Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

All Inclusive Tunisko letecky v červnu

Letecká dovolená s All Inclusive přímo u krásné široké pláže – cena zájezdu pro rodinu od 21 980 Kč!

Platnost Vykupónu je 21. 1.–4. 2. 2015
Ukončeno
10 990 Kč
  • Letecký zájezd s All Inclusive do Tuniska, odlet z Prahy
  • Původně 14 590 Kč, first sale 12 590 Kč – pro vás za 10 990 Kč/os.
  • Termíny 2. 6.–9. 6. a 9. 6.–16. 6. 2015
  • Dítě do 2 let zcela zdarma, dítě 2–12 zdarma pobyt s All Inclusive
  • Oblíbený klubový hotel s vynikajícím hodnocením od klientů
  • Na 2 zaplacené osoby obdržíte jeden společný Vykupón
  • Nejpozději 4. 2. 2015 do 17.00 uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu

Exotické Tunisko, All Inclusive a krásná široká pláž v červnu za super ceny!

Dovolená je nejlepší u moře. V červnu vás čeká minimálně 11 hodin žhavého slunce na krásné široké písečné pláži či u plaveckých bazénů v tropické zahradě, kulinářské speciality z All Inclusive, široké spektrum animačních zábavních a sportovních programů, relax s bezvadnými koktejly v tropické palmové zahradě s pohledem na zapadající slunce a večerní zábava dle chuti a nálady – animace, posezení s výborným vínem, taneční rej diskotéky. Prostě báječná dovolená.

Letecky s All Inclusive za 10 990 Kč !

Původní cena zájezdu na 7 nocí pro jednu osobu je 14 590 Kč, cena first minute po časové slevě je 12 590 Kč, vy však nyní v této akci zaplatíte jen 10 990 Kč, což je cena zájezdu. Ušetříte tedy 3 600 Kč za osobu! Vaše miminko 0–1,99 let máte zcela zdarma! Dítě 2–11,99 let na pokoji na přistýlce má zdarma pobyt s All Inclusive, hradí jen dopravu. Nejpozději do 2. 2. 2015 do 17 hodin uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu (buď přes e-mail či osobně). Podmínkou pro přistýlky je jejich nahlášení cestovní kanceláři v den zakoupení Vykupónu. Děti a přistýlky nelze hradit Vykupónem, zakoupíte je u CK přímo u CK nejpozději do 2. 2. 2014 do 17 hodin. Ceny dětí a přistýlek jsou uvedeny níže. Tato cena platí při koupi Vykupónu a rezervaci dvoulůžkového pokoje.

Cena zájezdu zahrnuje

  • letenku, letištní a bezpečnostní taxy
  • základní palivové taxy
  • pobytové taxy
  • skupinové transfery v destinaci letiště-hotel-letiště
  • ubytování v hotelu na sedm nocí ve standardním pokoji
  • All Inclusive
  • asistenci česky hovořícího delegáta
  • pojištění dle zák.č.159/1999 Sb. v platném znění

Cena zájezdu nezahrnuje fakultativní služby nad rámec ceny zájezdu, které nejsou jeho součástí, např. komplexní zdravotní cestovní pojištění, nadstandardní typ pokoje, výlety apod.; tyto služby je možno sjednat za úhradu přímo v CK. Cena zájezdu nezahrnuje odletovou taxu; informace k odletové taxe naleznete zde. Komplexní cestovní pojištění lze sjednat za úhradu přímo v CK, nabídku naleznete zde.

Dítě 0–1,99 let ZCELA ZDARMA

Neplaťte jinde za své miminko či batole, když s námi poletí zcela zdarma! U nás pro své děťátko do 2 let neplatíte ani leteckou přepravu či taxy, ani transfery, ani hotel či stravu, ani žádné manipulační či jednorázové poplatky. Dítě 0-1,99 let je bez nároku na sedačku v letadle (sedí na klíně jednoho z rodičů) a postel na pokoji. Dětská postýlka je na vyžádání na recepci hotelu zdarma.

Děti a přistýlky platíte přímo u CK

Vícečlenné rodiny si mohou dokoupit u CK jednu či dvě přistýlky na pokoj. V hotelu jsou možné dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou; dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami, dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou, dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou a přistýlkou. Celkem lze ubytovat na pokoji 4 osoby. Jednolůžkové pokoje nejsou v této akci možné. Ceny dětí a přistýlek platíte přímo u CK, ohledně dětí a přistýlek kontaktujte CK ihned v den zakoupení Vykupónu.

Ceny za děti a přistýlky

  • Dítě 0–1,99 let ZCELA ZDARMA (bez nároku na sedačku v letadle a přistýlku)
  • 1. dítě 2–11,99 let na pokoji na první přistýlce: 7 990 Kč (toto je cena za dopravu, pobyt s All Inclusive má zdarma)
  • 2. dítě 2–11,99 let na pokoji na druhé přistýlce: 7 990 Kč (toto je cena za dopravu, pobyt s All Inclusive má zdarma)
  • Osoba nad 12 let na pokoji na přistýlce: 10 990 Kč

Spočítejte si celkovou cenu pro vaši rodinu

  • Rodinný balíček – 2 dospělé osoby (ušetříte za rodinu 7 200 Kč): cena 21 980 Kč
  • Rodinný balíček – 3 osoby (2 dospělé osoby + miminko 0–1,99 let, ušetříte za rodinu 8 190 Kč): cena 21 980 Kč
  • Rodinný balíček – 3 osoby (2 dospělé osoby + 1. dítě 2–11,99 let na přistýlce, ušetříte za rodinu 7 200 Kč): cena 29 970 Kč
  • Rodinný balíček – 3 osoby (3 dospělé osoby nebo osoby nad 12 let věku, ušetříte za rodinu 7 200 Kč): cena 32 970 Kč
  • Rodinný balíček – 4 osoby (2 dospělé osoby + 1. dítě 2–11,99 let na přistýlce + miminko 0-1,99 let, ušetříte 8 190 Kč): cena 29 970 Kč
  • Rodinný balíček – 4 osoby (2 dospělé osoby + 1. dítě 2–11,99 let na přistýlce + 2.dítě 2–11,99 let na přistýlce, ušetříte 7 200 Kč): cena 37 960 Kč

Oblíbený hotel u pláže v tropické zahradě

Hotelový komplex klubového typu President Club 3*, který je jedním z nejoblíbenějších klubových hotelů Hammametského zálivu, leží u krásné široké písečné pláže. Komplex vystavěný ve stylu přímořské architektury, rozprostírající se v tropické palmové zahradě, se skládá z pětipatrové budovy a jednopatrových bungalovů. Standardní pokoje se nacházejí v obou ubytovacích kapacitách, ubytování probíhá bez možnosti výběru kapacity. Komplex leží v centru severní turistické zóny letoviska Hammamet, kde v délce několika kilometrů je rozložen nespočet obchodů, obchůdků, kaváren, restaurací, barů a nočních klubů. Přímo na pláži naproti hotelu se nalézá aquapark Flipper s řadou vodních atrakcí, skluzavek, tobogánů aj.

Hotel s vynikajícím hodnocením od klientů

Tripadvisor.com: 4 z 5, 87 % klientů doporučuje, hodnotilo 1043 osob.

Holidaycheck.cz: 5 z 6, 93% klientů doporučuje.
(uvedené hodnocení je k datu 1.1.2015)
Tento hotel byl zde na portále hodnocen klienty, kteří jej v letech 2013 a 2014 s naší CK navštívili, jako vynikající a na tento hotel v těchto dvou letech není evidována naší CK žádná reklamace.

Vybavení a služby hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí a směnárnou, WiFi v lobby, internetový kout, výtahy, hlavní restaurace „Mandela“, restaurace a la carte na pláži, lobby bar „Mao“, bar u bazénu „Rotonde“, plážový bar „Buvette“, noční bar, diskotéka, TV místnost, obchod se suvenýry, zahrada, slunečná terasa, Spa centrum (masáže, sauna, koupele, zábaly, hammam), kadeřnictví, 2 tenisové kurty, minigolf, miniklub, Junior klub, klub Ado.

Krásná široká pláž, 3 bazény

Hotel leží u krásné slunné široké písečné pláže vyhlášeného Hammametského zálivu s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře, která je od zahrady hotelu oddělena místní pobřežní komunikací (100m). V tropické palmové zahradě hotelového komplexu se nacházejí tři venkovní bazény se slunečnými terasami, z toho jeden větší plavecký a druhý s vodním přepadem, třetí dětský bazén. Součástí komplexu je i vnitřní bazén.

Slunečníky a lehátka zdarma

Slunečníky a lehátka v rámci zájezdů s All Inclusive u bazénu a na pláži zdarma pro hotelové hosty.

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 či 2 přistýlek

Budete ubytování ve standardních pokojích se standardním zařízením, telefonem, TV se satelitem, koupelnou, WC, balkonem či terasou. V hlavní budově jsou k dispozici standardní dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou či dvoulůžkové s možností dětské postýlky. V hlavní budově ve standardním pokoji lze ubytovat max. 3 osoby včetně infanta. V bungalovech jsou k dispozici standardní dvoulůžkové s jednou přistýlkou, dvoulůžkové se dvěma přistýlkami, dvoulůžkové s možností dětské postýlky, dvoulůžkové s jednou přistýlkou a možností jedné dětské postýlky. Na standardním pokoji v bungalovu lze ubytovat max. 4 osoby včetně infanta. Dětská postýlka na vyžádání na recepci hotelu zdarma.

All Inclusive s kulinářskými specialitami

Hotel nabízí mezinárodní standard stravovacích služeb, kulinářské speciality, středomořskou a tuniskou kuchyni. All Inclusive zahrnuje snídaně, oběd, večeře bufetovou formou včetně rozlévaných nápojů dle aktuální nabídky hotelu. Pozdní snídaně dle aktuální sezónní nabídky hotelu. V časovém rozpětí určeným hotelem cca 10-24 hodin k dispozici místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje dle aktuální sezónní nabídky hotelu. Odpolední snack dle aktuální sezónní nabídky hotelu. Animační sportovní a zábavní programy dle aktuální sezónní nabídky hotelu. V beach baru během dne nealkoholické nápoje dle aktuální nabídky hotelu. Přesná nabídka, rozsah, upřesnění míst kde lze čerpat All Inclusive a časové dispozice pro čerpání All Inclusive i jeho jednotlivých složek, k dispozici na recepci hotelu.

Sportovní a zábavní aktivity zdarma

Bazény, plážový volejbal, vodní pólo, aerobic, aqua aerobic, tenis, stolní tenis, basketbal, minifotbal, pétanque, miniklub pro děti od 4-7 let, junior klub pro děti 8-12 let, klub Ado pro dorost 12-16 let, animační programy pro děti, animační programy pro děti a dospělé; veškeré animační sportovní a zábavní aktivity dle sezónní nabídky hotelu.

Střediska zábavy a nákupní možnosti

V blízkosti hotelu se nachází turistická promenáda s obchody, restauracemi, bary, kavárnami. Cca 500 m od hotelu leží zastávka autobusu, kterým se můžete dopravit do letoviska Hammamet a letoviska Nabeul. K návštěvě obou letovisek můžete využít také taxi, která jsou v této destinace levná. V Hammametu, nazývaném ,,městem jasmínů“, naleznete řadu restaurací, barů, diskoték, nočních klubů, obchodů a také Medinu, staré město, obklopené opevněním, které nabízí návštěvníkům poetické kouzlo křivolakých uliček v protikladu se vzrušující atmosférou exotických arabských trhů – súku. Letovisko Hammamet je také vyhlášené dvěma 18-ti jamkovými golfovými hřišti Hammamet Golf Citrus a Hammamet Golf Yasmine. Prohlídku letoviska Nabeul, nazývaným „městem hrnčířů“ můžete zahájit procházkou po turistické promenádě běžící od moře až k obchodnímu a historickému centru letoviska či přímo po centru, kde naleznete nákupní i zábavní možnosti s řadou restaurací, barů, obchodů, obchůdků, supermarket a také vlakové nádraží. Navštívit zde můžete exotické arabské trhy – súky s koloritem barev, vůní a zvuků, kde naleznete prodejce stříbra, zlata, ručně vyráběné hliněné či glazorované keramiky, krajek, ale i koberců, koření a širokého sortimentu zboží všech druhů.

Aquapark Flipper

Aquapark Flipper je jedním z největších vodních parků v Tunisku. Tento samostatný objekt se rozkládá přímo na krásné široké písečné pláži vyhlášeného Hammametského zálivu a nabízí svým hostům prostor pro relaxaci, sport, zábavu, odpočinek a také možnost unikátních vodních radovánek, k nimž patří řada výjimečných atrakcí jako např. 13 obrovských tobogánů např.Black Hole – tobogán ve tvaru uzavřené trubice, Twister – 12m vysoký tobogán tvaru hada s délkou 50m, Kamikaze – vertikální tobogán vysoký 15m, Multipath -pět paralelních skluzavek 12m vysokých, Crazy River nabízí 30m divoké jízdy, Tourbillon - s výškou 15m nabízí 60m jízdy, uměle vytvořenou lagunu, hydromasáže, bazén s pomalým proudem a jacuzzi. Pro menší děti je zde Mini Twister, Mini Vortex, Mini Multipath a mini Crazy River. Součást aquaparku jsou restaurace a la carte, restaurace, snack bar, cukrárna, bufet, herní místnost, šatny, lékařská služba.

Počasí v Tunisku

Tunisko leží mezi 32. a 37. stupněm severní zeměpisné šířky v severní Africe. Na pobřeží je klima mírné a příjemné. Vyznačuje se dlouhým teplým létem a mírnou zimou. Pokud se plánujete při svém pobytu vykoupat v moři, jsou nejvhodnějšími měsíci pro návštěvu Tuniska od května až do konce října. Teplota moře v červnu je cca 22–24 °C, teplota vzduchu se pohybuje cca 28–32 °C a více. V tuto dobu je cca 11 hodin slunečního svitu.

Čím poletíte na dovolenou?

Charterové lety (nepravidelná přeprava) jsou do Tuniska zajištěny leteckými společnostmi Tunisair, Nouvelair, Syphax a Travel Servis. Na zájezd odletíte letadlem typu Airbus A320. Vzhledem k tomu, že se jedná o nepravidelnou přepravu, potvrzuje letecká společnost časy letů vždy týden před daným odletem a Vy toto potvrzení dostanete od naší CK e-mailem pod názvem „Pokyny k odletu a komplexní odbavení k zájezdu do Tuniska“. Let do Tuniska trvá cca 2 hodiny a20 minut. Časový rozdíl v této destinaci je -1 hodina, tzn. je tam o hodinu méně než v ČR.

Důležité informace – čtěte pozorně

  • Cena leteckého zájezdu s All Inclusive do hotelu President Club 3* je 10 990 Kč je za jednu osobu; cena Vykupónu je 21 980 Kč a je cenou zájezdu pro dvě osoby.
  • Podmínkou uvedených zájezdů je obsazení dvoulůžkového pokoje dvěma dospělými osobami či osobami platícími cenu dospělé osoby. Jednolůžkový pokoj není možný. Placené přistýlky nahlásíte CK v den zakoupení Vykupónu. Vykupón uplatníte u CK ihned v den jeho obdržení, nejpozději však do 2. 2. 2015 do 17 hodin je nutné uzavřít s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu a uhradit přistýlky.

Důležité dokumenty


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte u CK

1. Ihned, v den obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem), nejpozději však do 4. 2. 2015 do 17 hodin je nutné uzavřít s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu. Upozorňujeme, že pokud neuzavřete s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu do 4. 2. 2015 do 17 hodin, nebude již možné Vykupón použít.
2. Kontakt na CK – e-mail info/ckulysses/cz nebo tel: +224 225 430-1 (po–čt 9–17, pá 9–15), tel.: 728 577 556 (po–ne 9–17 hod.)
3. Smlouvu o zájezdu/potvrzení o zájezdu uzavřete s CK buď osobně – otevírací doba – či přes e-mail info/ckulysses/cz
4. Pokud budete uzavírat Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu přes e-mail, přiložte Vykupón, uveďte svá jména, příjmení, rodná čísla, adresy u dospělých osob i dětí, u dospělých osob i čísla alespoň 2 mobilních telefonů, na nichž vás může CK kontaktovat.
5. Uzavřením Smlouvy o zájezdu/Potvrzení o zájezdu se stáváte běžným klientem cestovní kanceláře.

Platnost Vykupónu je 21. 1.–4. 2. 2015


Místo vaší dovolené

President Club 3*
Hammamet
Tunisko

GPS souřadnice
N36°25'23.1", E10°40'19.3"
Mapa


Dodavatel slevy

CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE

www.ulysses.cz

Adresa
Jeruzalémská 956/10
110 00 Praha 1
mapa

info/ckulysses/cz
Tel. 224 225 430-1, 728 577 556

Ukončeno
10 990 Kč

Dotazy k nabídce (2)
10 990 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 3. 2. 2015

Dodavatel CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE
Hodnocení minulých akcí (267 zákazníků)