Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Last Minute 4* Tunisko s All Inclusive v červenci

4* hotel přímo na písčité pláži v palmové zahradě, s bazény, tobogány a skluzavkami! Omezený počet míst!

Platnost Vykupónu je 26. 6.–3. 7. 2012
Ukončeno
10 990 Kč
  • Letecký zájezd v červenci s odletem z Prahy
  • 8 dní/7 nocí s All Inclusive pro 1 osobu
  • Cena platná při využití dvěma platícími osobami
  • Výběr z termínů 6.–13.7. a 13.–20. 7.
  • 4* hotel přímo na pláži ve velké palmové zahradě
  • Plavecké bazény, tobogány a skluzavky
  • Dítě do 2 let zcela zdarma, dětské ceny až do 12 let

Last Minute dovolená s All Inclusive u moře s bazény, tobogány a skluzavkami!

Nepropásněte Last Minute za super cenu na dovolenou u moře pro celou rodinu! Čeká vás teplé moře, písečná pláž s pozvolným vstupem do moře a ubytování ve 4* Hotelu Ruspina v turisticky atraktivní oblasti Monastir. Hotel se nachází přímo na pláži, obklopen 9hektarovou palmovou zahradou, plaveckými bazény a bazény s tobogány a skluzavkami! Prostě ideální dovolená pro celou rodinu. Akce je limitována omezeným počtem míst.

►Zažijete pohádkovou dovolenou s celou rodinou v Tunisku

Vyberte si ze dvou termínů v červenci

Termíny: 6.–13. července nebo 13.–20. července 2012

Původní cena zájezdu na 7 nocí pro jednu osobu je 16 990 Kč, vy však nyní v této akci zaplatíte jen 10 990 Kč za osobu. Cena platí při využití dvěma platícími osobami a rezervaci dvoulůžkového pokoje. Přistýlky pro děti zakoupíte přímo u CK, ceny přistýlek jsou uvedeny níže.

Cena zájezdu zahrnuje

  • Letenku, letištní a bezpečnostní taxy
  • Základní palivové taxy
  • Pobytové taxy
  • Skupinové transfery letiště-hotel-letiště
  • Ubytování v hotelu na 7 nocí ve standardním pokoji
  • All Inclusive
  • Asistenci česky hovořícího delegáta
  • Pojištění dle zák.č.159/1999 Sb. v platném znění

Cena zájezdu nezahrnuje fakultativní služby nad rámec ceny zájezdu, které nejsou jeho součástí, např. komplexní zdravotní cestovní pojištění, nadstandardní typ pokoje, výlety apod. Tyto služby je možno sjednat za úhradu přímo v CK. Komplexní cestovní pojištění lze sjednat za úhradu přímo v CK, nabídku naleznete zde.

  • ►4* Hotel Ruspina leží přímo na písečné pláži
  • ►Je obklopen bazény, tobogány a velkou palmovou zahradou
  • ►Vychutnáte si romantické západy slunce
  • ►Ubytováni budete v pokojích s vlastním balkonem nebo terasou
  • ►Hotel nabízí ideální podmínky pro rodiny s dětmi

Přistýlky platíte přímo v CK, nahlaste je ihned po zakoupení Vykupónu

Vícečlenné rodiny si mohou dokoupit přistýlky na pokoj přímo u CK. Vybrat si můžete dvoulůžkový pokoj, dvoulůžkový pokoj s jednou přistýlkou nebo dvoulůžkový pokoj se dvěma přistýlkami. Ohledně přistýlek kontaktujte ihned po zakoupení voucheru cestovní kancelář.

Cena přistýlek

  • Dítě 0–1,99 let má pobyt ZDARMA (bez nároku na sedačku v letadle a postel v pokoji)
  • 1.dítě 2–11,99 let na pokoji na přistýlce: 6 990 Kč
  • 2.dítě 2–11,99 let na pokoji na přistýlce: 7 990 Kč
  • Osoba nad 12 let na přistýlce: 10 990 Kč

Letecký zájezd do atraktivní oblasti Monastir

Hotel se nalézá v turistické oblasti Monastir-Skanes a je vzdálen cca 7 km od historického centra Monastiru, města s bohatou historií, kde se harmonicky snoubí tradice a současnost. Kromě Ribatu (klášter-pevnost) ze 7. století, muzea a dalších historických památek, zde najdete i Mauzoleum 1. tuniského prezidenta Habiba Burgiby, postavené v roce 1963, Medinu (staré město), přístav pro výletní lodě. Turistickou promenádu lemují kavárny, restaurace a obchůdky. V blízkosti města se nachází golfové hřiště. Moře zde omývá rozlehlé pláže s jemným pískem.

►Podíváte se do jedné z nejatraktivnějších oblastí v Tunisku

Vybavení a služby Hotelu Ruspina****

Vstupní hala s recepcí, trezory a směnárnou v hlavní budově, WiFi v lobby, výtah v hlavní budově, hlavní restaurace s terasou, restaurace a a carte s italskou, středomořskou a tuniskou kuchyní, snack - pizzeria bar, beach bar, piano bar, lobby bar, maurská kavárna, TV místnost, konferenční sál, diskotéka, obchod se suvenýry, Spa centrum (sauna, hammam, masáže, jacuzzi), kadeřnictví, zahrada, bazény, tobogány, skluzavky, 5 tenisových kurtů, minigolf, stolní tenis, billiard, fitness, pronájem kol a skútrů, vodní sporty.

Pokoje

Standardní pokoje mají standardní vybavení, klimatizaci, telefon, TV se satelitem, koupelnu s vysoušečem vlasů a toaletou, balkon či terasu.

Pláž a bazény

Hotel leží přímo na písčité pláži s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. V udržované 9hektarové zahradě v areálu hotelu naleznete velký plavecký bazén se slunečnou terasou a snack barem, bazén se třemi tobogány, dětský bazén, dětský bazén s dětským tobogánem a skluzavkou. Otevírací doba bazénu s tobogány je určena hotelem a vyvěšena na recepci hotelu. Součástí hotelu je i vnitřní bazén.

Slunečníky a lehátka ZDARMA

Zdarma pro hotelové hosty. Plážové osušky za deposit.

All Inclusive

Jednodušší forma All Inclusive zahrnuje: snídaně, oběd, večeře, jednodušší bufetovou formou s menším rozsahem výběru, včetně rozlévaných nápojů dle aktuální nabídky hotelu. V časovém rozpětí určeným hotelem, většinou 10-22 hodin, k dispozici místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje dle aktuální nabídky hotelu. Snacky, sportovní a animační programy dle sezónní nabídky hotelu. Přesná nabídka, rozsah, upřesnění míst, kde lze čerpat All Inclusive a časové dispozice pro čerpání All Inclusive i jeho jednotlivých složek, budou k dispozici na recepci hotelu.

Sportovní a zábavní aktivity ZDARMA

Bazény, tobogány, skluzavky, aerobic, vodní gymnastika, gymnastika, vodní pólo, volejbal, basketbal, petanque, šipky, lukostřelba, diskotéka, animační programy (veškeré aktivity dle sezónní nabídky hotelu).

Aktivity pro děti ZDARMA

Dětské bazény, dětský tobogán a skluzavka, dětské hřiště, baby club pro děti od 4 do 12 let, animační programy pro děti (veškeré aktivity dle sezónní nabídky hotelu).


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Vykupón uplatněte ihned u CK

Cena zájezdu je pro jednu osobu. Na 2 zaplacené osoby obdržíte jeden společný Vykupón. Podmínkou zájezdu je obsazení dvoulůžkového pokoje 2 osobami, jednolůžkové pokoje nejsou možné. Požadavek na jednu či dvě přistýlky na pokoji nahlaste CK v den zakoupení Vykupónu; přistýlky zakoupíte při uzavírání cestovní smlouvy přímo v CK; ceny přistýlek viz níže; přistýlky nelze zakoupit Vykupónem. Nejpozději do 3.7. 2012 do 18 hodin je nutné uzavřít s CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE Cestovní smlouvu: e-mail info/ckulysses/cz tel.+224 225 430-1 (po-čt 9-18, pá 9-15). CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE funguje na českém trhu již 20 let. Zde naleznete důležité dokumenty: Cestovní smlouva , Všeobecné smluvní podmínky zájezdu, pojistka pro případ úpadků dle zákona č. 159/1999 Sb. a certifikát o zavedení QMS ISO 9001:2008 dle ČSN EN ISO 9001:2009.

Platnost Vykupónu je 26. 6.–3. 7. 2012


Adresa dodavatele slevy

ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE spol. s r. o.

www.ulysses.cz

Adresa
Jeruzalémská 956/10
110 00 Praha 1
mapa

info/ckulysses/cz
Tel. 224 225 430-1, 728 577 556

Ukončeno
10 990 Kč

Dotazy k nabídce (4)
10 990 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 2. 7. 2012

Dodavatel ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE spol. s r. o.
Hodnocení minulých akcí (267 zákazníků)