Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Degustační sady pivních speciálů z Belgie

Jedinečné kolekce 8 piv pro všechny milovníky zlatavého moku! Prvotřídní kvalita, výjimečné chuťové variace – set Millevertus nebo Blond & Bruin

Platnost Vykupónu je 10. 4.–15. 5. 2014
Ukončeno
od 339 Kč
  • Degustační sady belgických pivních speciálů
  • V setu celkem 8 lahví – dvakrát čtyři druhy
  • Špičková kvalita, vynikající chuť i aroma
  • Specifikace obou kolekcí čtěte níže
  • Tip na skvělý dárek pro každého pivaře!
  • Možný os. odběr v Praze, nebo doručení do 14 dnů
  • Na jedno dopravné lze zaslat 2 balení

Pochutnejte si na belgických pivech prémiové kvality!

Belgické pivní speciály

Set č. 1 z pivovaru Millevertus – novinka na českém trhu!

Buďte mezi prvními, kteří ochutnají 4 piva z celkem 12 delikatesních speciálů malého belgického pivovaru Millevertus! Tato originální piva se připravují z nejkvalitnějších světových typů chmele i sladů a kvasnic trapistického pivovaru Orval. Použity jsou také různé exotické ingredience – např. šafrán, pepř, chilli papričky či kouřový slad, což dodává těmto pivům na výjimečnosti. Upozornění: všechna piva Millevertus jsou nefiltrovaná, a proto lehce zakalená.

Belgické pivní speciály

2× La Douce Vertus 330 ml (plato: 16°, alk.: 7 %)

Pro výrobu tohoto piva je zapotřebí 4 druhů sladů a 4 variet chmele, výsledné aroma má výrazně sladový charakter, což v kombinaci s příchutí praženého ječmene a nádechem palčivosti vytváří neodolatelnou touhu po dalším doušku. V roce 2012 získalo toto pivo ocenění „Nejlepší polotmavé pivo Valonska“.

2× L´Amarante Passion 330 ml (plato: 12°, alk.: 7,5 %)

Pivo velmi výrazné chuti, které dominuje černý pepř. Svým plným tělem a aromatickou duší okouzlí každého milovníka nevšedních chuťových zážitků. Skvěle se hodí k asijským pokrmům.

2× La Safranaise (plato: 17°, alk.: 7 %)

Tento pivní speciál nabízí jedinečnou chuť, ve které se snoubí klasický slad s americkým chmelem a šafránovým aroma. Šafrán z oblasti Gaume v Belgii tomuto pivu dodává nádhernou barvu.

2× La Mac Vertus (plato: 12°, alk.: 4,8 %)

Prémiový ležák, jehož základem je anglický slad a chmel, který společně s vysoce aromatickým americkým sladem a chmelem zajišťuje mimořádnou bohatost chuti. Výsledkem je ležák s přesně nadávkovanou hořkostí, kterému však díky poměrně nízkému obsahu alkoholu nechybí lehkost.

Set č. 2 Blond & Bruin – věhlas a obliba po celém světě!

Belgická piva jsou vyhledávaná po celém světě pro své vynikající chuťové variace. Pro přípravu se používá pouze těch nejkvalitnějších přírodních surovin, neobsahují žádné umělé konzervanty ani barviva a vzhledem k procesu výroby svrchním kvašením a dokvašováním v láhvi mají velmi dlouhou trvanlivost.

Belgické pivní speciály

2× Saison 1900 330 ml (plato: 14°, alk.: 5,4 %)

Tento osvěžující pivní speciál se připravuje podle velmi staré receptury, má zlatavou barvu, dominantní chmelovou chuť s nádechem květin, pryskyřice a koření. Jedná se o pivo velmi husté konzistence předurčené ke zvláštním příležitostem. Vysoký obsah pšeničného sladu tvoří zákal na dně, který je pro toto pivo typický

2× Blanche de Bruxelles 330 ml (plato: 10°, alk.: 4,5 %)

Starobylý typ světlého piva, který byl specialitou pivovarů někdejšího zemědělského Brabantska. K vaření těchto piv se používá nejlepší obilí z úrody, přidává se koriandr a pomerančová kůra. Přirozený zákal je způsoben vysokým procentem pšeničného sladu.

2× Adriaen Brouwer Dark Gold 330 ml (plato: 17,9°, alk.: 8,5 %)

Pivní speciál temně hnědé barvy s rubínovým nádechem a jemně béžovou pěnou. Tato chlouba tradičního pivovarnického regionu Gent zaimponuje milovníkům tmavého piva svou ušlechtilou a plnou chutí.

2× Ename Dubbel 330 ml (plato: 14,5°, alk.: 6,5 %)

Tmavé klášterní pivo, které se vyznačuje bohatým aroma karamelu, praženého sladu, hořké čokolády, alkoholu a sladkého ovoce. Celková chuť je skvěle vyvážená.

Důležité informace – jak nalévat, trvanlivost

Nefiltrovaná piva a rovněž tak piva s vysokým obsahem pšeničného sladu bývají zakalená a někdy vytvářejí na dně usazeninu, která je u těchto výrobků přirozeným jevem. Doporučuje se láhev před konzumací buď protřepat, aby se usazenina rovnoměrně rozptýlila, anebo nalévat opatrně, aby zůstala na dně láhve. Datum spotřeby uváděné na obalech zahraničních piv bývá vždy pouze indikativní datum doporučené spotřeby, nikoli konec expirace, po kterém by se kvalita piva automaticky zhoršila či by pivo bylo nepoživatelné, případně dokonce zkažené. Některá zahraniční piva jsou vhodná k archivaci, zde datum na obalu označuje od kdy nejdříve se doporučuje tato piva konzumovat. Některá piva v kolekci Blond & Bruin mohou mít datum „best before“ 12/2013.

Způsoby doručení

  • Doručení po ČR do 14 dnů od objednání
  • Na jedno dopravné je možné zaslat 2 balení – zakupte 1 Vykupón včetně odpovídajícího dopravného a druhý k osobnímu odběru a uplatněte je společně v jedné objednávce
  • Osobní odběr je možný do 15. 5. 2014 po domluvě na tel. 702 024 636 na adrese: Chýňský konzum, Hlavní 56/30,253 01 Chýně Praha-západ

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte e-mailem u dodavatele slevy

1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) zašlete objednávku na e-mail info/pivotekacosanostra/cz
2. Uveďte zakoupený set, jméno a příjmení, telefon na vás a způsob odběr, případně také doručovací adresu
3. Osobní odběr je možný do 15. 5. 2014 po domluvě na tel. 702 024 636 na adrese: Chýňský konzum, Hlavní 56/30,253 01 Chýně Praha-západ
4. V případě doručení je dodací lhůta 14 dní od objednání

Prodej tabákových výrobků, alkoholických nápojů a erotického zboží osobám mladším 18 let je zakázán. Kupující tedy může být vyzván k prokázání plnoletosti (věk 18 let). Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nedojde k předání zboží.

Platnost Vykupónu je 10. 4.–15. 5. 2014


Adresa dodavatele slevy

Pivotéka CosaNostra

www.pivotekacosanostra.cz

Adresa
Lomená 417
25301 Chýně
mapa

Kontaktní osoba:
Ing. Jitka Kratochvílová

info/evhg/cz
Tel. 702024636

Ukončeno
od 339 Kč

Dotazy k nabídce (0)
od 339 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 23. 4. 2014

Dodavatel Pivotéka CosaNostra
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení