Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Koncert vážné hudby ve Smetanově síni

Sbor Rooke Chapel Choir z USA 26. května nebo UC Berkeley Symphony Orchestra z USA 28. května! Dirigují uznávaní William Payn a David Milnes

Platnost Vykupónu je 30. 4.–28. 5. 2014
Ukončeno
199 Kč
  • Koncert ve slavnostní Smetanově síni Obecního domu
  • Sbor Rooke Chapel Choir z USA 26. 5. 2014
  • 100členný sbor se smyčcovým orchestrem a varhanami
  • Nebo UC Berkeley Symphony Orchestra z USA 28. 5. 2014
  • Orchestr jedné z nejprestižnějších světových univerzit
  • Vykupón jako vstupenka pro 1 osobu bez nutnosti rezervace
  • Vstupenky jsou nečíslované, začátek koncertu v 19.30

Tip na jedinečný dárek pro milovníky klasické hudby!

Koncert ve slavnostních prostorách Obecního domu

Přijměte pozvání na koncert klasické hudby v nádherných prostorách Smetanovy síně Obecního domu. Zvolte mezi koncertem pěveckého sboru Rooke Chapel Choir a orchestru UC Berkeley Symphony Orchestra. V každém případě se těšte na výjimečný zážitek z hudby!

Rooke Chapel Choir z USA 26. května

Stočlenný sbor se smyčcovým orchestrem, varhanami a českými sólisty

Stočlenný smíšený pěvecký sbor Bucknell University z Pensylvánie vystoupí ve Smetanově síni v rámci středoevropského turné. Sbor spolu se smyčcovým orchestrem a varhanami předvede Schubertovu Mši G dur a Sunrise Mass, kterou složil norský skladatel Ola Gjeilo. Zazní i několik tradičních spirituálů. Sbor doprovodí komorní orchestr Virtuosi Pragenses a vynikající čeští sólisté z Národního divadla – Michaela Šrůmová, Josef Moravec a Jiří Brückler.

Diriguje uznávaný dirigent a skladatel William Payn

William Payn si vydobyl renomé za tvůrčí interpretace nejvýznamnějších děl americké duchovní hudby. Za 30 let pod jeho vedením získal sbor Rooke Chapel Choir světové renomé za přednes duchovní hudby posledních 5 století. Velmi oblíbeným se stal komponovaný pořad Candlelight Service of Carols, který Bucknell University pořádá každý rok ve vánočním čase. Od roku 1988 je pořad pravidelně přenášen americkou televizní stanicí PBS a byl několikrát nominován na cenu Emmy.

Zdroj: YouTube, Ola Gjeilo


UC Berkeley Symphony Orchestra z USA 28. května

Orchestr jedné z nejprestižnějších světových univerzit

UC Berkeley Symphony Orchestra byl založen již v roce 1923. Po celou dobu své existence poskytuje prostor především vlastním studentům a absolventům, kteří tak mají možnost nastudovat a představit svá nejlepší díla širokému publiku. Mezi dirigenty, kteří vedli toto prestižní těleso, jsou taková jména jako Modeste Alloo, Albert Elkus, Joaquin Nin-Culmell, Michael Senturia, a Jung Ho-Pak.

Diriguje hudební ředitel orchestru David Milnes

Koncert orchestru bude dirigovat David Milnes, který je od roku 1996 jeho hudebním ředitelem. Uznávaný dirigent studoval hru na klavír, varhany, klarinet, cello a krátce působil jako jazzový klavírista. V té době si zahrál s hudebník jako Chuck Mangione, Gene Krupa, Billy Taylor a John Pizzarelli. Poté se vrátil do sféry vážné hudby a hned po absolutoriu získal prestižní místo asistenta dirigenta u San Francisco Symphony a již v roce 1986 vedl prestižní San Francisco Symphony Youth Orchestra na jeho evropském turné. Milnes je propagátorem soudobé hudby, v letech 2002–2009 vedl soubor San Francisco Contemporary Music Players, pro který nechal složit a v premiéře pak i představil řadu děl současných autorů z celého světa. Nahrál díla J.A. Lennona, J. Newtona, E.Campionse a dalších a spolupracoval s umělci jako Frederica von Stade, Dawn Upshaw, Bill T. Jones a Paul Hillier. Než zakotvil u UC Berkeley Orchestra, obohatil svou kariéru o místa na školách a institucích SUNY Purchase and Southern Methodist University, Juilliard School, Curtis Institute a San Francisco Conservatory of Music.  


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy – bez nutnosti rezervace

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) jej vytiskněte, vezměte s sebou a vyměňte za vstupenku v den konání koncertu 26. 5. nebo 28. 5. v době od 18.30 do 19.30 na pokladně: Obecní Dům, náměstí Republiky 1090/5, 110 00 Praha 1. Koncert začíná v 19.30. Vstupenky jsou nečíslované, vyberte si libovolné místo v sále. Změna programu vyhrazena.

Platnost Vykupónu je 30. 4.–28. 5. 2014


Adresa dodavatele slevy

The Prague Concert

www.concert.cz

Adresa
Na Kozačce 869/1
120 00 Praha
mapa

Kontaktní osoba:
Michaela Janečková

admin/concert/cz
Tel. 222 524 388

Ukončeno
199 Kč

Dotazy k nabídce (0)
199 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 13. 5. 2014

Dodavatel The Prague Concert
Hodnocení minulých akcí (139 zákazníků)