Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Zájezdy s večeřemi a dopravou na poloostrov Gargano

Levná dovolená u moře v Itálii 2016! V ceně doprava, večeře a ubytování v moderním areálu s perfektním zázemí 50 m od pláže

Platnost Vykupónu je 23. 11. 2015–5. 1. 2016
Ukončeno
od 3 499 Kč
  • Zájezd na 10 dnů/7 nocí nebo 13 dnů/10 nocí, cena je za osobu
  • V ceně doprava autobusem, ubytování + večeře po celou dobu zdarma
  • Čtyřlůžkové apartmány, chatky, karavany nebo stany
  • Min. 2 osoby, za neobsazená lůžka doplácíte u CK
  • Pro termíny a ceny klikněte na „Vybrat variantu“
  • Moderní a skvěle vybavený areál Villaggio Riccio jen 50 m od pláže
  • Před zakoupením Vykupónu rezervujte termín u CK

Super levná dovolená u moře pro rodiny s dětmi

Zdroj: Youtube.com

Hodnocení zákazníků Vykupto.cz

„Levná, skvělá dovolená u moře v Itálii pro nenáročné cestovatele!“ Eva, zákaznice Vykupto.cz

„Určitě všem doporučuji. Skvělá dovolená za slušné peníze pro celou rodinu. Jídlo česká kuchyně, porce pro děti a ženy akorát. Zábava, výlety, komunikace, všechno vždy na jedničku.“ Zdeňka, zákaznice Vykupto.cz

Poloostrov Gargano – panenská příroda, nádherné pláže

Prožijte léto 2016 u moře na prosluněném jihu Itálie! Poloostrov Gargano je součástí kraje Puglia s hlavním centrem Foggia. Je chráněnou krajinnou rezervací se zákazem stavby nových objektů, a proto je téměř nenarušen vlivem přetechnizované civilizace. Panenská příroda v okolí Mattinaty – místa, kde budete trávit svou dovolenou, nabízí neopakovatelný výhled na moře, vápencové skály, jeskyně, útesy a malebné zátoky. Průměrné teploty na Garganu dosahují v létě 38 °C, v červnu a září 30 °C, v květnu 28 °C, moře mívá v létě kolem 28 °C, v červnu a září kolem 25 °C, v květnu kolem 24 °C! Ideální doba na opálení a na poznávání Itálie.

Areál 50 m od pláže – market, hřiště, bar, WIFI

Ubytováni budete v areálu Villaggio Riccio umístěném v olivovém háji u průzračně čistého moře. Oblázkové pláže najdete pouhých 50 m od areálu. Areál je vybaven recepcí, barem, minimarketem (obchůdkem se smíšeným zbožím), restaurací, zastřešenou tělocvičnou, víceúčelovým hřištěm, beach volejbalovým hřištěm, dětským hřištěm s trampolínou, stolním tenisem, stolním fotbálkem, půjčovnou sportovních potřeb (míče, rakety, pálky apod). Přístup k internetu přes wifi za poplatek. Možnost cvičení aerobicu a zumby, posilovna je k dispozici zdarma. Každý večer probíhají v areálu Villaggio Riccio společenské aktivity + večerní disco. Během dne se pořádají různé turnaje v beach volejbalu, nohejbalu a mnoho dalších. Městečko Mattinata je vzdáleno 30 minut chůze.

  • Apartmány BILO

V apartmánu se nachází 4× postel (2 ložnice), přikrývky s polštáři, kuchyňský kout s vybavenou linkou (sada nádobí, sporák, lednička) a vlastní sociální zařízení (WC, umyvadlo a sprcha s teplou vodou). K dispozici je plastový nábytek (židle a stůl) a sušák na prádlo.

  • Apartmány TRILO

Čtyřlůžkové apartmány jsou vybaveny 2× dvoulůžkovou postelí (2 oddělené ložnice), s přikrývkami a polštáři, kuchyňkou s vybavenou linkou (sada nádobí, sporák, lednička, mikrovlnná trouba) a vlastním sociálním zařízením (WC, umyvadlo a sprcha s teplou vodou). Nachází se zde také venkovní terasa s plastovým nábytkem (židle a stůl) a sušákem na prádlo. Možnost klimatizace za příplatek 0,50 €/1 kWh.

  • Dřevěné čtyřlůžkové chatky

V chatkách se nachází 2× dvoulůžková postel, přikrývky s polštáři, dvouhořákový vařič, (plynová bomba za poplatek 10 €) a sada nádobí, lednička, venkovní terasa s plastovým nábytkem a sušákem na prádlo. Chatky jsou bez vlastního sociálního zařízení, to je k dispozici centrálně v areálu – sprchy s teplou vodou, umyvadla, WC, prostor na umývání nádobí a praní.

  • Čtyřlůžkové karavany

Karavany jsou vybaveny postelemi menších rozměrů, elektrickým osvětlením, přikrývkami s polštáři, dvouhořákovým vařičem (plynová bomba za poplatek 10 €), ledničkou, sadou nádobí a sušákem na prádlo.. Před karavany najdete venkovní plastový nábytek (plastové židle a stůl). Posezení je ohraničeno rákosovou stěnou. Karavany jsou bez vlastního sociálního zařízení, to je k dispozici centrálně v areálu – sprchy s teplou vodou, umyvadla, WC, prostor na umývání nádobí a praní.

  • Čtyřlůžkové stany

Ve stanech se nachází 2 oddělené ložnice, molitanové matrace na dřevěných podlážkách, přikrývka s polštářem, elektrické osvětlení, bez vařiče (možnost využití centrální kuchyňky), lednička, venkovní plastový nábytek (plastové židle a stůl) + slunečník, sada nádobí (hrnce, pánev, miska, příbory, sklenice, talíře, hrnky). Stany jsou bez vlastního sociálního zařízení, to je k dispozici centrálně v areálu – sprchy s teplou vodou, umyvadla, WC, prostor na umývání nádobí a praní.

Nástupní místa

  • Trasa A: Brno – Praha – Plzeň – Rozvadov – Itálie a zpět
  • Trasa B: Brno – Mikulov – Itálie a zpět

V ceně máte

    • Ubytování na 7 nebo 10 nocí nocí ve zvoleném typu ubytování
    • Dopravu autobusem ČR – Itálie (Mattinata) a zpět
    • Akce večeře zdarma (formou závodního stravování – česká kuchyně)
    • Služby českého delegáta
    • U apartmánů spotřeba plynu

    Měli byste vědět

    • Minimální počet ubytovaných v jednom objektu jsou 2 osoby, maximální počet 4 osoby. Nelze ubytovat jen jednu osobu samostatně. V objektu budete ubytováni sami – nebudou k vám přidány žádné další cizí osoby. Většina objektů je čtyřlůžkových, při nenaplnění plné obsazenosti objektu v  CK doplatíte neobsazená lůžka (apartmán TRILO – 2000 Kč/pobyt, apartmán BILO – 1500 Kč/pobyt, chatka – 1000 Kč/pobyt, karavan – 800 Kč/pobyt, stan 500 Kč/pobyt)
    • Cena nezahrnuje cestovní pojištění (možnost připojištění v Gargano CK)
    • Na místě hradíte rekreační taxu 2,20 €/os./noc
    • Povinný příplatek 7 €/os/pobyt za lehátko na pláži (jen u termínů v mimosezóně - v ceníku označeny L)
    • U apartmánů povinný poplatek 12 €/os./pobyt za povlečení a úklid
    • U chatek a karavanů povinný poplatek 10 €/os./pobyt za povlečení a úklid
    • U stanů povinný poplatek 8 €/os./pobyt za povlečení a úklid (klienti obdrží navíc i ručníky, čistící prostředky a toaletní papír)
    • Snídaně – rozšířená kontinentální – doplácí se v CK (70 Kč/os./den nebo 3 €/os./den – není ale povinná)
    • U chatek a karavanů cena nezahrnuje spotřebu plynu (plynová bomba za poplatek 10 € – není ale povinné)
    • Povinná vratná kauce 1000 Kč nebo 50 €/ubytovací objekt

    Cestujete s dětmi?

    Na děti se nevztahuje žádná další sleva. Pokud plánujete vyrazit na dovolenou s rodinou, zakupte pro dospělé osoby a děti příslušný počet Vykupónů (1 osoba = 1 Vykupón).

    Dárkový Vykupón


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte u CK

Před zakoupením Vykupónu je nutné ověřit termín, ubytovací kapacitu a nástupní místo u CK na tel. 542 212 800 nebo 608 330 419 (volejte Po–Pá: 9.00–17.00, o víkendu je v provozu jen mobil CK 608 330 419). Proveďte v CK rezervaci na své jméno.

1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) napište e-mail na gargano/gargano/cz
2. Do textu e-mailu opište 13místné kódy Vykupónů (1 osoba = 1 Vykupón), uveďte na jaké jméno byla rezervace, typ ubytování, termín a nástupní místo.
3. Následně uzavřete s kanceláří GARGANO CK s.r.o. Smlouvu o zájezdu – kvůli pojištění a vaší ochraně

Platnost Vykupónu je 23. 11. 2015–5. 1. 2016


Místo vaší dovolené

Areál Villaggio Riccio
Mattinata, Gargano
Itálie

GPS souřadnice
N41°42'32.2", E16°4'6.3"
Mapa


Dodavatel slevy

Gargano CK s.r.o.

www.gargano.cz

Adresa
Gorkého 1
60200 Brno
mapa

gargano/gargano/cz
Tel. 542 212 800; 608 330 419

Ukončeno
od 3 499 Kč

Dotazy k nabídce (0)
od 3 499 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 1. 12. 2015

Dodavatel Gargano CK s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (527 zákazníků)