Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Angličtina s uznávaným Leslie Ryanem

Jazykový kurz s jedním z nejlepších učitelů v Praze! Rodilý mluvčí s více jak 20letou praxí nabízí 3, 5 nebo 10 lekcí angličtiny – termín si zvolíte sami, kdy se vám to hodí!

Platnost Vykupónu je 16. 7.–14. 9. 2014
Ukončeno
od 299 Kč
  • 3, 5 nebo 10 lekcí angličtiny s Leslie Ryanem
  • Uznávaný odborník a rodilý mluvčí s více jak 20letou praxí
  • Styl Leslieho výuky zaujal i redaktory z New York Times
  • Lekce v malých skupinách trvá 75 minut
  • Termíny si zvolíte podle sebe, rezervace on-line
  • Plně vybavená a moderní učebna s WiFi na Praze 5
  • Max. 1 Vykupón na osobu, parkování v OC Smíchov zdarma

Styl Leslieho výuky zaujal i redaktory z New York Times

Hodnocení zákazníků Vykupto.cz

„Leslie je můj nejoblíbenější učitel angličtiny! Lidský přístup, skvělé prostředí:)“
Jana V., zákaznice Vykupto.cz

„Výborně vedené lekce konverzace v malých skupinkách a s individuálním časovým harmonogramem.“ Michal, zákazník Vykupto.cz

Lekce angličtiny s jedním z nejlepších učitelů v Praze

Leslie Street je pro studenty, kteří se chtějí naučit něco víc a zdokonalit mluvený projev. Nabyté znalosti použijete v autentických situacích a během zajímavých diskuzí a témat, které se mění každou vyučovací hodinu. Téma je vždy prezentováno zajímavě, v kontextu různých situací, a učíte se také na článcích z The New York Times. Jak říká Leslieho bývalý student Arthur Poghosyan: „Každá lekce mě nadchla, po odchodu domů jsem hloubal nad tématy a nově naučená slovíčka automaticky zapojoval do každodenních situací!“

3, 5 nebo 10 lekcí v malých skupinách

Po kliknutí na tlčítko „Vybrat variantu“ zvolte počet lekcí. Na 1 osobu lze uplatnit pouze 1 Vykupón na zvolený počet lekcí.

Tisíce spokojených studentů na 3 kontinentech

Každý den je zde pro vás stejný profesionální učitel. Hodina je připravená tak, aby byl maximálně využit čas pro komunikaci v přátelském prostředí. Hodiny jsou zajímavé, stimulující a umožní vám rozvíjet a udržet si vaše jazykové schopnosti. Kvalitní učitelé jsou hodnoceni dle jejich dosavadních výsledků a za Leslieho hovoří tisíce úspěšných a spokojených studentů na 3 kontinentech.

Unikátní rezervační systém a parkování zdarma

V rámci Vykupónu máte parkování v OC Nový Smíchov kousek od učebny na celé 3 hodiny zdarma! Váš čas šetří i rezervační systém prostřednictvím internetu. Stačí si vybrat den a čas, který se vám nejvíce hodí, a kliknout na něj. Leslie Street si uvědomuje, že v dnešní době není vždy jednoduché vázat se na pevně stanovený rozvrh a proto vytvořila jedinečný on-line přihlašovací systém, který v Praze nikde jinde nenajdete. Přihlaste se, kdy se vám to hodí a sami si spravujte své konto. Pokud lekci zrušíte dříve než 24 hodin před jejím začátkem, můžete svůj kredit znovu použít kdykoliv během následujícího roku. Zrušíte-li lekci méně než 24 hodin předem, můžete se bez ztráty kreditu v ten samý týden přihlásit na jakoukoliv jinou hodinu.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte online

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) pokračujte zde. Při přihlašování vložte 13místný kód Vykupónu. Při rezervaci lekce uvidíte počet volných míst na danou lekci. Učebnu najdete vedle OC Nový Smíchov v Praze 5, Palác Austria, Štefánikova 18 / 25, 3 patro, dveře č. 50. Projdete recepcí a na konci chodby je výtah.

Platnost Vykupónu je 16. 7.–14. 9. 2014


Adresa dodavatele slevy

Leslie Francis Ryan

lesliestreet.cz/cs

Adresa
Štefaníkova 18/25
150 00 Praha
mapa

Kontaktní osoba:
recepce

leslie/lesliestreet/cz
Tel. 732360600

Ukončeno
od 299 Kč

Dotazy k nabídce (6)
od 299 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 29. 7. 2014

Dodavatel Leslie Francis Ryan
Hodnocení minulých akcí (35 zákazníků)