Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Předplatné časopisu Zbraně a náboje + bonus

Každý měsíc 100 stran plných zajímavostí a praktických informací ze světa zbraní a armádní techniky včetně velkého množství obrázků! Jako bonus předplatné elektronické verze časopisu GURU na půl roku

Platnost Vykupónu je 10. 11.–31. 12. 2014
Ukončeno
399 Kč
  • Předplatné magazínu Zbraně a náboje – 6 nových čísel
  • Každý měsíc 100 stran o zbraních a armádní technice
  • Bohatá fotodokumentace, testy, recenze, rozhovory a další
  • Navíc elektronická verze nového časopisu Guru na půl roku
  • Měsíčník pro všechny muže na prahu zralosti
  • Doručení do schránek po ČR zdarma

Povinná četba pro všechny milovníky zbraní!

Měsíčník Zbraně a náboje je jediný časopis ve svém oboru, který si zakládá na bohaté obrazové dokumentaci, zajímavé infografice, atraktivnosti a aktuálnosti všech témat. Najdete v něm jak praktické informace a zajímavosti, tak testy zbraní, reportáže, rozhovory a recenze výzbroje z celého světa. Přečtete si například o poloautomatické pistoli Beretta z Amazonie, nebo o čínské verzi legendární sovětské odstřelovačské pušky Dragunov.

Beretta z Amazonie

Beretta Model 92 je poloautomatická pistole, která se proslavila zvláště výhrou výběrového řízení vypsaného americkou armádou. S menšími úpravami se stala oficiálně pod označením 92F (M9) nástupcem Coltu 1911. Své zájemce našla Beretta také v Jižní Americe – v Bolívii či Brazílii a dalších zemích. Brazilci rozeznali výbornou zbraň a na jejím základě se rozhodli stavět. Vznikl Taurus PT 92, který je nápaditě podobný italské pistoli, lépe řečeno upravenému americkému modelu. 

Dragunov ze země za velkou zdí

Čínský zbrojní průmysl dokáže vyrobit vše a je lhostejné, zda je vzorem sovětská či americká zbraň. Výsledek je zpravidla hrubší než originál, vždy je však stejně spolehlivý a trvanlivý. Pro čínskou verzi legendární sovětské odstřelovačské pušky SVD to platí beze zbytku.

Bonus do tabletů, chytrých telefonů a počítačů

Zbrusu nový měsíčník Guru je určen pro všechny muže, kteří už leccos znají. Je mluvčím generace mužů stojících na prahu zralosti. V časopise najdete rozhovory, reportáže a profily a můžete si být jistí, že se nevyhne žádné oblasti, která muže baví. Ať už je to cestování, bydlení, auta, móda, hi-tech, nebo vaření a kultura. Nenechte si ujít článek o Ayrtonovi Sennovi – legendě Formule 1, nebo prostudujte teorie o tom, jak se zbavit milenky.

Teorie o tom, jak se zbavit milenky

Jak vyřešit otázku rozchodu s o několik desetiletí mladší milenkou? I muž, který už ví, se může čas od času dostat do složité situace. Například, když na jedné straně barikády stojí manželka, rodina, majetek a na straně druhé milenka, která vám začíná přerůstat přes hlavu. V takovém případě je nezbytné začít konat.

BMW M3: tři dekády legendy

Hned po narození před téměř 30 lety získal vůz pověst ostrého hejska. Hned po narození před téměř 30 lety získal vůz pověst ostrého hejska, který na okolní svět ze všech sil křičí, že vypadá úplně jinak a je něco víc než ti ostatní. Auto vždy oblažovalo s každou další generací ještě rostoucím výkonem a brutální dynamikou, čerpající ze zkušeností motosportu.

Důležité informace, čtěte pozorně!

Po kliknutí na „Koupit“ zadejte v sekci „Vaše údaje“ dodací údaje, kam má být časopis zasílán. Pokud se Vaše údaje liší od dodacích údajů, klikněte na tlačítko „Dodací adresa je shodná s fakturační“ a vyplňte adresu dodání.

Předplatné časopisu Svět na dlani

Předplatné zahrnuje

  • Půlroční předplatné měsíčníku Zbraně a náboje – 6 nových po sobě jdoucích čísel
  • Půlroční předplatné časopisu Guru v elektronické verzi – 6 nových po sobě jdoucích čísel
  • Doručení do schránek po ČR zdarma
Termíny odesílání předplatného
Měsíc startu předplatného Prosinec Leden Únor
Datum vydání prvního čísla 9. 12. 2014 9. 1. 2015 10. 2. 2015

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail

1. Klikněte na tlačítko „Koupit“
2. Vyplňte dodací údaje pro zasílání předplatného
3. Pokud se vaše údaje liší od dodacích údajů, klikněte na tlačítko „Dodací adresa je shodná s fakturační“ a vyplňte dodací údaje
4. Vyberte způsob platby, do poznámky uveďte měsíc začátku předplatného (prosinec, leden, nebo únor) a dokončete objednávku
5. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky, k této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
6. Předplatné bude aktivováno od nejbližšího možného čísla dle měsíce uvedeného v poznámce (viz tabulka výše)
7. Doručení do schránky po celé ČR je zdarma

Platnost Vykupónu je 10. 11.–31. 12. 2014


Adresa dodavatele slevy

RF Hobby s.r.o.

www.rf-hobby.cz

Adresa
Bohdalecká 6/1420
101 00 Praha Michle
mapa

sleva1/rf-hobby/cz
Tel. 281 090 620

Ukončeno
399 Kč

Dotazy k nabídce (2)
399 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 21. 12. 2014

Dodavatel RF Hobby s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (2 624 zákazníků)