Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

V červenci Tunisko 4* letecky s All Inclusive

Vezměte děti o prázdninách k moři! Bezva dovolená v luxusním hotelu LTI ROSA BEACH THALASSO AND SPA 4*, který se stal součástí nadnárodního hotelového řetězce SENTIDO HOTELS AND RESORTS

Platnost Vykupónu je 11. 5.–22. 5. 2012
Ukončeno
12 990 Kč
  • Letecký zájezd s odletem z Prahy
  • Cena za 7 nocí pro jednu osobu s All Inclusive
  • Termíny zájezdů v červenci
  • Hotel přímo na pláži, tropická zahrada, bazény
  • Podmínkou zájezdu je využití dvěma platícími osobami
  • Dítě do 2 let zcela zdarma
  • 2 děti na pokoji dětské ceny až do 18 let

S Vykupto v červenci letecky k moři s All Inclusive!

Horké léto u moře, sluníčko, písek, teplé vlnky, lenošení na pláži či u bazénu, zábava, sport, animační a All Inclusive aktivity. Čeká vás sedm nocí ve vyhledávaném luxusním hotelu SENTIDO ROSA BEACH THALASSO AND SPA ležící v udržované tropické palmové zahradě přímo na slunné pláži s jemným pískem a velmi pozvolným vstupem do moře, který je vhodný i pro malé děti. Naleznete zde program SENTIDO PLUS pro pohodovou dovolenou, mezinárodní standard služeb, kulinářské čerstvé, sezónní regionální speciality, moderní a vkusné vybavení, sportovně uvolněný start každého dne a bohaté spektrum animačních sportovních i zábavních programů. Kvalitní nadnárodní hotelový řetězec SENTIDO vlastní 40 hotelů kategorie 4*,4*+ a 5* po celém světě. Luxusní hotely SENTIDO jsou značkou vysoce kvalitního zázemí, prvotřídního designu a komfortu služeb. Jistě uvítáte dětské ceny až do 18 let pro 2 děti na pokoji a Vaše miminko do 2 let zcela zdarma!

►Nádherný hotel s bazény je přímo na pláži

Cena zájezdu

Původní cena zájezdu na 7 nocí pro jednu osobu je 19 990 Kč, vy však nyní zaplatíte za jednu osobu 12 990 Kč – ušetříte tedy rovných 7 000 Kč!

Termíny zájezdů

  • 29. června – 6. července 2012 – v tomto termínu díky svátkům ušetříte 2 dny dovolené
  • 6.–13. července 2012
  • 13.–20. července 2012
  • 20.–27. července 2012

►Večer zavítejte do hotelového baru na drink

Cena zájezdu zahrnuje

  • Letenku, letištní, bezpečnostní taxy
  • Základní palivové taxy
  • Pobytové taxy
  • Skupinové transfery letiště-hotel-letiště
  • Ubytování v hotelu na sedm nocí ve standardním pokoji
  • All Inclusive + program SENTIDO Plus
  • Asistenci česky hovořícího delegáta
  • Pojištění dle zák. č.159/1999 Sb. v platném znění

Cena zájezdu nezahrnuje fakultativní služby nad rámec ceny zájezdu, které nejsou jeho součástí, např. komplexní zdravotní cestovní pojištění, nadstandardní typ pokoje, výlety apod. Tyto služby je možno sjednat za úhradu přímo v CK. Komplexní cestovní pojištění lze sjednat za úhradu přímo v CK, nabídku naleznete zde.

►Vybrané sportovní a animační programy jsou zahrnuty v ceně

Sportovní a zábavní aktivity zdarma

Aerobic, gymnastika, vodní gymnastika, vodní pólo, volejbal, basketbal, házená, tenisové kurty po předchozí rezervaci na recepci, minigolf, stolní tenis, koule, šipky, lukostřelba, multifunkční hřiště, miniklub pro děti, animační, sportovní a zábavní programy dle sezónní nabídky hotelu.

Hotel s bazény a službami All Inclusive přímo na pláži

Hotel leží přímo na slunné písčité pláži s jemným pískem a velmi pozvolným vstupem do moře, v tropické palmové zahradě, kde se rozkládá velký atypický bazén s mořskou vodou, dětský bazén, slunečná terasa a pool bar. Slunečníky a lehátka jsou pro hotelové hosty zdarma. Čeká vás sedm nocí ve vyhledávaném luxusním hotelu SENTIDO ROSA BEACH THALASSO AND SPA, se službami a stravováním All Inclusive včetně snídaně, obědu a večeře bufetovou formou, rozlévaných nealko i alkoholických nápojů a koktejlů, s programem SENTIDO Plus, se širokým spektrem animačních sportovních a zábavních aktivit pro dospělé i děti.

►V hotelové restauraci si pochutnáte na čemkoliv chcete!

All Inclusive + program SENTIDO Plus v ceně

Hotel nabízí mezinárodní standard stravovacích služeb, kulinářské speciality, středomořskou, mezinárodní, italskou a tuniskou kuchyni formou All Inclusive a program SENTIDO Plus pro pohodovou dovolenou. All Inclusive: snídaně, oběd, večeře bufetovou formou včetně rozlévaných nápojů. V časovém rozpětí určeným hotelem (cca od 10.00 hodin do 24.00 hodin), k dispozici místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje a koktejly dle sezónní nabídky hotelu. Pozdní snídaně, snack dle sezónní nabídky hotelu. Přesná nabídka, rozsah, upřesnění míst kde lze čerpat All Inclusive a časové dispozice pro čerpání All Inclusive i jeho jednotlivých složek, k dispozici na recepci hotelu.

►V hotelu se nebudou nudit ani vaše děti, je pro ně připravena spousta programů

Program SENTIDO Plus: Sentido Welcome Greeting – uvítání při příjezdu s koktejlem; Sentido Breakfast Offer Sleep in at last – možnost dvojí snídaně, tzn. druhá snídaně tzv.pozdní snídaně;Sentido daybreak – sportovně uvolněný start dne; Sentido Cuisine – čerstvé, sezónní a regionální speciality; Sentido WiFi – online připojení během vaší dovolené zdarma v lobby baru; Sentido Blue Bar – zakončení dne v uvolněné atmosféře.

Vybavení a služby hotelu

Vstupní hala s recepcí a směnárnou, WiFi v lobby, hlavní restaurace „L´Oliver“, 3 restaurace a la carte, snack bar „La Cabane“, lobby bar, piano bar, pool bar, beach bar, maurská kavárna, amfiteátr, diskotéka, obchod se suvenýry, Centrum Thalasotherapie a Spa, 3 konferenční místnosti, tenisové kurty, minigolf, stolní tenis, multifunkční hřiště, mini klub pro děti 4–12 let, billiard, fitness. Hotel umožňuje použití platebních karet typu MasterCard, Eurocard a VisaCard.

Ubytování

Standardní pokoje mají vkusné moderní vybavení, klimatizaci, telefon, TV se satelitem, minibar, koupelnu s vysoušečem vlasů, toaletu, balkon či terasu. Dětská postýlka pro dítě 0-2 roky na vyžádání na recepci hotelu zdarma.

Pláž a bazény

Hotel leží přímo na slunné písčité pláži s jemným pískem a velmi pozvolným vstupem do moře, v tropické palmové zahradě, kde se rozkládá velký atypický bazén s mořskou vodou, dětský bazén, slunečná terasa a pool bar.

Slunečníky a lehátka

Slunečníky a lehátka jsou pro hotelové hosty zdarma. Plážové osušky za deposit.

►V pokojích se bude lenošit jedna radost!

Kam přesně pojedete

Hotel naleznete v hotelové lokalitě Monastir-Skanes, která patří k Monastiru, městu s bohatou historií, v němž se harmonicky snoubí tradice a současnost. Kromě Ribatu (klášter-pevnost) ze 7. století, muzea a dalších historických památek, zde najdete i Mauzoleum 1. tuniského prezidenta, Medinu (staré město), přístav pro výletní lodě, turistickou promenádu, jíž lemují kavárny, restaurace a obchůdky. K dopravě můžete také využít taxi či turistický vláček. Za návštěvu také stojí vyhlášený jachtařský přístav Port El Kantaoui, kde při posezení v kavárně či restauraci můžete pozorovat zpívající fontánu, která je večer doplněna o barvy duhy tančící do rytmu písní.

V lokalitě Monastir se také nachází dvě 18jamková golfová hřiště Monastir Flamingo Golf Club (trasa 18 jamek, 72 par; Academy) a Monastir Palm Links Golf Club (trasa Championships 18 jamek, 72 par; trasa White 18 jamek, 72 par; trasa Yellow 18 jamek, 72 par; trasa Blue 18 jamek, 72 par; trasa Red 18 jamek, 72 par; Academy: 9 jamek, 27 par). U jachtařského přístavu Port El Kantaoui, cca 12 km od hotelu, se rozkládá golfové hřiště Golf El Kantaoui Club (Sea golf: 18 jamek, 72 par; Panorama golf: 18 jamek, 72 par).

►Perfektní místo pro letní dovolenou za lidové ceny!

Doplatky za přistýlky platíte přímo u CK

Vícečlenné rodiny si mohou dokoupit přímo u cestovní kanceláře jednu či dvě přistýlky na pokoj pro děti za zvýhodněnou cenu. V hotelu jsou možné dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou či dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami. Cenu za přistýlku platíte přímo u CK, ohledně přistýlek kontaktujte ihned po zakoupení Vykupónu cestovní kancelář.

Dítě do 1,99 let je zdarma

bez nároku na sedačku v letadle a postel v pokoji. Vaše miminko neplatí žádné manipulační poplatky, ani poplatky za leteckou dopravu či transfery.

Přistýlky doplácíte u CK u všech termínů:

  • Cena pro první dítě 2–11,99 let na přistýlce: 7 990 Kč
  • Cena pro druhé dítě 2–11,99 let na přistýlce: 7 990 Kč
  • Cena pro dítě 12–17,99 let na přistýlce: 11 490 Kč
  • Cena pro osobu nad 18 let na přistýlce: 12 990 Kč


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Vykupón uplatněte ihned u CK

Cena zájezdu 12 990 Kč je pro jednu osobu, na 2 zaplacené osoby obdržíte jeden společný Vykupón. Podmínkou zájezdu je obsazení dvoulůžkového pokoje dvěma osobami, jednolůžkové pokoje nejsou možné. Požadavek na jednu či dvě přistýlky na pokoji nahlaste CK v den zakoupení Vykupónu, přistýlky zakoupíte při uzavírání cestovní smlouvy přímo v CK. Ceny přistýlek viz níže, přistýlky nelze zakoupit Vykupónem. Nejpozději do 22.5. 2012 do 18 hodin je nutné uzavřít s CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE Cestovní smlouvu na e-mailu info/ckulysses/cz nebo tel: +224 225 430-1 (po–čt 9–18, pá 9–15) , tel.: 728 577 556 (po–ne 9–18 hod.). CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE funguje na českém trhu již 20 let a je certifikována mezinárodní normou kvality ISO 9001:2008. Důležité dokumenty: Cestovní smlouva , Všeobecné smluvní podmínky zájezdu, pojistka pro případ úpadků dle zákona č. 159/1999 Sb. a certifikát o zavedení QMS ISO 9001:2008 dle ČSN EN ISO 9001:2009.

Platnost Vykupónu je 11. 5.–22. 5. 2012


Adresa dodavatele slevy

ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE spol. s r. o.

www.ulysses.cz

Adresa
Jeruzalémská ( po-čt 9-18 , pá 9-15) 956/10
110 00 Praha 1
mapa

info/ckulysses/cz
Tel. 224 225 430-1, 728 577 556

Ukončeno
12 990 Kč

Dotazy k nabídce (21)
12 990 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 22. 5. 2012

Dodavatel ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE spol. s r. o.
Hodnocení minulých akcí (267 zákazníků)