatřit všechny aktuální modely, tedy všechny „bavoráky“ včetně motorek a dále také vozy značky MINI, Rolls-Royce Motor Cars a motorky Husqvarna Motorcycles. Den zakončíte v termálech v Erdingu s nejdelší vodní skluzavkou v Evropě a největším saunovým rájem na světě.

V sobotu nádherné výhledy na rakouské Alpy

V sobotu ráno přejedete do Kaprunu, kde můžete navštívit unikátní vysokohorské přehrady. Soustava vodních nádrží a přečerpávacích elektráren Kaprun slouží k pokrytí špičkového zatížení při výrobě elektrické energie. Výlet ke kaprunským vysokohorským přehradním nádržím je nádhernou cestou do světa Vysokých Taur. Zájemci mohou také vyjet lanovkou na ledovec Kitzsteinhorn. Vrcholová stanice Kitzsteinhornu v nadmořské výšce 3 029 metrů s panoramatickou terasou „Top of Salzburg“ je nejvyšším bodem v Salcbursku, který je celoročně dosažitelný i bez znalostí alpinistiky. Vysoko nahoře nad Zell am See se otevírají na ledovci Kitzsteinhorn fantastické výhledy na horské velikány Alp a hory národního parku Vysoké Taury, které zůstaly v přírodním neporušeném stavu.

Navšívíte unikátní oblast Zell am See – Kaprun

Odpoledne vás čeká prohlídka městečka Zell am See se známým a vyhledávaným Zellerským jezerem a dále pak Kaprun, nacházející se pod ledovcem Kitzsteinhorn. Obě městečka v létě okouzlí turisty nespočtem cyklistických stezek a turistických tratí, v zimě pak jsou cílem lyžařů ze všech koutů světa. Po prohlídce odjezd na ubytování, možnost večeře za příplatek 10 €. Pro zájemce možnost večerní návštěvy druhého největšího lázeňského komplexu v Rakousku Tauern Spa Kaprun.

V neděli Kitzbühel, křišťálový svět a pohádkový zámek Neuschwanstein

V neděli po snídani se vypravíte do Kitzbühelu. Město je situováno mezi známými horskými vrcholy Hahnenkamm s výškou 1 712 metrů a Kitzbüheler Horn 1 996 metrů a patří k exkluzivním a prestižním střediskům Alp. Každý dnes zná Kitzbühel jako nejznámější a proslulé středisko díky tomu, že se zde každoročně pořádá prestižní Světový pohár – sjezd na Hahnenkammu, nejslavnější sjezdovce v Evropě. Po prohlídce města vás čeká Křišťálový svět Swarovski, jedinečný prostor fascinace, v němž je kouzlo křišťálu představováno v nejrůznějších instalacích plných fantazie. Pod taktovkou multimediálního umělce Andrého Hellera bylo vytvořeno 14 kouzelných komnat podle návrhů světoznámých umělců a designérů. Cestou zpět do ČR se ještě zastavíte v Innsbrucku, který nabízí svým obyvatelům i návštěvníkům nezaměnitelný „alpsko-městský životní styl“ tyrolské metropole, spojující jedinečným způsobem město, sport a kulturu. Zájezd zakončíte prohlídkou pohádkového zámku Neuschwanstein, velkolepého zámku umístěného na vysokém skalnatém vrchu v bavorských Alpách. Jde o jeden z nejznámějších a nejnavštěvovanějších turistických cílů v Německu. Tento zámek se také objevil v několika filmech a inspiroval Walta Disneyho.

V ceně máte

  • Doprava autobusem
  • Ubytování na 2 noci ve 3* hotelu
  • Snídaňový balíček, ranní káva, čaj
  • Služby delegáta
  • Pojištění CK proti úpadku

Měli byste vědět

  • Cena za 1 osobu je platná při obsazení dvoulůžkového pokoje 2 platícími osobami
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj 500 Kč/os.
  • Odjezd v pátek v ranních hodinách z Prahy přes Plzeň (přesné časy upřesní CK)
  • Cena nezahrnuje: cestovní pojištění (možnost sjednat u CK za 18 Kč/os./den) a vstupy
  • Orientační ceny vstupů: Nymphenburg 9 €, BMW 8 €, Therme Erding 21 €, Vysokohorské přehrady 19,50 €, Kitzsteinhorn 36,50 €, Tauern Spa 21 €, Swarowski 10 €, Neuschwanstein 12 €

Cestujete s dětmi?

Pokud se chystáte na zájezd s rodinou, zakupte pro dospělé osoby i děti příslušný počet Vykupónů (1 osoba = 1 Vykupón).


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte obratem u CK

Před zakoupením Vykupónu je nutná předrezervace termínu na tel. 739 029 777.

1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) napište e-mail na info/skirakousko/cz
2. Do textu e-mailu uveďte jména všech účastníků, jejich data narození, telefonní čísla, předrezervovaný termín, nástupní místo a opište všechny 13místné kódy Vykupónů
3. Následně uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu

Platnost Vykupónu je 25. 8.–25. 9. 2014


Místo vaší dovolené

Německo a Rakousko

GPS souřadnice
N47°33'27.3", E10°44'59.4"
Mapa


Dodavatel slevy

Ski Rakousko s. r. o.

www.skirakousko.cz

Adresa
Opletalova 10
779 00 Olomouc
mapa

info/skirakousko/cz
Tel. 739 029 777

Ukončeno
2 890 Kč

Dotazy k nabídce (0)
2 890 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 24. 9. 2014

Dodavatel Ski Rakousko s. r. o.
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení