Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Rýžové aperitivní víno

Ochutnejte tři různé druhy aperitivního rýžového vína Saké – Gold, White a Red Edition. Víno pochází z mikulovských Zámeckých sklepů!

Platnost Vykupónu je 12. 9.–13. 10. 2014
Ukončeno
499 Kč
  • Sada tří aperitivních rýžových vín z České republiky
  • Každé víno o objemu 0,7 l, obsah alkoholu 13,5–15 %
  • Sladké víno Gold Edition s výraznou vůni skořice a jablka
  • Polosladké víno White Edition dva roky odpočívalo v tanku
  • Polosladké Red Edition voní po přezrálých višních a mandlích
  • Víno vyrobeno v mikulovských Zámeckých sklepeních
  • Zboží bude doručeno zdarma do 5 dnů od zaplacení

Rýžové víno Saké z od moravského vinaře!

Ochutnejte tři různé podoby rýžového vína Saké, které nepochází z dalekého Japonska, ale z malebného kraje moravských vinic. Jedná se o první produkci tohoto unikátního nápoje u nás. Před šesti lety ho v mikulovských Zámeckých sklepeních vyrobil pan Richard Stacha ve spolupráci s věhlasnými vinaři Petrem Lévaim a Zdenkem Tréškem. Všechna tři vína lze podávat jako aperitiv i digestiv k moučníkům a zmrzlině. 

Gold Edition s výraznou vůni skořice a jablka

Pod specifickým nádechem prokvašené rýže naleznete výraznou vůni skořice, jablka a tropických plodů, která přechází i do chutě. Při pití vína Gold Edition (sladké) se na jazyku postupně otevírá chuť řebíčku, nasládlá chuť vařeného jablíčka s výraznou perzistencí zázvoru a limetky. Doporučená teplota k podávání je 9–11°C, objem lahve: 0,7 l, obsah alkoholu: 13,5 %.

White Edition dva roky odpočívalo v tanku

Dlouho macerované víno White Edition (polosladké) jemně mléčného odstínu a zelenkavé barvy vzniklo spojením chutí a vůní vybraného koření a dalších přísad a dvouletého ležení v nerezovém tanku. Opět tu mezi nejvýraznějšími vůněmi ucítíte skořici, vařené jablko, řebříček, sladký zázvor a limetku. Doporučená teplota k podávání je 8–11°C, objem lahve: 0,7 l, obsah alkoholu: 15 %.

Red Edition voní po přezrálých višních a mandlích

Originalita japonského dezertního vína se zde snoubí s ušlechtilostí a mohutností vína červeného. Purpurový nápoj Red Edition (polosladké) s rubínovými odlesky voní po třešňovém kompotu, přezrálých višních a mandlích a mísí se s tóny jalovce. Nevtírává nasládlá chuť třešní a švestek je zvýrazněna jemnou dochutí skořice, fíků a oříškové čokolády. Doporučená teplota k podávání je 9–12°C, objem lahve: 0,7 l, obsah alkoholu: 15 %.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

  1. Klikněte na tlačítko „Koupit“, vyplňte dodací údaje, vyberte způsob platby a dokončete objednávku
  2. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky
  3. K této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky. Zboží bude doručeno zdarma na vámi uvedenou adresu do 5 dnů od zaplacení
  4. Upozornění: Při prodeji tohoto zboží platí zákaz prodeje osobám mladším 18 let. Koupí Vykupónu zákazník prohlašuje, že je starší 18 let.

Platnost Vykupónu je 12. 9.–13. 10. 2014


Adresa dodavatele slevy

Richard Stacha

www.zameckasklepeni.cz

Adresa
Na Hradbách 13
69201 Mikulov
mapa

Kontaktní osoba:
Richard Stacha

arnoldsgym/email/cz
Tel. 775996969

Ukončeno
499 Kč

Dotazy k nabídce (2)
499 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 25. 9. 2014

Dodavatel Richard Stacha
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení