Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Beskydy – apartmány v Rožnově pod Radhoštěm

3–6denní dovolená na horách pro pár i rodiny s dětmi! Podzimní nebo zimní dovolená v komfortních apartmánech, děti do 3 let zdarma, platí do 28. 2. 2015

Platnost Vykupónu je 5. 9. 2014–28. 2. 2015
Ukončeno
od 1 499 Kč
  • 3, 4 nebo 6 dní pro dva v Apartmánech u Červeného stromu
  • Ubytování v Beskydech v centru Rožnova pod Radhoštěm
  • Apartmán Sky, Essence nebo Regina dle volných kapacit
  • Plně vybavené apartmány s kuchyňkou pro páry i rodiny s dětmi
  • V okolí lyžování, cyklostezka, výlety, Valašské muzeum v přírodě
  • WiFi a dětská postýlka zdarma, platnost do 28. 2. 2015
  • Vykupón nelze uplatnit v termínu 20. 12. 2014 – 2. 1. 2015

Dovolená pro pár i rodiny s dětmi v Rožnově pod Radhoštěm!

V okolí lyžování, cyklostezka a lanové centrum

Vyrazte na dovolenou do Beskyd sami s partnerem nebo i s celou rodinou. V Apartmánech u Červeného stromu naleznete ideální útočiště pro výlety do okolí na kole i pěšky. V zimě je oblast jako stvořená pro milovníky lyžování – nejlepší jsou okolní ski areály Pustevny, Radhošť, Velké Karlovice a Prostřední Bečva. Přímo v Rožnově se pak nachází populární Gibon Park s atrakcemi pro děti i dospělé. Apartmány leží přímo naproti Valašskému muzeu v přírodě, doporučujeme také navštívit výrobnu aromatických svíček UNIPAR nebo Svět kamenů, nebo vystoupat na Jurkovičovu rozhlednu. Přímo kolem apartmánů vede cyklostezka Bečva.

Romantický apartmán Sky je ideální pro páry

Apartmán Sky je romantický podkrovní apartmán se samostatným vchodem vhodný zejména pro páry, které přijely strávit nějaký čas jen spolu. Díky svému umístnění je apartmán téměř celý den plný slunce a poskytuje krásný výhled na okolní krajinu. Apartmán je vybaven kompletně zařízenou kuchyní a kávovarem na espresso, obývákem s rozkládací pohovkou a širokoúhlou LCD televizí a ložnicí s pohodlným futonem. Všechny apartmány jsou připojeny k internetu prostřednictvím Wi-Fi sítě. Další vybavení: mikrovlnná trouba, lednička s mrazicím boxem, sklokeramická deska, pečící trouba, rychlovarná konvice. Kuchyň je vybavena kompletní jídelní a kávovou sadou a základním vybavením na vaření. Ložnice zařízena pohodlným futonem, knihovničkou. Obývací pokoj rozkládací sedačkou, LCD televizorem, vestavěnou skříní. K dispozici fén, pračka, sušák na prádlo.

Apartmán Eseence vhodný pro rodiny s dětmi

Essence je rodinný apartmán se samostatným vchodem, který je naprosto perfektní zejména pro celé rodiny nebo na dlouhodobý pobyt. Moderně vybavený apartmán disponuje pracovním koutkem, takže si zde v případě delšího pobytu můžete klidně zřídit svůj home office. Apartmán je vybaven kompletně zařízenou kuchyní s myčkou a kávovarem na espresso, rozlehlým obývákem s rozkládací pohovkou a širokoúhlou LCD televizí a útulnou ložnicí s pohodlnou manželskou postelí. Nechybí ani bezpečnostní trezor. Všechny apartmány jsou připojeny k internetu prostřednictvím Wi-Fi sítě. Další vybavení: mikrovlnná trouba, toaster, topinkovač, lednička s mrazicím boxem, sklokeramická deska, pečící trouba, rychlovarná konvice. Kuchyň je vybavena kompletní jídelní a kávovou sadou a základním vybavením na vaření. Ložnice zařízena pohodlnou manželskou postelí, komodou, němým sluhou. Obývací pokoj rozkládací sedačkou, LCD televizorem, pracovním koutkem a knihovnou. K dispozici fén, žehlička, žehlicí prkno, pračka, sušák na prádlo, trezor na laptop.

Luxusní apartmán Regina pro náročné

Regina je luxusní apartmán se samostatným vchodem, který uspokojí požadavky i velmi náročných klientů. Stylově vybavený apartmán nabízí mimo standardního vybavení i terasu, ze které se budete moci kochat výhledem na okolní krajinu. Svou kávu si můžete vychutnat i ve stylovém kávovém koutku. Apartmán je vybaven kompletně zařízenou kuchyní s myčkou a kávovarem na espresso, rozlehlým obývákem s rozkládací pohovkou a širokoúhlou LCD televizí a útulnou ložnicí s pohodlnou manželskou postelí. Nechybí ani bezpečnostní trezor. Všechny apartmány jsou připojeny k internetu prostřednictvím Wi-Fi sítě. Další vybavení: mikrovlnná trouba, toaster, topinkovač, lednička s mrazicím boxem, sklokeramická deska, pečící trouba, rychlovarná konvice. Kuchyň je vybavena kompletní jídelní a kávovou sadou a základním vybavením na vaření. Ložnice zařízena pohodlnou manželskou postelí, komodou, němým sluhou. Obývací pokoj rozkládací sedačkou, LCD televizorem, stylovým koutkem. K dispozici fén, žehlička, žehlicí prkno, sušák na prádlo, trezor na laptop.

V ceně máte

  • Ubytování v apartmánu Sky, Essence nebo Regina dle volných kapacit
  • WiFi zdarma
  • Dětská postýlka včetně lůžkovin zdarma
  • Zapůjčení dětské jídelní židličky zdarma

Měli byste vědět

  • Vykupón nelze uplatnit v termínu 20. 12. 2014 – 2. 1. 2015
  • Domácí mazlíček 50 Kč/noc (pouze domácí mazlíčci, kteří jsou zvyklí být doma)
  • Check in 14.00, check out 11.00 (po domluvě lze upravit)

Cestujete s dětmi?

Pokud se chystáte vyrazit na dovolenou s celou rodinou, zakupte pro dvě dospělé osoby Vykupón a za děti doplatíte na místě.

  • Děti do 3 let zdarma
  • Děti 3–12 let za 200 Kč/noc
  • Děti nad 12 let za 300 Kč/noc

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy – rezervace nutná

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) rezervujte na tel. 777 663 311 nebo e-mailu info/apartmanyroznov/cz
Vytištěný Vykupón uplatníte: Apartmány u Červeného stromu, Nábřeží Dukelských hrdinů 601, 756 61 Rožnov pod Radhoštěm.

Případné storno rezervace proveďte nejpozději 7 dnů předem, zabráníte tak propadnutí Vykupónu.

Vykupón nelze uplatnit v termínu 20. 12. 2014 – 2. 1. 2015!

Platnost Vykupónu je 5. 9. 2014–28. 2. 2015


Adresa dodavatele slevy

Apartmány Červeného

www.apartmanyroznov.cz

Adresa
Nábřeží Dukelských hrdinů 601
756 61 Rožnov pod Radhoštěm
mapa

info/apartmanyroznov/cz
Tel. 777 663 311

Ukončeno
od 1 499 Kč

Dotazy k nabídce (0)
od 1 499 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 7. 10. 2014

Dodavatel Apartmány Červeného
Hodnocení minulých akcí (14 zákazníků)