Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Roční předplatné časopisu Krimi revue

Objednejte si 12 čísel měsíčníku, který vás rozhodně nenechá spát! Navíc dva speciály, DVD a dodání až do schránky v ceně

Platnost Vykupónu je 16. 5.–15. 7. 2012
Ukončeno
359 Kč
  • Roční předplatné měsíčníku Krimi revue – 12 čísel
  • Kriminální případy, kauzy a záhady
  • Dva 100stránkové speciály
  • DVD Nejtajemnější místa, kde číhala smrt
  • Celkem 1 496 stran napínavého čtení a 85 minut videa
  • Začátek odběru lze domluvit přímo s dodavatelem
  • Dodání až do schránky v ceně!

Každý měsíc 108 stran plných kriminálních případů a záhad!

Předplaťte si měsíčník ze světa kriminalistiky, zločinu a korupce včetně dvou tematických speciálů a DVD. Každý měsíc naleznete ve své schránce 108 stran plných nejzajímavějších reálných případů vražd, loupeží, únosů, vydírání, sexuálních deliktů a dalších špinavostí ze světa zločinu! S Krimi revue se budete pohybovat v patách důmyslným kriminalistům a sledovat nejděsivější únosy i nejslavnější atentáty. Časopis vás zavede na místa nejbrutálnějších vražd a do dějišť největších loupeží.

►S předplatným získáte celkem 1 496 stran napínavého čtení a 85 minut videa

Navíc dva 100stránkové speciály a DVD

Při objednání ročního předplatného časopisu Krimi revue získáte navíc dva tematické speciály a jedinečný dokument na DVD – čeká vás tedy celkem 1496 stran napínavého čtení a 85 minut strhujícího videa. Krimi revue – to je časopis, který vás rozhodně nenechá spát!

1. speciál – 77 největších únosů v moderních dějinách

100 stran plných dobrodružství, tajemství i historických faktů ze světa nejslavnějších únosů. Budete svědky únosu syna slavného letce Charlese Lindbergha, přidáte se k izraelské tajné službě Mossad při pátrání po Adolfu Eichmannovi či zažijete tragické olympijské hry v roce 1972 v Mnichově.

2. speciál – 55 největších tyranů v dějinách světa

100 stran o proslulých krutovládcích, diktátorech a šílencích, kteří kdy usedli na panovnický trůn. Tyto osoby se často staly postrachem nejen svých poddaných, ale i vlastních rodin. To platí například o Herodovi, králi Judeje, který poslal na smrt své tři syny, nebo o známém vrahovi manželek Jindřichovi VIII.

DVD – Nejtajemnější místa, kde číhala smrt + bonus Smrt Diany, princezny z Walesu

Unikátní DVD přibližující nejtragičtější události, které změnily svět. Připomenete si požár německé vzducholodi LZ-129 Hindenburg, potopení ruské jaderné ponorky Kursk, tragickou nehodu nadzvukového letounu Concorde a nevyjasněná úmrtí hollywoodského sexsymbolu Marilyn Monroe a princezny Diany.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Vykupón uplatníte e-mailem nebo telefonicky

Po obdržení Vykupónu objednávejte na e-mailu distribuce/rf-hobby/cz nebo na tel. 281 090 621. Uveďte jméno a adresu osoby, které má být předplatné doručováno, a číslo Vykupónu. Po aktivaci získá zákazník nejbližší možné vydání časopisu. Speciály a DVD obdržíte s prvním zaslaným číslem. Dodání až do schránky poštou po celé ČR je v ceně.

Platnost Vykupónu je 16. 5.–15. 7. 2012


Adresa dodavatele slevy

RF Hobby s.r.o.

www.rf-hobby.cz

Adresa
Bohdalecká 6/1420
101 00 Praha Michle
mapa

Kontaktní osoba:
Zákaznická linka

distribuce/rf-hobby/cz
Tel. 281 090 621

Ukončeno
359 Kč

Dotazy k nabídce (2)
359 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 29. 5. 2012

Dodavatel RF Hobby s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (2 624 zákazníků)