Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Wellness pobyt v Beskydech v 4* hotelu

Relaxační dovolená pro dva v luxusním Hotelu Pod Kyčmolem****! V ceně polopenze, neomezeně bazén, vířivka a sauny, na výběr také pobyt se sladovou koupelí a pivem, děti do 4 let zdarma

Platnost Vykupónu je 13. 2.–30. 6. 2015
Ukončeno
od 1 990 Kč
  • 2 nebo 3 dny pro dva s polopenzí v Hotelu Pod Kyčmolem****
  • Hotel roku 2013 – luxusní prostředí a špičkové služby
  • Neomezený vstup do wellness – bazén, vířivka, sauny a další
  • Celodenní a večerní lyžování na sjezdovce Polanka zdarma!
  • Na výběr také varianta pobytu se sladovou koupelí a pivem
  • Děti do 4 let, internet a parkování zdarma
  • Příjezd Ne–Čt, před zakoupením Vykupónu ověřte termíny v hotelu

Hodnocení zákazníků Vykupto.cz

„Pobyt předčil naše očekávání. Personál hotel byl velmi příjemný a vstřícný. Všude krásně čisto a výborné jídlo. Bonusem je nádherná příroda a poloha úplně bokem od ostatních domů. Prostě úžasné!“ Markéta S., zákaznice Vykupto.cz

„Byli jsme moc spokojeni. Personál velice ochotný a milý. Ubytování čisté, jídlo skvělé. Wellness kdykoliv k dispozici. Místní pivo moc dobré. Co bylo slibováno v nabídce, bylo bezezbytku splněno. Určitě bych doporučila a rádi se tam opět podíváme.“ Jana P., zákaznice Vykupto.cz

Hotel Pod Kyčmolem**** byl oceněn jako nejlepší hotel regionu

Hotel Pod Kyčmolem**** se nachází v malebné části Horní Lomné s nedalekou památkou Kyčmol a unikátním beskydským pralesem Mionší. Jeho luxusní prostředí, špičkové služby a vybavené wellness jsou pozitivně hodnoceny mnoha znovu se vracejícími hosty. Hotel Pod Kyčmolem**** je držitelem prestižního ocenění Hotel roku 2013 pro daný region. Zároveň je držitelem certifikace od Asociace hotelů a restaurací ČR v kategorii čtyřhvězdičkový hotel pro rok 2014–2016.

Pokoje a wellness centrum uspokojí i ty nejnáročnější z vás

Wellness centrum, do kterého budete mít neomezený vstup, uspokojí i náročnější klientelu. Nachází se zde bazén, vířivka, 3 druhy saun a Kneippův chodník. Ubytováni budete v nekuřáckých, moderně zařízených 2lůžkových pokojích s vlastní koupelnou, WC, LCD TV se SAT, telefonem a přípojkou na internet. Součástí servisu jsou ručníky, osušky i fén. Hotel i wellness mají bezbariérový přístup. Každý den si pochutnáte na bohaté polopenzi formou rautů. Nezapomeňte také ochutnat pivo Lomňam, které se vaří v hotelovém pivovaru.

Lyžování zdarma, jízdy se spřežením a bruslení

Využijte možnosti lyžování zdarma na sjezdovce u 18 km vzdáleného hotelu Pohanka! Nedaleko je také lyžařský areál Horní Lomná – Přelač (3 km), ski areál Armáda v Dolní Lomné (8 km), ski areál Severka v Dolní Lomné (12 km) a Ski areál Mosty u Jablunkova (17 km). Pro vyznavače bílé stopy nabízí okolí širokou síť běžeckých tras, např. od Těšínských Beskyd z Mostů u Jablunkova přes Velký a Malý Polom na Bílý Kříž nebo oblíbenou trasu z Třince do Oldřichovic pod vrcholem Ostrý a dál přes Babí vrch, Slavíč a Kozí hřbet až na Malý Polom. Mezi další populární aktivity patří bobová dráha s celoročním provozem v Ski areálu Mosty u Jablunkova. Rodinná stáj v Dolní Lomné nabízí v zimním období pro jednotlivce, páry, rodiny s dětmi, menší skupinky vyjížďku do okolní krajiny v saních tažených koňmi (při dobrých sněhových podmínkách). Ve vedlejší obci Dolní Lomná je možnost využití provozu veřejného kluziště v závislosti na klimatických podmínkách.

Na jaře a v létě turistika, golf, jízdy na koních a mnohem více

V blízkosti hotelu naleznete také tenisové kurty, golf, jízdy na koni, koloběžky a další aktivity. Pro vyznavače adrenalinu je k dispozici jedinečný paintball areál Návsí, Beskydská škola létání pak nabízí příznivcům výšek tandemové lety z Javorového Vrchu. Zdolávejte hory – mimo jiné Malý i Velký Polom, Slavíč, Kamenitý nebo Trojmezí – styk hranic 3 států (Čech, Slovenska a Polska) . Doporučujeme výlet do Pralesu Mionší – národní přírodní rezervace (průvodce pro skupinu nad 8 osob). Další tipy na výlet naleznete zde.

V ceně máte

  • Ubytování na 2 noci pro 2 osoby v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou, WC, LCD TV se SAT, telefonem, minibarem, fénem, trezorem a přípojkou na internet zdarma
  • Polopenze – snídaně formou bohatého rautu, večeře rautovým způsobem (studené předkrmy, polévky, teplé pokrmy, přílohy, saláty, ovoce, moučníky, teplý dezert)
  • Neomezený vstup do hotelového wellness centra (neomezený vstup do wellness centra – bazén, vířivka, 3 druhy saun, Kneippův chodník, ručníkový servis)
  • U pobytu na 2 noci s koupelí a pivem navíc sladová koupel pro 2 osoby na 1 hod. + každá osoba 1 litr piva (světlé nebo tmavé v hotelovém pivovaru)
  • V termínu od 15. 2. do 15. 3. 2015 speciální program pro děti: animační program, dětské hřiště před hotelem – skluzavka, pískoviště vybavené hračkami, dětský koutek, dětský koutek u bowlingu – výhoda pro celou rodinu, pohodlný přebalovací pult na toaletách u restaurace, dětské židličky

Měli byste vědět

  • Nástupní dny Ne–Čt
  • Pobyt o víkendu možný za příplatek 200 Kč na osobu a noc přímo na hotelu
  • Vykupón nelze uplatnit přes Velikonoce a o státních svátcích
  • Cena nezahrnuje místní poplatek 19 Kč/os./noc (osoby do 18 let a osoby nad 70 let jsou od poplatků osvobozeny)
  • Pes do 30 cm za 300 Kč/noc, nad 30 cm 890 Kč/noc
  • Příplatky za jiné pokoje: apartmán suite 400 Kč/noc, rodinný apartmán 600 Kč/noc
  • Parkování zdarma
  • Check-in 14.00, check-out 11.00 (za příplatek 250 Kč/os. lze prodloužit do 15.00 – v ceně i vstup do wellness)

Cestujete s dětmi?

Pokud plánujete vyrazit na pobyt s rodinou, zakupte pro 2 dospělé osoby jeden Vykupón a za děti doplatíte na místě v hotelu:

  • Dítě mladší 4 let zdarma (bez nároku na lůžko, stravu a služby)
  • Půjčení dětské postýlky s ložním prádlem 250 Kč/pobyt
  • Přistýlka typu roll way 900 Kč/noc vč. snídaně a vstupu do wellness

Dárkový Vykupón


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy – rezervace nutná

Před zakoupením Vykupónu je nutné předrezervovat termín na tel. 558 341 622.

Ihned po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) závazně potvrďte předrezervovaný termín na tel. 558 341 622 nebo e-mailu info/podkycmolem/cz
Vytištěný Vykupón uplatníte: Hotel Pod Kyčmolem****, Horní Lomná 140, 739 91 Horní Lomná.
Nástupní dny jsou Ne–Čt, pobyt přes víkend je možný pouze za příplatek na místě 200 Kč/os./noc. Vykupón nelze uplatnit přes Velikonoce a o státních svátcích.
Případné storno rezervace proveďte nejpozději 7 dnů před příjezdem, zabráníte tak propadnutí Vykupónu.

Platnost Vykupónu je 13. 2.–30. 6. 2015


Adresa dodavatele slevy

Wellness hotel Pod Kyčmolem ****

www.podkycmolem.cz

Adresa
Horní Lomná 53
739 91 Jablunkov
mapa

Kontaktní osoba:
Recepce

info/podkycmolem/cz
Tel. +420 558 341 622

Ukončeno
od 1 990 Kč

Dotazy k nabídce (2)
od 1 990 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 14. 5. 2015

Dodavatel Wellness hotel Pod Kyčmolem ****
Hodnocení minulých akcí (333 zákazníků)