Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Elektromagnetická redukce tuku

Nejmodernější technologie redukce tuku dostupná v salónu Oskar! Tuto technologii si oblíbily naše přední celebrity a modelky!

Platnost Vykupónu je 21. 7.–21. 8. 2014
Ukončeno
590 Kč
  • Elektromagnetická redukce tuku přístrojem Elise
  • Technologie patentována společností NASA
  • Délka ošetření je 20 minut, lze využít k ošetření 1–4 partií
  • Redukuje tuk, podporuje lymfatický oběh, rýsuje svalstvo
  • Tuto technologii si oblíbily přední české celebrity
  • Příjemné prostředí salónu OSKAR v centru Prahy
  • Nutná rezervace předem – viz „Jak uplatnit slevu“

Hubněte ve stylu předních českých celebrit

Vytvořte si a udržte si perfektní figuru!

Elektromagnetická redukce tuku využívá 5 nově vyzkoumaných technologií hubnutí. A hned všechny najednou. Díky této ohromné síle na sobě uvidíte a ucítíte výrazné změny už po jediném ošetření. Působení metody na lidskou tkáň nechala patentovat NASA a s nadšením ji využívají i některé české TOP modelky, které si pomocí přístroje udržují svoji dokonalou figuru. V ceně Vykupónu získáte možnost podstoupit 20 minut ošetření 1–4 partií pulzním elektromagnetickým polem přístroje Elise. Oblast ošetření: břicho, boky, záda, hýždě, vnitřní a vnější stehna, přední a zadní strana stehen, paže.

Jak přístroj Elise funguje?

Duální pulzní elektromagnetické pole o specifické frekvenci stimuluje nervový systém. Ten následně dává tělu signál k produkci katecholaminů a kontraregulačních hormonů. V důsledku působení těchto látek začne HSL v tukových buňkách štěpit triacylglycerol (obsah tukových buněk) na glycerol a volné mastné kyseliny. Rozštěpené látky jsou následně transportovány z mezibuněčných prostor pomocí lymfatického oběhu a krevního oběhu pryč z těla. Elektromagnetické pole zahřívá tukovou tkáň a ještě více tak podporuje štěpení tuku a odplavení tukových zásob. Hemoglobin v červených krvinkách přirozeně reaguje na pulzní elektromagnetické pole tím, že zrychlí a zlepší průtok krve. To podpoří nejen krevní oběhový systém, ale také lymfatickou soustavu. Odplavení odpadních látek z těla je ještě efektivnější. Díky stále se opakujícím pulzům se zatínají svaly. Rostou a rýsují se. Podívejte se na video z ošetření!

Kontraindikace

Vyloučení z ošetření: těhotenství, nitroděložní tělísko, kardiostimulátor, implantovaný regulátor bolesti, aplikátor inzulinu, defibrilátor, myasthenia gravis, krvácení, hypertyreóza, onemocnění nadledvin, aktivní tuberkulóza, akutní virové onemocnění, zhoubné nádory a onemocnění, psychóza. Relativní kontraindikace: záchvatové neurologické onemocnění, závažné mykotické onemocnění, závažné aterosklerotické cévní onemocnění, silná menstruace. Zvýšená opatrnost: u pacientů trpících hypotenzí, popř. s predispozicí k hypotenzi, u pacientů s vysokým krevním tlakem, u pacientů s problémy jater a ledvin.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

  1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem po zaplacení) rezervujte termín předem v rezervačním formuláři na webu dodavatele slevy
  2. Vytištěný Vykupón uplatníte: Salón OSKAR, Salvátorská 10, 110 00 Praha 1
  3. Rezervaci je možné zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak Vykupón propadá bez náhrady

Platnost Vykupónu je 21. 7.–21. 8. 2014


Adresa dodavatele slevy

Salón OSKAR

www.cosmotive.cz

Adresa
Salvátorská 10
110 00 Praha 1
mapa

Kontaktní osoba:
Jakub Dostál

info/cosmotive/cz
Tel. 775 248 715

Ukončeno
590 Kč

Dotazy k nabídce (0)
590 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 3. 8. 2014

Dodavatel Salón OSKAR
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení