Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Tunisko letecky s aquaparkem a Ultra All Inclusive za 11 990 Kč/os.

Dovolená u moře v Tunisku v červnu 2015. Dítě 2–12 let na přistýlce zdarma pobyt s Ultra All Inclusive – limitovaný počet!

Platnost Vykupónu je 26. 1.–5. 2. 2015
Ukončeno
11 990 Kč
  • Letecký zájezd do Tuniska s Ultra All Inclusive, odlet z Prahy
  • Termíny 16. 6.–23. 6.a 23. 6.–30. 6. 2015
  • Původně 14 990 Kč, first sale 12 990 Kč – pro vás za 11 990 Kč/os.
  • Dítě 0–2 let zcela zdarma, dítě 2–12 zdarma pobyt s Ultra All Inclusive
  • Hotel s vynikajícím hodnocením od klientů
  • Na 2 zaplacené osoby obdržíte jeden společný Vykupón
  • Nejpozději 5. 2. 2015 do 17.00 uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu

Letecká dovolená u moře s aquaparkem za super ceny!

Dovolená je nejlepší u moře. V červnu vás čeká minimálně 11 hodin žhavého slunce na písečné pláži, v úžasném aquaparku ve tvaru větrného mlýna s tobogány a skluzavkami či u plaveckých bazénů v tropické zahradě, dobroty z All Inclusive, široké spektrum animačních zábavních a sportovních programů pro dospělé i děti a večerní zábava dle věku – děti mají animaci, dospěláci posezení, mladí šup na diskotéku. Splněný sen dospělých i dětí. Prostě báječná dovolená.

Ultra All Inclusive Tunisko v červnu za 11 990 Kč!

Původní cena zájezdu na 7 nocí pro jednu osobu je 14 990 Kč, cena first minute po časové slevě je 12 990 Kč, vy však nyní v této akci zaplatíte jen 11 990 Kč, což je cena zájezdu. Ušetříte tedy 3 000 Kč za osobu! Vaše miminko 0–1,99 let máte zcela zdarma! 1. dítě 2–11,99 let na pokoji na přistýlce má zdarma pobyt s All Inclusive, hradí jen dopravu. Děti 12–17,99 let hradí dětskou cenu. Nejpozději do 5. 2. 2015 do 17 hodin uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu (buď přes e-mail či osobně). Podmínkou pro přistýlky je jejich nahlášení cestovní kanceláři v den zakoupení Vykupónu. Děti a přistýlky nelze hradit Vykupónem, zakoupíte je u CK přímo u CK nejpozději do 5. 2. 2014 do 17 hodin. Ceny dětí a přistýlek jsou uvedeny níže. Tato cena platí při koupi Vykupónu a rezervaci dvoulůžkového pokoje.

Cena zájezdu zahrnuje

  • letenku, letištní a bezpečnostní taxy
  • základní palivové taxy
  • pobytové taxy
  • skupinové transfery v destinaci letiště-hotel-letiště
  • ubytování v hotelu na sedm nocí ve standardním pokoji
  • Ultra All Inclusive
  • asistenci česky hovořícího delegáta
  • pojištění dle zák.č.159/1999 Sb. v platném znění

Cena zájezdu nezahrnuje fakultativní služby nad rámec ceny zájezdu, které nejsou jeho součástí, např. komplexní zdravotní cestovní pojištění, nadstandardní typ pokoje, výlety apod.; tyto služby je možno sjednat za úhradu přímo v CK. Cena zájezdu nezahrnuje odletovou taxu; informace k odletové taxe naleznete zde. Komplexní cestovní pojištění lze sjednat za úhradu přímo v CK, nabídku naleznete zde.

Dítě 0-1,99 let ZCELA ZDARMA

Neplaťte jinde za své miminko či batole, když s námi poletí zcela zdarma! U nás pro své děťátko do 2 let neplatíte ani leteckou přepravu či taxy, ani transfery, ani hotel či stravu, ani žádné manipulační či jednorázové poplatky. Dítě 0–1,99 let je bez nároku na sedačku v letadle (sedí na klíně jednoho z rodičů) a postel na pokoji. Dětská postýlka je na vyžádání na recepci hotelu zdarma.

Děti a přistýlky platíte přímo u CK

Vícečlenné rodiny si mohou dokoupit u CK na pokoj jednu přistýlku či dvě přistýlky v omezeném množství. V hotelu jsou možné dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou; dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami, dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou, dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou a přistýlkou. Celkem lze ubytovat na pokoji max. 4 osoby včetně infanta. Jednolůžkové pokoje nejsou v této akci možné. Dvoulůžkové pokoje se 2 přistýlkami jsou však pouze v omezeném počtu, pokud tento pokoj potřebujete, ověřte si jeho dostupnost obratem u CK a rezervujte si jej na své jméno. Ceny dětí a přistýlek platíte přímo u CK, ohledně dětí a přistýlek kontaktujte CK ihned v den zakoupení Vykupónu.

Ceny za děti a přistýlky

  • Dítě 0–1,99 let ZCELA ZDARMA (bez nároku na sedačku v letadle a přistýlku)
  • 1. dítě 2–11,99 let na pokoji na první přistýlce: 7 990 Kč (toto je cena za dopravu, pobyt s All Inclusive má zdarma)
  • 2. dítě 2–11,99 let na pokoji na druhé přistýlce: 8 990 Kč (počet přistýlek limitován, pouze na vyžádání v CK)
  • Dítě 12–17,99 let na pokoji na přistýlce: 10 990 Kč
  • Dospělá osoba nad 18 let na pokoji na přistýlce: 11 990 Kč

Vyhledávaný hotel s úžasným aquaparkem

Hotelový komplex klubového typu Eden Club 3*, který je jedním z nejoblíbenějších klubových hotelů turistické lokality Monastir Skanes, leží přímo na písečné pláži v 6hektarové palmové tropické zahradě a je zaměřen především na rodiny s dětmi, kterým nabízí široké spektrum animačních programů a také výběr z nepřeberného množství sportovních i zábavních aktivit pro děti i dospělé.

Bezvadné hodnocení hotelu

Tripadvisor.com: 3,5 z 5, 76% klientů doporučuje, hodnotilo 746 osob.

Holidaycheck.cz: 4,5 z 6, 77% klientů doporučuje, hodnotilo 914 osob.

Google.com: 4 z 5
(uvedené hodnocení je k datu 1. 1. 2015)

Tento hotel byl zde na portále hodnocen klienty, kteří jej v letech 2013 a 2014 s naší CK navštívili, jako vynikající a na tento hotel v těchto dvou letech není evidována naší CK žádná reklamace.

Vybavení a služby hotelu

Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí, směnárnou, trezory, WiFi v lobby, 2 restaurace, 2 restaurace á la carte, lobby bar, snack bar u bazénu, diskotéka, obchod se suvenýry, aquapark, tobogány, skluzavky, bazény, Balneo centrum (sauna, hammam, masáže, koupele, fitness, beauty salon), 3 tenisové kurty, stolní tenis, billiard, miniklub, dětské hřiště, zahrada, slunečná terasa, vodní sporty.

Písečná pláž a 2 plavecké bazény

Hotel leží přímo na písečné pláži s jemným světlým pískem a pozvolným vstupem do moře, v tropické palmové zahradě, kde se nacházejí dva venkovní bazény se slunečnými terasami, dětský bazén a aquapark. Součástí komplexu jsou i dva vnitřní bazény.

Úžasný aquapark zdarma

Aquapark ve tvaru větrného mlýna s tobogány a skluzavkami se samostatným bazénem a dětským bazénem se skluzavkami ve tvaru zvířátek. Aquapark je součástí hotelu a je pro hotelové hosty zdarma.

Slunečníky a lehátka zdarma

Slunečníky a lehátka v rámci zájezdů s All Inclusive u bazénu, v aquaparku a na pláži zdarma pro hotelové hosty.

Dvoulůžkové pokoje s možností přistýlek

Budete ubytování ve standardních pokojích se standardním zařízením, telefonem, TV se satelitem, koupelnou, WC, většina pokojů s malým balkonem či terasou bez rozdílu ceny. Standardní pokoje jsou dvoulůžkové či dvoulůžkové s 1 přistýlkou a v omezeném počtu a na vyžádání dvoulůžkové se 2 přistýlkami. V některých dvoulůžkových pokojích se 2 přistýlkami jsou přistýlky formou paland. Dětská postýlka na vyžádání na recepci hotelu zdarma.

Ultra All Inclusive s kulinářskými specialitami

Hotel nabízí mezinárodní standard stravovacích služeb, kulinářské speciality, středomořskou a tuniskou kuchyni. All Inclusive zahrnuje snídaně, oběd, večeře bufetovou formou včetně rozlévaných nápojů dle aktuální nabídky hotelu. V časovém rozpětí určeným hotelem k dispozici místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje dle aktuální sezónní nabídky hotelu. Vybranné nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby dle aktuální sezónní nabídky hotelu 24 hodin denně. Pozdní snídaně a snack dle aktuální sezónní nabídky hotelu. Midnight snack dle aktuální sezónní nabídky hotelu. Animační sportovní a zábavní programy dle aktuální sezónní nabídky hotelu. Přesná nabídka, rozsah, upřesnění míst kde lze čerpat All Inclusive a časové dispozice pro čerpání All Inclusive i jeho jednotlivých složek, k dispozici na recepci hotelu.

Sportovní a zábavní aktivity zdarma

Aquapark, tobogány, skluzavky, bazény, animační aktivity dle sezónní nabídky hotelu např. beach volejbal, basketbal, lukostřelba, petanque, vodní gymnastika, aerobic, vodní pólo, animační programy, sportovní a zábavní aktivity.

Aktivity pro děti zdarma

Dětský bazén se skluzavkami, aquapark, tobogány, skluzavky, mini club pro děti od 4 do 11 let, dětské hřiště, animační programy pro děti (veškeré aktivity dle sezónní nabídky hotelu).

Nákupní možnosti

Cca 150 m od hotelu je zastávka autobusu, který jezdí pravidelně do centra letoviska Monastir a centra letoviska Sousse, kde naleznete historické centrum se súky, obchody, restaurace, bary, kavárny, cuktrárny, markety a banky. K dopravě můžete také využít taxi či turistický vláček. Cca 400 m od hotelu se nachází Safari shoping centrum a nákupní centrum Folia. Nejbližší bankomat je ve vedlejším hotelu cca 500 m od hotelu.

Letovisko Monastir

Původní název Monastiru byl Ruspina, která byla výchozím bodem Césarových nájezdů do Afriky. Současný název Monastir je odvozen od křesťanského kláštera. Z původně malého městečka se Monastir rozvinul v jedno z nejkrásnějších a nejznámějších turistických středisek země. Bývalý charakter si zachovala pouze část starého města – Mediny, většina ostatních staveb byla v posledních letech rekonstruována. Za pozornost v Monastiru stojí Bourghibova mešita a jeho mausoleum s drahocennou výzdobou (Bourghiba – nedávno zesnulý 1. prezident Tuniské republiky), v její blízkosti leží Ribat – impozantní klášterní stavba z 8. století, Velká mešita z 9. století a jiné památky. Monumentálnost starých městských hradeb je v Monastiru zvýrazněna čtvercovými strážními věžemi. Krása starého města, rybářský přístav a také prezidentská rezidence dělají z Monastiru jedno z nejpůvabnějších měst Tuniska. Centrum letoviska je z hotelu dostupné autobusem či taxi, které je v této destinaci levné. V centru se nachází řada restaurací, barů, kaváren obchodů a obchůdků, a také arabské trhy – súky.

Golf

Cca 2 km, na pobřeží, se nachází golfové hřiště Monastir Flamingo Golf Club (trasa 18 jamek, 72 par; Academy). Přímo v lokalitě Monastir Skanes se nalézá golfové hřiště Monastir Palm Links Golf Club ( 5 tras s 18 jamkami, 72 par; Academy: 9 jamek, 27 par). U jachtařského přístavu Port El Kantaoui, cca 12 km od hotelu, se rozkládá golfové hřiště Golf d´El Kantaoui Club (2 trasy s 18 jamkami, 72 par).

Počasí v Tunisku

Tunisko leží mezi 32. a 37. stupněm severní zeměpisné šířky v severní Africe. Na pobřeží je klima mírné a příjemné. Vyznačuje se dlouhým teplým létem a mírnou zimou. Pokud se plánujete při svém pobytu vykoupat v moři jsou nejvhodnějšími měsíci pro návštěvu Tuniska od května až do konce října. Teplota moře v červnu je cca 22–24 °C, teplota vzduchu se pohybuje cca 28–32 °C a více. V tuto dobu je cca 11 hodin slunečního svitu.

Čím poletíte na dovolenou?

Charterové lety (nepravidelná přeprava) jsou do Tuniska zajištěny leteckými společnostmi Tunisair, Nouvelair, Syphax a Travel Servis. Na zájezd odletíte letadlem typu Airbus A320. Vzhledem k tomu, že se jedná o nepravidelnou přepravu, potvrzuje letecká společnost časy letů vždy týden před daným odletem a vy toto potvrzení dostanete od naší CK e-mailem pod názvem „Pokyny k odletu a komplexní odbavení k zájezdu do Tuniska“. Let do Tuniska trvá cca 2 hodiny a20 minut. Časový rozdíl v této destinaci je -1 hodina, tzn. je tam o hodinu méně než v ČR.

Důležité informace – čtěte pozorně

  • Cena leteckého zájezdu s Ultra All Inclusive do hotelu Eden Club 3* je 11 990 Kč je za jednu osobu; cena Vykupónu je 23 980 Kč a je cenou zájezdu pro dvě osoby.
  • Podmínkou uvedených zájezdů je obsazení dvoulůžkového pokoje dvěma dospělými osobami či osobami platícími cenu dospělé osoby. Jednolůžkový pokoj není možný. Placené přistýlky nahlásíte CK v den zakoupení Vykupónu. Vykupón uplatníte u CK ihned v den jeho obdržení, nejpozději však do 5 .2. 2015 do 17 hodin je nutné uzavřít s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu a uhradit přistýlky.

Důležité dokumenty


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte u CK

1. Ihned, v den obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem), nejpozději však do 5. 2. 2015 do 17 hodin je nutné uzavřít s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu. Upozorňujeme, že pokud neuzavřete s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu do 5. 2. 2015 do 17 hodin, nebude již možné Vykupón použít.
2. Kontakt na CK – e-mail info/ckulysses/cz nebo tel: +224 225 430-1 (po–čt 9–17, pá 9–15), tel.: 728 577 556 (po–ne 9–17 hod.)
3. Smlouvu o zájezdu/potvrzení o zájezdu uzavřete s CK buď osobně – otevírací doba – či přes e-mail info/ckulysses/cz
4. Pokud budete uzavírat Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu přes e-mail, přiložte Vykupón, uveďte svá jména, příjmení, rodná čísla, adresy u dospělých osob i dětí, u dospělých osob i čísla alespoň 2 mobilních telefonů, na nichž vás může CK kontaktovat.
5. Uzavřením Smlouvy o zájezdu/Potvrzení o zájezdu se stáváte běžným klientem cestovní kanceláře.

Platnost Vykupónu je 26. 1.–5. 2. 2015


Místo vaší dovolené

Hotel Eden Club 3*
Monastir
Tunisko

GPS souřadnice
N35°47'1.8", E10°41'20"
Mapa


Dodavatel slevy

CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE

www.ulysses.cz

Adresa
Jeruzalémská 956/10
110 00 Praha 1
mapa

info/ckulysses/cz
Tel. 224 225 430-1, 728 577 556

Ukončeno
11 990 Kč

Dotazy k nabídce (11)
11 990 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 1. 2. 2015

Dodavatel CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE
Hodnocení minulých akcí (267 zákazníků)