Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Předplatné časopisu GURU pro muže

Zbrusu nový časopis pro muže na prahu zralosti – 6 nových čísel a jako bonus časopis 21. století v elektronické verzi! Doručení zdarma

Platnost Vykupónu je 6. 11.–31. 12. 2014
Ukončeno
299 Kč
  • Půlroční předplatné časopisu GURU – 6 nových čísel
  • Zbrusu nový časopis pro muže na prahu zralosti
  • Cestování, bydlení, auta, móda, hi-tech i vaření a kultura
  • Inspirativní články, zajímavosti a super fotky
  • Navíc pololetní předplatné 21. století v elektronické verzi
  • Doručení do schránky po celé ČR zdarma

GURU - zbrusu nový časopis pro muže na prahu zralosti

Je hodně toho, bez čeho se muž na prahu zralosti neobejde. Může postrádat silnou motorku, sporťák, jachtu, nudnou manželku, žárlivou milenku, berňák… V jeho životě však rozhodně nesmí chybět GURU – první a jediný magazín pro muže, který už ví a přesto chce vědět!

Nevyhne se žádnému tématu

Nový měsíčník GURU pro všechny muže, kteří už leccos znají, je mluvčím generace mužů stojících na prahu zralosti. Mužů majících jasno v tom, že výzev, kterých je radno se chopit, není nikdy dost a to nejlepší je teprve před nimi. Díky svým zkušenostem ví, že není od věci nahradit emoce rozumem. Čtenář GURU ví a chce vědět. Takového čtenáře chce GURU především inspirovat. Tomu plně odpovídá i obsah magazínu. Jeho součástí jsou rozhovory, reportáže a profily. GURU se bude v jednotlivých rubrikách věnovat všem oblastem, které muže baví. Nevyhne se žádnému tématu, ať už je to cestování, bydlení, auta, móda, hi-tech, ale i vaření a kultura.

Manifest čtenáře GURU

  • Naše generace představuje takřka 20 % domácí populace. Naše domácnosti mají nejvyšší příjem na hlavu za všech věkových skupin. Ve světě jsme ideálním marketingovým terčem.
  • Většina z nás nemá hypotéky, neplatíme vysoké nájmy. Jako generace DINKies (Double Income No Kids) máme dostatek finančních prostředků a zkušeností k tomu, abychom realizovali své dlouho odkládané sny a touhy. Cestujeme do exotických míst, nebojíme se informačních technologií a sociálních sítí.
  • Žijeme v zemi, kde se život v posledních dvou desetiletích prodlužoval nejrychleji a tento trend bude nepochybně pokračovat. U mužů se od roku 1990 život prodloužil v průměru o sedm let, atakuje hranici 80 let.
  • Generace 45 + dnes hraje mimořádně silnou roli ve všech sférách života. Jména jako Barrack Obama, Bono Vox, Tom Ford, George Clooney, José Mourinho, Karel Roden, Jeff Bezzos, Vladimír Růžička jsou toho nezpochybnitelným důkazem.
  • Jsme úspěšní podnikatelé, experti ve své profesi. Jsme partneři, rodiče a prarodiče, přesto se nebojíme nových výzev.
  • Vzhledem k prožitému jsme hodně pragmatičtí. Velmi dobře reagujeme na racionální argumenty, preferujeme důkazy. Naším životním krédem je, že ukázaná platí. Máme rádi značky, nejedná se však o modly, ale o garanci a kvalitu.

Dozvíte se například:

  • Teorie o tom, jak se zbavit milenky
    Jak vyřešit otázku rozchodu s o několik desetiletí mladší milenkou? I muž, který už ví, se může čas od času dostat do složité situace. Například, když na jedné straně barikády stojí manželka, rodina, majetek a na straně druhé milenka, která vám začíná přerůstat přes hlavu. V takovém případě je nezbytné začít konat.
  • BMW M3: tři dekády legendy
    Hned po narození před téměř 30 lety získal vůz pověst ostrého hejska. Hned po narození před téměř 30 lety získal vůz pověst ostrého hejska, který na okolní svět ze všech sil křičí, že vypadá úplně jinak a je něco víc než ti ostatní. Auto vždy oblažovalo s každou další generací ještě rostoucím výkonem a brutální dynamikou, čerpající ze zkušeností motosportu.
  • 12× přírodní afrodisiaka
    Ne snad, že by nám odcházela fantazie a naše hormony nedokázal patřičně a bez cizí pomoci patřičně nastartovat pouhý letmý pohled na hezké děvče. Na druhou stranu, v případné nouzi člověk pozná přítele a proč v takové chvíli nevědět.
  • Ayrton Senna – padl favorit, povstala legenda
    Podle mnohých nejlepší pilot historie F1 měl o životě jasno. Být druhý znamenalo v jeho chápání světa být prvním z poražených. Neměl žádné vzory a uznával jen dřinu a poctivou práci. Neznal jiný způsob závodění, než ten na hraně. A moc dobře věděl, že na závodním okruhu neexistují malé nehody.

Důležité informace, čtěte pozorně!

Po kliknutí na „Koupit“ zadejte v sekci „Vaše údaje“ dodací údaje, kam má být časopis zasílán. Pokud se Vaše údaje liší od dodacích údajů, klikněte na tlačítko „Dodací adresa je shodná s fakturační“ a vyplňte adresu dodání.

Předplatné časopisu Svět na dlani

Termíny odesílání předplatného
Měsíc startu předplatného Prosinec Leden Únor
Datum vydání prvního čísla 2. 12. 2014 2. 1. 2015 2. 2. 2015

V ceně máte

  • Půlroční předplatné měsíčníku GURU – 6 po sobě jdoucích čísel
  • Půlroční předplatné časopisu 21. století v elektronické verzi – 6 po sobě jdoucích čísel
  • Doručení do schránky po ČR zdarma

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail

1. Klikněte na tlačítko „Koupit“
2. Vyplňte dodací údaje pro zasílání předplatného
3. Pokud se vaše údaje liší od dodacích údajů, klikněte na tlačítko „Dodací adresa je shodná s fakturační“ a vyplňte dodací údaje
4. Vyberte způsob platby, do poznámky uveďte měsíc začátku předplatného (prosinec, leden, nebo únor) a dokončete objednávku
5. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky, k této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
6. Předplatné bude aktivováno od nejbližšího možného čísla dle měsíce uvedeného v poznámce
7. Doručení do schránky po celé ČR je zdarma

Platnost Vykupónu je 6. 11.–31. 12. 2014


Adresa dodavatele slevy

RF Hobby s.r.o.

www.rf-hobby.cz

Adresa
Bohdalecká 6/1420
101 00 Praha Michle
mapa

sleva2/rf-hobby/cz
Tel. 281 090 621

Ukončeno
299 Kč

Dotazy k nabídce (2)
299 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 17. 12. 2014

Dodavatel RF Hobby s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (2 624 zákazníků)