Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Výstava Film Legends Muzeum

Vstupenka na unikátní výstavu soch, figurek, bust a replik z legendárních a slavných hollywoodských filmů! S některými exponáty se můžete vyfotit!

Platnost Vykupónu je 17. 10.–20. 12. 2015
Ukončeno
od 79 Kč
  • Parádní výstava Film Legends Muzeum v Praze 9
  • Vstupenka pro dítě 3–15 let za 79 Kč
  • Vstupenka pro osobu od 15 let za 109 Kč
  • Sochy, figurky, busty a repliky z legendárních hollywoodských bijáků
  • Více jak 300 exponátů, s některými se lze i fotit!
  • Vytištěný Vykupón slouží jako vstupenka
  • Platnost od 17. 10. do 20. 12. 2015

Více než 300 exponátů, které nadchnou každého milovníka filmů!

Přijďte se podívat na unikátní výstavu soch, figurek, byst a replik z legendárních a slavných hollywoodských filmů a zažijte neopakovatelnou atmosféru! Obdivovat budete moci exponáty z filmů jako je Avatar, Iron Man, Vetřelec, Predátor, Avengers, Batman, E.T. mimozemšťan, Underworld, Star Wars, Real Steel, Indiana Jones a mnohých dalších. Nebudou chybět ani komiksoví hrdinové a pohádkové postavy. Najdete zde největší zástup legend stříbrného plátna a replik rekvizit v měřítku od 1:6 do 1:1. Ty nejmenší návštěvníky potěší tématická expozice animovaných postaviček Disney.

Focení povoleno – vyfoťte se s oblíbeným hrdiny!

A aby to byl perfektní zážitek se vším všudy, můžete se vyfotit s exponáty v životní velikosti a stanout tak svým filmovým oblíbencům, jako je například Iron Man nebo E.T. Mimozemšťan, doslova tváří v tvář.

Také se dozvíte spoustu zajímavých informací

Ve Film Legends Museum nejenže uvidíte mnoho filmových postav a oblíbených charakterů, ale dozvíte se i spoustu zajímavostí o neznámějších filmových tvůrcích a umělcích jako je James Cameron, Ridley Scott, Steven Spielberg, H.R.Giger, Stan Winston, Steve Wang a další. Zjistíte, jak vznikají filmové repliky, masky a makety, podle kterých filmaři tvoří další materiál, který následně vidíte v kinech nebo doma u obrazovek. Některé vystavené kousky lze i zakoupit v kamenné prodejně na stejné adrese spolu s ostatními filmovými a komiksovými suvenýry. Na své si tak přijdou fanoušci všech věkových kategorií, kteří mají rádi film, pop kulturu, sběratelství, pohádky, sci-fi, fantasy a v neposlední řadě komiks.

Dárkový Vykupón


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy bez nutnosti rezervace

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) si jej vytiskněte a uplatněte jako vstupenku na adrese: Film Legends Museum, K Žižkovu 5, Praha 9. Otevírací doba: Út, St, Čt 13–19.00, So a Ne 10.00–19.00, Po a Pá zavřeno.

Platnost Vykupónu je 17. 10.–20. 12. 2015


Adresa dodavatele slevy

FILM LEGENDS MUSEUM PRAGUE

filmlegendsmuzeum.cz

Adresa
K Žižkovu 5
190 00 Praha
mapa

Kontaktní osoba:
Jan Váňa

statuecollectibles/gmail/com
Tel. 777 603 603

Ukončeno
od 79 Kč

Dotazy k nabídce (0)
od 79 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 19. 10. 2015

Dodavatel FILM LEGENDS MUSEUM PRAGUE
Hodnocení minulých akcí (1 637 zákazníků)