Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Procházka na strašidelný Vyšehrad – individuální nebo rodinné vstupenky

Odhalte tajemství jednoho z nejstarších obydlených míst Prahy! 90minutová procházka s průvodcem pro jednotlivce i rodiny – děti do 6 let zdarma!

Platnost Vykupónu je 1. 4.–2. 8. 2015
Ukončeno
od 159 Kč
  • Strašidelný Vyšehrad – procházka s průvodcem na cca 90 minut
  • Individuální vstup pro 1 osobu za 159 Kč
  • Rodinný vstup do 3 osoby starší 6 let za 389 Kč
  • Děti do 6 let mají vstup zdarma
  • Rotunda sv. Martina, kostel sv. Petra a Pavla i vyšehradský hřbitov
  • Každý sudý týden v neděli od 15.00, po domluvě i jiný termín
  • Mimořádné termíny: 16. 4. a 1. 5. od 18.00, 8. 5. od 15.00

„Vidím město veliké, jehož sláva hvězd se dotýká…“

Právě z Vyšehradu prorokovala kněžna Libuše slávu Praze a celému českému národu. Právě na Vyšehradě laškovala se svými ctiteli a později žila se svým mužem Přemyslem Oráčem, bájným zakladatelem rodu Přemyslovců. Snad každý Čech zná toto místo díky půvabným starým vyprávěním. Vyšehrad, to však není jen Libuše a Přemysl, Horymír na Šemíkovi či statečný Bivoj. Vyšehrad skrývá mnohem víc. Pojďme společně odhalovat jeho tajemství!

Procházka na strašidelný Vyšehrad s průvodcem

S vaším průvodcem se setkáte na stanici metra Vyšehrad a Táborskou branou se dostanete na území Vyšehradu (průvodce čeká u východu z metra směr Vyšehrad s obrázkem kostlivce). Po cestě se budete kochat nádhernými výhledy na Prahu a uslyšíte zajímavou historii těchto prastarých míst. Uvidíte jednu z nejstarších staveb na území Prahy, rotundu sv. Martina. Určitě vás zaujme i kostel sv. Petra a Pavla, monumentální sousoší J.V.Myslbeka, či slavný vyšehradský hřbitov, kde odpočívají velikáni českého národa. Především však uslyšíte celou řadu legend a tajuplných příběhů. Nebude chybět pověst O Libušině lázni, O čertových kamenech, O tajemných vyšehradských průvodech, O Bílé paní, O duchu francouzského důstojníka a mnohé, mnohé další. Nechte se překvapit! Procházka trvá cca 90 min. Po jejím skončení se můžete vrátit zpět na metro, anebo si dopřát sestup z výšin vyšehradské skály až ke břehům Vltavy.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte online nebo e-mailem

Po obdržení Vykupónu rezervujte termín přes rezervační formulář (klikněte na Objednat, vyplňte požadované údaje a do pole Poznámka opište 13místný kód/kódy Vykupónu). Rezervaci lze provést také na e-mailu info/strasidelnapraha/cz (uveďte telefonní kontakt, celkový počet osob včetně dětí do 6 let a opište 13místný kód/kódy Vykupónu).
V případě dotazů volejte na tel. 603 215 324.
Procházky se konají pravidelně každý sudý týden v neděli od 15.00, po domluvě je možný i jiný termín. Mimořádná prohlídka ve dnech státních svátků 1. a 8. 5. 2015.Průvodce čeká u východu z metra Vyšehrad s obrázkem kostlivce, chodíme za každého počasí. Trasa je bezbariérová, dobře zvládnutelná s kočárkem, případně s invalidním vozíkem.

Platnost Vykupónu je 1. 4.–2. 8. 2015


Adresa dodavatele slevy

Strašidelná praha

strasidelnapraha.cz

Adresa
Prokopova 529
41301 Roudnice nad Labem
mapa

Kontaktní osoba:
recepce

info/strasidelnapraha/cz
Tel. +420 603 215 324

Ukončeno
od 159 Kč

Dotazy k nabídce (0)
od 159 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 30. 4. 2015

Dodavatel Strašidelná praha
Hodnocení minulých akcí (35 zákazníků)