Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Elektromagnetická redukce tuku

Novinka roku 2014 – revoluční hubnutí přístrojem Elise! Unikátní účinná metoda pro redukci nadváhy, přebytečných tuků a celulitidy

Platnost Vykupónu je 29. 8. 2014–28. 2. 2015
Ukončeno
499 Kč
  • Elektromagnetická redukce tuku – sleva 90 %
  • Novinka roku 2014 pro redukci nadváhy a celulitidy
  • Moderní technologie patentovaná společností NASA
  • První metoda využívající pulzního elektromagnetického pole
  • Příjemné prostředí The One Wellness Club v Praze
  • Délka ošetření 20 minut
  • Platnost do 28. 2. 2015

Nová technologie pro rok 2014

Elektromagnetická redukce tuku je revoluční metoda, která vrhá nové světlo na redukci nadváhy, přebytečných tuků a celulitidy. První metoda využívající pulzního elektromagnetického pole o specifické duální frekvenci k redukci nadbytečných tuků. Hubnutí je zcela nenásilné, pro tělo přirozené a bezpečné, avšak ve srovnání s jinými běžně dostupnými způsoby hubnutí dosahuje nepoměrně výraznějších výsledků.

Můžete docházet až dvakrát týdně

Procedura trvá po dobu 20 minut na jednu partii. Energie přístroje Elise působí na tělo okamžitě a ve větším množství než u běžného cvičení, proto je tato doba dostačující. Již po první proceduře uvidíte na svém těle změny. Nejlepších výsledků pak dosáhnete po 3–8 návštěvách. Na proceduru je možno docházet až 2× týdně.

Navíc i lymfodrenáž

V rámci ošetření proběhne také lymfodrenáž. Metoda podporuje metabolismus lidského těla a usnadňuje redukci tukudíky pohybům hlavice na dané partii dojde ke stimulaci lymfatického systému a díky tomu docílíte zdravého hubnutí a zpevnění postavy!

Patentovaná metoda hubnutí

Ošetření lze podstoupit na oblast břicha, boky, záda, hýždě, partie vnitřních stehen, vnějších stehen, přední i zadní strana stehen. Po dobu procedury lze partie nejrůzněji kombinovat a jedinou procedurou lze ošetřit všechny výše uvedené partie. Roku 2009 byly účinky pulzního elektromagnetického pole na lidskou tkáň patentovány společností NASA. Metoda se tak stala vysoce uznávanou a vyhledávanou po celém světě.

Duální pulzní elektromagnetické pole o specifické frekvenci stimuluje nervový systém. Ten následně dává tělu signál k produkci katecholaminů a kontaregulačních hormonů. V důsledku působení těchto látek začne HSL v tukových buňkách štěpit triacylglycerol (obsah tukových buněk) na glycerol a volné mastné kyseliny. Rozštěpené látky jsou následně transportovány z mezibuněčných prostor pomocí lymfatického oběhu a krevního oběhu pryč z lidského těla.

Duální pulzní elektromagnetické pole vytváří tepelný efekt v místech tukové tkáně a zahřívání tak ještě více podporuje štěpení tuku a odplavení tukových zásob. Hemoglobin obsažený v červených krvinkách přirozeně reaguje na pulzní elektromagnetické pole, tím že zrychlí a zlepší průtok krve. To podpoří nejen krevní oběhový systém, ale také lymfatickou soustavu a odplavení odpadních látek z těla ven je tak efektivnější. Pulzní elektromagnetické pole působí na svalstvo v ošetřované oblasti a díky stále se opakujícím pulzům vytváří pravidelné kontrakce svalstva po dobu trvání ošetření, to podporuje růst svalu.

Metoda byla vyvíjena a testována celosvětově týmem lékařů a vědců. Mezi známé osobnosti patří např. Dr. Neil Walker, nebo Dr. Nedić. Získala hned dva US patenty – působení na tkáň, redukce celulitidy. V estetice se využívá od přelomu roku 2013 – 2014. V ČR od února 2014.

Kontraindikace

Těhotenství, nitroděložní tělísko, krdiostimulátor, implantovaný regulátor bolesti, aplikátor inzulinu, defibrilátor, myasthenia gravis, krvácení, ypertyreóza, onemocnění nadledvin, aktivní tuberkulóza, akutní virové onemocnění, zhoubné nádory a onemocnění, psychóza, kovový implantát v místě ošetření.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy – rezervace nutná

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) rezervujte alespoň 48 hodin předem a nejpozději 14 dní před koncem platnosti přes online rezervační systém nebo e-mailem na info/towell/cz
Telefonické objednávky nejsou příjimány.
Vytištěný Vykupón uplatníte: The One Wellness Club, Masarykovo nábřeží 246/12, 120 00 Praha 1. Otevírací doba: dle objednávek.

Případné storno rezervace proveďte nejpozději 24 hodiny předem, zabráníte tak propadnutí Vykupónu.

Platnost Vykupónu je 29. 8. 2014–28. 2. 2015


Adresa dodavatele slevy

The One Wellness s.r.o

www.towell.cz

Adresa
Masarykovo nábřeží 12
110 00 Praha 1
mapa

Kontaktní osoba:
Vladimír Žitný

info/towell/cz

Ukončeno
499 Kč

Dotazy k nabídce (2)
499 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 2. 10. 2014

Dodavatel The One Wellness s.r.o
Hodnocení minulých akcí (260 zákazníků)