Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Počítačový systém pro seniory Celebrio

Zprávy, pošta, internet, knihy – vše přehledně, v češtině a pod jednou střechou! Nápad roku 2011 přináší jednoduché ovládání počítače pro každého

Platnost Vykupónu je 10. 5.–30. 6. 2013
Ukončeno
400 Kč
  • Systém Celebrio získal ocenění Nápad roku 2011
  • Licence k neomezenému využívání pod jedním účtem
  • Pro seniory – vše přehledně, jednoduše a na jednom místě
  • Zprávy, pošta, lidé, galerie, počasí, knihy a internet
  • V češtině, čitelný text a minimum nastavování
  • Pro počítače s Windows a tablety s Androidem
  • Klíč obdržíte e-mailem, systém stáhnete online

Staňte se celebritou pro svůj počítač!

Celebrio – vše pod jednou střechou

Celebrio je počítačový program sdružující řadu aplikací pod jednu překrásně designovanou střechu s účelem přinést maximální komfort a jednoduchost ovládání komukoli. Díky Celebriu si po pár kliknutích popovídáte s přáteli, přečtete si, co je nového a užijete si klidné brouzdání po internetu. Zjistěte, jaké to je, být celebritou pro svůj počítač!

Nápad roku 2011 ocenili nejen senioři

Celebrio je pro uživatele, kteří dávají přednost přehlednému ovládání, čitelnému textu a jednoduchým aplikacím bez složitého nastavování a instalací. Nedává dvacet možností výběru, ale můžete se vždy spolehnout, že vám ukáže jeden jasný způsob. Celebrio získalo řadu ocenění v České republice i USA jako například Vodafone Nápad roku 2011. Více o dosažených úspěších systému se dočtete zde

Klíč obdržíte e-mailem, systém stáhnete online

Vykupón uplatníte e-mailem, na který obratem obdržíte licenční klíč k neomezenému využívání operačního systému Celebrio pod jedním účtem – tedy na neomezeném množství zařízení, na kterých je systém Celebrio nainstalován. Systém je určený pro počítače s Windows a tablety s Androidem. Po obdržení licenčního klíče systém stáhnete zdarma zde.

►Celebrio – vše pod jednou střechou!

Můžete se soustředit jen na to, co opravdu potřebujete

Celebrio je software simulující rozhraní operačního systému postavený na víře, že by každá jeho část měla být přehledná a vypadat i ovládat se stejně. Můžete se soustředit na to, co chcete dělat a nemusíte objevovat jak. Nemusíte se učit anglicky, Celebrio na vás bude vždy mluvit jen vaším rodným jazykem. Nemusíte vědět, kde najít zprávy na internetu, Celebrio je hledá za vás. Nemusíte si pamatovat ani nastavovat nic, co není nutné. Neustále máte co číst. Vždy budete vědět, co se děje díky aktuálním zprávám a navíc pro sebe získáte dvacet polic elektronických knih zdarma od Čapka po Shakespeara.

Celebrio vás spojí s těmi, na kterým vám záleží

Pokud chcete, aby vaše rodina a přátelé byli neustále s vámi, můžete je v Celebriu mít pořád při sobě. Celebrio vás propojí s těmi, na kterých vám záleží a pak už budou vždy na dosah. V každé životní chvíli lze vést aktivní a společenský život, plný zábavy a komunikace. Celebrio si klade za cíl zpřístupnit svět moderních technologií všem, kterým v tom doposud bránily objektivní problémy nebo přílišná složitost.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte e-mailem

1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) napište e-mail na podpora/celebriosoftware/com
2. Do textu e-mailu opište 13místný kód Vykupónu
3. Obratem obdržíte e-mailem licenční klíč k neomezenému využívání operačního systému Celebrio pod jedním uživatelským účtem – na něj je pak možné se přihlásit na neomezeném počtu zařízení.
4. Systém Celebrio poté stáhnete online zde

Platnost Vykupónu je 10. 5.–30. 6. 2013


Adresa dodavatele slevy

Celebrio Software, s.r.o.,

www.celebriosoftware.com/cs/celebrio-windows-installation

Adresa
U vodárny 3032/2a
61200 Brno
mapa

Kontaktní osoba:
Podpora

podpora/celebriosoftware/com
Tel. +420 702 056 396

Ukončeno
400 Kč

Dotazy k nabídce (0)
400 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 16. 5. 2013

Dodavatel Celebrio Software, s.r.o.,
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení