Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Třídenní festival Rock on the Rocks

Unikátní spojení české a německé hudby v přírodním areálu. Vstupenka za polovinu včetně kempování a lezení po skalách jedině s Vykupto.cz!

Platnost Vykupónu je 18. 5.–1. 6. 2012
Ukončeno
250 Kč
  • 3denní vstupenka na festival Rock on the Rocks
  • Od pátku do neděle 1.–3. června
  • Jedinečné spojení české a německé hudební scény
  • Vystoupí Prague Conspiracy a Konrad Küchenmeister
  • Přírodní areál v Českosaském Švýcarsku
  • Atraktivní workshopy, výstavy a lezení po skalách
  • Včetně kempování, další vstup pro mladší 16 let za 250 Kč

Dejte si rockovou muziku v krásném přírodním areálu!

Již podruhé se rozezní malebný kout Českosaského Švýcarska jedinečnou rockovou muzikou. První červnový víkend se v blízkosti pískovcových skal u Ostrova nad Tisou koná festival Rock on the Rocks, který nabízí unikátní spojení české a německé hudební scény, atraktivní workshopy a široké možnosti sportovního lezení. Letos se pořadatelům podařilo naplnit program zvučnými jmény, headlinery festivalu jsou česká legenda Prague Conspiracy a německý multiinstrumentalista Konrad Küchenmeister.

Kompletní program naleznete zde


►Čeká vás spousta skvělé hudby, interaktivní workshopy a lezení po skalách

Jedinečné spojení české a německé scény

Prague Conspiracy (původní Prag Ska Conspiracy) ovládá již několik let českou a německou rokovou scénu. Rockové kytary zpárované s výrazným ženským hlasem jsou zaručeným garantem úspěchu. Multiinstrumentalista Konrad Küchenmeister zase komponuje, mixuje a sestavuje svoji hudbu živě přímo na pódiu. V současnosti působí hlavně v Brazílii, kde se proslavil především svojí spolupráci s Manu Chaem. Pro vyznavače tvrdší muziky je v programu hlavním lákadlem drážďanská parta muzikantů Kill Me Pussycat a pražští Caffeine. Elektropunk zazní v podání No Good OK a alternativnější tvář rocku obstarají Let Me Fall z Děčína.

►Loňský ročník byl parádní zážitek

Vstupenka za polovinu jedině s Vykupto!

Jedině s Vykupto získáte třídenní vstupenku na festival Rock on the Rocks za polovinu! Vstupenka zahrnuje také kempování v areálu a na jejím základě můžete na místě zakoupit další vstupenky pro mladší 16 let za 250 Kč. Hudební část festivalu se odehraje v pátek a v sobotu, doprovodný program ale v ničem nezaostává.

►Vstupenka zahrnuje také kempování v areálu

Interaktivní workshopy a lezení po skalách

Pískovcové skály u Ostrova nad Tisou vybízejí ke sportovnímu lezení! Můžete také vyrazit na kolo nebo pěšky na výlety do okolí. V programu jsou také atraktivní workshopy – sami si vyrobíte elektronický hudební nástroj, naučíte se hrát na „nabustřenou“ elektrickou kytaru, dozvíte se něco o současném designu, naučíte se fotit portréty nebo se přiblížíte streetartu!

„Hlavním smyslem akce je interakce Čechů a Němců, přičemž se zaměřujeme především na lidi, kteří se zajímají o hudbu, kulturu a sportovní lezení,“ říká organizátor Philipp Scherf ze spolku Dresdener Verein Kultur! Courage e.V.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Vykupón uplatníte v místě slevy

Vykupón vytiskněte a uplatněte u vstupu na festival Rock on the Rocks, Tisá, 403 36 Tisá-Ostrov. Vykupón lze také vyměnit za vstupenku na čerpací stanici TTB Tisá, 403 36 Tisá-Ostrov. Na základě Vykupónu je možno zakoupit pro mladší 16 let vstupenky na místě za 250 Kč.

Platnost Vykupónu je 18. 5.–1. 6. 2012


Adresa dodavatele slevy

http://www.rockontherocks.eu

www.rockontherocks.eu

Adresa
Tisá
403 36 Tisá-Ostrov
mapa

Kontaktní osoba:
Philipp Scherf

filip/rockontherocks/eu

Ukončeno
250 Kč

Dotazy k nabídce (0)
250 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 25. 5. 2012

Dodavatel http://www.rockontherocks.eu
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení