Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Drážďany – adventní trhy a Primark

Jednodenní poznávací zájezd do Německa v sobotu 5. prosince. Navštívíte vánoční trhy, výhodně nakoupíte v Primarku a užijete si festival štól!

Platnost Vykupónu je 17. 9.–4. 12. 2015
Ukončeno
429 Kč
  • Předvánoční zájezd do německých Drážďan za 429 Kč/os.
  • V sobotu 5. 12. 2015, odjezd Praha a Ústí nad Labem
  • V ceně doprava autobusem a služby technického průvodce
  • Zažijete atmosféru proslulých adventních trhů
  • Uvidíte průvod s největší štólou na světě
  • Navštívíte obchod Primark – možnost výhodných nákupů

Poznejte kouzelné Drážďany v magickém předvánočním čase!

Naplánujte si už nyní báječný adventní výlet s bohatým programem! Po příjezdu do Drážďan se zúčastníte festivalu vánočních štól. Procesí se skládá z více než dvaceti obrazů, které zobrazují významné okamžiky z dějin drážďanské štóly. Nejdůležitějším vozem procesí bude vůz s obří štólou. Chybět nebude ani obří nůž, který měří 1,6 metru a váží dvanáct kilogramů. Štóla se posléze rozkrájí a vy ji budete moci ochutnat – lze si kousek zakoupit. Celou atmosféru zpříjemní živá hudba i historické kostýmy aktérů. Poté se vydáte na adventní trhy a budete míte také možnost nákupu v Primarku. Odjezd z Drážďan v 18.30, předpokládaný návrat do Ústí v 19.45, do Prahy okolo 21.00.

Uvidíte největší štólu na světě

Městem prochází průvod s historickými postavami v čele s králem Augustem Silným, 120 řemeslníky – pekaři, řezníky, mlynáři, stolaři, sládky atd. 300 m dlouhý průvod s 12 scénami doprovází historickým centrem města hlavní atrakci, kterou je vůz s největší štólou na světě. V loňském roce v hlavní roli účinkovala rekordní štóla o hmotnosti 4 tuny, kterou upekli drážďanští pekaři. Průvod končí na Štólovém trhu a tam se obří pečivo rozporcuje – prodává se za zlaťáky, které získáte na vánočních trzích, 1 stojí asi 3 €.

Zdejší adventní trhy nadchnou dospělé i děti

Součástí trhů je Štólový trh, kde lze pořídit originální výrobky od řezbářů, figurky, louskáčky, pyramidy, keramiku z Lužice, lahodné štóly drážďanských pekařů a cukrářů a mnohem více. Překrásný je také středověký adventní trh v nádvoří drážďanského zámku s kejklíři a komedianty. Dále je zde nově otevřený trh na Neumarktu u chrámu Frauenkirche – na místě, kde býval tradičně trh v letech 1630 až 1920. Na základě historických maleb a fotografií byl tento trh obnoven a je zde vše jako před 100 lety, nachází se zde např. stánky cukráře, řezbáře, ševce, truhláře, řezbáře, hodináře, zlatníka. Kousek odtud v Münzgasse je milý adventní trh, který potěší zejména děti, protože je zde muzeum vánočních pyramid se stovkou exemplářů a trhu vévodí osmimetrová pyramida s dřevěnými figurkami v životní velikosti. Podávají se tu horké ovocné nápoje. Někdy tudy projíždí kníže Ruprecht s průvodem a rozdává dětem dárky. Konečně vánoční trh naleznete i v pěší zóně na nákupní třídě Prager Strasse. Zde je také další velká zajímavost adventních Drážďan, a to největší vánoční pyramida na světě (15 m vysoká).

Primark – nákupy za skvělé ceny

V Primarku má své hojné zastoupení nejen dámská, ale i dětská a pánská móda, takže nákupy pro celou rodinu za příjemné ceny v příjemném moderním prostředí. Můžete zde levně pořídit např. pánská trička s módními potisky i bez za cca 3 €, dámská trička za cca 2,50–5 €, dámské svetříky za 8 €, dámské kalhoty za 10 €, balerínky za 8 €, pánské kalhoty za 10 €, pánské košile včetně kravaty za 5–10 € a jiné.

V ceně máte

  • Doprava komfortním autobusem vybaveným WC a klimatizací
  • Služby technického průvodce

Měli byste vědět

  • Termín: sobota 5. 12. 2015
  • Nástupní místa: Praha (odjezd v 7.00), Ústí nad Labem (odjezd v 8.15)
  • Cena nezahrnuje: cestovní pojištění

Cestujete s dětmi?

Na děti se nevztahuje žádná další sleva, pro dospělé osoby i děti zakupte příslušný počet Vykupónů (1 osoba = 1 Vykupón).

Dárkový Vykupón


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte u dodavatele slevy

1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) vyplňte obratem elektronickou objednávku – nejpozději 15 dnů po obdržení Vykupónu
2. V objednávce uveďte jména všech účastníků, údaje kontaktní osoby (e-mail, telefonní číslo, adresa) a opište všechny 13místné kódy Vykupónů
3. Po vyplnění objednávky vám bude zaslána cestovní smlouva
4. Pokyny na cestu budou zaslány 7–10 dnů před odjezdem

Platnost Vykupónu je 17. 9.–4. 12. 2015


Místo vaší dovolené

Drážďany
Německo

GPS souřadnice
N51°3'1.8", E13°44'10.9"
Mapa


Dodavatel slevy

Cesty Evropou

www.cestyevropou.cz

Adresa
Zámecká 170
66501 Rosice
mapa

Kontaktní osoba: Ing. Pavla Neuwirthová
info/cestyevropou/cz
Tel. +420 720 180 955

Ukončeno
429 Kč

Dotazy k nabídce (0)
429 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 15. 10. 2015

Dodavatel Cesty Evropou
Hodnocení minulých akcí (159 zákazníků)