Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Revoluční Blue Laser Energy Wave – zeštíhlující novinka pro rok 2014

Nejmodernější technologie a patentovaná kombinace pro rychlou a efektivní modelaci těla, redukci tukových buněk nebo kompletní lifting obličeje!

Platnost Vykupónu je 29. 8. 2014–28. 2. 2015
Ukončeno
299 Kč
  • Revoluční ošetření modrým laserem – novinka roku 2014
  • Pro redukci tuku, celulitidy nebo kompletní lifting obličeje
  • Nejmodernější technologie známá v USA a Británii
  • Neinvazivní metoda zatočí se špíčky, celulitidou a vráskami
  • Rychlá a efektivní cílená modelace ženské i mužské postavy
  • Uplatníte do 28. 2. 2014 v The One Wellness Club Praha
  • Délka procedury 20–30 minut

Modrý laser pro účinnou redukci tuku, celulitidy a facelifting

Představujeme vám nejmodernější technologii současnosti, která zatočí se špíčky, celulitidou a vráskami nejšetrnějším a především nejúčinnějším způsobem, který je v dnešní době k dispozici. Blue Laser Energy Wave je multifunkční přístroj pro neinvazivní lipolýzu a facelift s modrým laserem, který se těší velké oblibě hlavně v USA a Velké Británii. Ošetření s modrým laserem je nová revoluční neinvazivní metoda určená pro rychlou a efektivní modelaci vašeho těla, redukci tukových buněk a kompletní facelifting.

Patentovaná kombinace 3 technologií

Přístroj Blue Laser Energy Wave má tři samostatné hlavice (sondy) – sonda pro odstranění tukových buněk a celulitidy, sonda pro facelift obličeje, krku a dekoltu a sonda pro ošetření očního okolí a odstranění estetických nedostatků (jizvičky, akné, strie, atd,) Přístroj používá patentovanou kombinaci tří technologií najednou. Cílené vakuové sání dokonale napne pokožku a ochranná vrstva kůže (epidermis) je proto zeštíhlená a propustí vice účinné energie. Tím mimo jiné dochází i k zasažení tukových buňek, které by při běžném ošetření zůstaly nedotčeny. Bipolární medicinská radiofrekvence zahřívá dermis a tukovou tkáň a slouží jako výborný podpůrný efekt modrému laseru.

Rychlá a efektivní cílená modelace ženské i mužské postavy

Po 3 ošetřeních je výsledek omlazení srovnatelný s chirurgicky provedeným miniliftingem. Partie, které lze efektivně ošetřit: krk, paže, záda, okolí prsou (pro muže), břicho, podbradek, pas, boky, stehna, kolena, lýtka. Přístroj nabízí volbu režimů a specifické nastavení: odstraňování tuku z problematických partií ženského i mužského těla, odstranění celulitidy a všech nežádoucích efektů, které ji doprovázejí, cílené tvarování postavy, odstraňování menších specifických estetických problémů, např. podbradek, formování význačných kontur na rukou, nohách i těle, odstranění vrásek, jediný přístroj pro ošetření očního okolí, vyhlazuje a zjemňuje pokožku, zlepšuje tón pleti. Opakování ošetření modrým laserem na stejnou partii je vždy doporučen po min. 14 dnech na každou jinou partii je to možné ihned.

Kontraindikace

Lékaři vymezili následující kontraindikace: těhotenství, onkologická onemocnění, otevřené zranění, kožní a infekční onemocnění a nedoporučujeme v prvních dnech menstruace.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy – rezervace nutná

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) rezervujte alespoň 48 hodin předem a nejpozději 14 dní před koncem platnosti přes online rezervační systém nebo e-mailem na info/towell/cz
Telefonické objednávky nejsou přijímány.
Vytištěný Vykupón uplatníte: The One Wellness Club, Masarykovo nábřeží 246/12, 120 00 Praha 1. Otevírací doba: dle objednávek.

Případné storno rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, zabráníte tak propadnutí Vykupónu.

Platnost Vykupónu je 29. 8. 2014–28. 2. 2015


Adresa dodavatele slevy

The One Wellness s.r.o

www.towell.cz

Adresa
Masarykovo nábřeží 12
110 00 Praha 1
mapa

Kontaktní osoba:
Vladimír Žitný

info/towell/cz

Ukončeno
299 Kč

Dotazy k nabídce (2)
299 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 30. 10. 2014

Dodavatel The One Wellness s.r.o
Hodnocení minulých akcí (260 zákazníků)