Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Kouzelná tantra masáž pro ženy a muže

Prožijte pocity svého těla naplno v oblíbeném tantra studiu! Naprosto výjimečný zážitek – na výběr 3 druhy masáže pro ženy a 3 druhy pro muže

Platnost Vykupónu je 29. 6.–30. 9. 2015
Ukončeno
999 Kč
  • Pro ženy masáž růžová, perličková nebo léčivá
  • Pro muže masáž bublinková, erotická nebo masáž prostaty
  • Hodinová „ochutnávka“ bez garance masáže joni a lingam
  • Možnost dokoupení druhé hodiny na místě za 1 200 Kč
  • Naprosto unikátní zážitek – kdo vyzkouší, rád se vrátí
  • Druh masáže zvolíte při rezervaci, platnost do 30. 9. 2015

Při tantra masáži okusíte tělesnou a duchovní rozkoš!

Příjemná a intimní atmosféra je samozřejmostí

Tantra je krásnou a velmi náročnou masáží, která přináší spoustu nezapomenutelných prožitků. Užijte si ji u těch, kteří dokonale ovládají její umění – ve studiu Milé masáže s úsměvem. Doteky zkušených masérů a krásných masérek přesně reagují na potřeby vašeho těla! Při masáži budete ležet nazí na pohodlné podložce. Vše bude připraveno tak, abyste se dokázali maximálně uvolnit a navázat pouto s vaší duchovní podstatou.

Studio MMSU vnímá tantra masáž jako poslání

Masáže ve studiu MMSU jsou velmi pozitivně hodnoceny především pro vytvoření bezpečného a příjemného prostředí. Klienti a klientky velmi oceňují zdejší komunikativní přístup. Na začátku setkání s vámi masér či masérka pohovoří o tom, co od masáže očekáváte, jaká máte přání. Také vás seznámí s možnostmi tantra masáže podrobněji a pak je už jen na vás, čím se necháte vnést do proudu laskavé energie.

Vyberte si ze 3 druhů masáží pro ženy a 3 druhů pro muže

Studio MMSU má spoustu spokojených klientů, kteří se rádi vrací. Chválí zdejší skvělý přístup a porozumění. V ceně máte 60minutovou tantra masáž. Jedná se o „ochutnávku“, při které není garantována masáž joni nebo lingam. Přímo na místě je možné dokoupit druhou hodinu masáže za 1 200 Kč. Vybírejte ze 6 druhů masáží – 3 pro ženy a 3 pro muže. Typ masáže zvolíte při rezervaci konkrétního data a času masáže u MMSU.

Tantrické masáže pro ženy za 999 Kč

Růžová tantra masáž

Růžová tantra masáž se liší od klasické tantra masáže použitím speciální olejíčků z růží. Za studena lisovaný olejíček se vyznačuje tím, že zanechává pokožku sametově hebkou. Nezaměnitelné teplé tóny bulharské růže pozitivně ovlivňují psychiku, přináší pocit harmonie a radosti, klidní mysl a srdce, bystří ducha.

Perličková tantra masáž

Tantra masáž vyvinutá na základě nejnovějších poznatků vědy. Aktivuje imunitní systém a lymfatický systém těla. Jemná citlivá masáž vrstvy epidermis zajistí maximální prokrvení, odsun volných radikálů, toxinů a dalších škodlivých látek, stejně jako tvorbu nového kolagenu a elastinu.

Léčivá tantra masáž

Léčivá tantra masáž pro ženy je alternativní léčitelský postup vedoucí ke spokojenému životu. Ukáže vám krásy života a naučí vás rozvíjet pohodu a vyrovnanost. Jedná se o metodu, která kombinuje to nejlepší z tantra masáže s progresivní metodou vícenásobných pravd tak, jak je vyučují nová škola partnerský vztahů zvaných rodinné konstelace.

Tantrické masáže pro muže za 999 Kč

Bublinková tantra masáž

Bublinková tantra masáž je spojením klasické tantry s prvky turecké a thajské masáže. Nejprve vás rozmazlí smyslná olejová masáž a poté se před dalším pokračováním masáže uvelebíte v horké turecké lázni. Prvky thajské masáže se zrcadlí v masážní technice – masíruje se nejen rukama, ale taky předloktím, rameny, lýtky, ploskami nohou, stehny, zády či břichem (u drobných dam pouze předloktím a lokty).

Erotická tantra masáž

Masáž je prováděna speciálním vonným olejíčkem Erotika pro ještě smyslnější zážitek z masáže a skvělou relaxaci těla. Erotická vůně je tvořena vůní santalového dřeva. Ta zbavuje depresí a pocitů úzkosti, zklidňuje nervový systém a působí jako afrodiziakum. Ylang-ylang zmírňuje vnitřní napětí, stres a působí jako afrodiziakum.

Masáž prostaty

Velmi smyslná a intimní tantra masáž, která uvolňuje nejrůznější bloky a napětí. Přináší nádhernou tělesnou rozkoš, uvolňuje nezdravě zadržovanou sexuální energii, zbavuje strachu z otevření se druhým, harmonizuje tělo a duši.

Dárkový Vykupón


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy – rezervace nutná

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) rezervujte alespoň 2 dny předem na tel. 608 000 500.
Vytištěný Vykupón uplatníte: Milé masáže s úsměvem, Pod Kotlaskou 557/5, 180 00 Praha 8.
Otevírací doba: Po–Ne 10.00–20.00.
Případné storno rezervace proveďte nejpozději 24 hodin předem, zabráníte tak propadnutí Vykupónu.

Upozornění: Poskytování této služby osobám mladším 18 let je zakázáno. Kupující tedy může být vyzván k prokázání plnoletosti (věk 18 let). Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nedojde k poskytnutí služby.

Platnost Vykupónu je 29. 6.–30. 9. 2015


Adresa dodavatele slevy

Milé masáže s úsměvem

www.KouzelnaTantra.cz

Adresa
Pod Kotlaskou 557/5
180 00 Praha
mapa

Kontaktní osoba:
Josef Hejnák

masaz/mmsu/cz
Tel. 608 000 500

Ukončeno
999 Kč

Dotazy k nabídce (0)
999 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 16. 8. 2015

Dodavatel Milé masáže s úsměvem
Hodnocení minulých akcí (129 zákazníků)