Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Pánská strip show Strip Gang Action

Zcela nová show inspirovaná populární hip hop a twerkovou hudbou v sobotu 7. listopadu – vystoupí muži vašich snů California Dreams!

Platnost Vykupónu je 29. 9.–7. 11. 2015
Ukončeno
249 Kč
  • Pánská striptýzová show Strip Gang Action
  • Sobota 7. 11. 2015 od 20.00 v Domu kultury v Ústí nad Labem
  • Zcela nová show inspirována populární hip hop a twerkovou hudbou
  • Vystoupí muži vašich snů California Dreams
  • Žhavá choreografie, skvělé kostýmy a známé hudební hity
  • Motivy z právě probíhající filmové premiéry Magic Mike XXL
  • Vytištěný Vykupón slouží jako vstupenka pro 1 osobu

Tip na nezapomenutelnou dámskou jízdu!

Zcela nová show Strip Gang Action je inspirována velmi populární hip hop a twerkovou hudbou. Dámy, zažijte neopakovatelnou dechberoucí atmosféru, kterou zažilo již tisíce žen a dopřejte si erotikou nabitý večer se striptéry California Dreams! Těšit se můžete na žhavé choreografie, skvělé kostýmy a známé hudební hity. V průběhu večera nebude chybět ani show na motivy právě probíhající filmové premiéry Magic Mike XXL Po skončení hlavního programu si můžete s vybraným gentlemanem užít osobní tanec na židli. Nenechte si ujít tento jedinečný večer a staňte se jeho součástí i vy!

California Dreams – muži vašich snů

Těšit se můžete na čerstvého mistra světa v pánském striptýzu Sabriho, jehož taneční podání povyšuje striptýz na umění. Nejpopulárnější člen skupiny, známý svalovec Niko, zajisté uspokojí i ty nejnáročnější dámy. Vysoký italský hřebec Armani je zase velmi oblíben u mladších dívek. Chybět samozřejmě nebude ani dnes již legendární striptér Diesel, který působil 8 let v USA a vystupoval mimo jiné i s prestižní skupinou Hollywood Men. Nejmladším členem je Mike, který obohatí skupinové choreografie akrobatickými kousky. Jeho salta se u divaček setkávají s neuvěřitelným ohlasem. Celou show provází vkusnými a vtipnými glosy jedinečný moderátor Arnie, který stál na jednom pódiu po boku mnoha slavných osobností nejen z českého showbusinessu.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který vytisknete a uplatníte na místě jako vstupenku – rezervace míst není možná

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) jej vytiskněte, vezměte s sebou a uplatněte 11. listopadu 2015 na místě jako vstupenku pro 1 osobu. Show začíná ve 20.00 (otevřeno od 19.00) v Dům kultury, Velká hradební 1025/19, 400 01 Ústí nad Labem. Rezervace míst předem není možná, usadíte se na místě podle volné kapacity.

Upozornění: Prodej vstupenek osobám mladším 18 let je zakázán. Kupující tedy může být vyzván k prokázání plnoletosti (věk 18 let). Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nebude umožněn vstup do klubu.

Platnost Vykupónu je 29. 9.–7. 11. 2015


Adresa dodavatele slevy

Dům kultury

californiadreams.cz

Adresa
Velká hradební 1025/19
400 01 Ústí nad Labem
mapa

californiadreams/email/cz
Tel. 773 885 377

Ukončeno
249 Kč

Dotazy k nabídce (0)
249 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 6. 11. 2015

Dodavatel Dům kultury
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení