Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Předplatné History revue + bonus

6 nových čísel měsíčníku plného fascinující historie lidstva! Navíc předplatné elektronické verze časopisu 21. století – doručení po ČR zdarma

Platnost Vykupónu je 15. 4.–3. 6. 2015
Ukončeno
249 Kč
  • Půlroční předplatné History revue – 6 nových čísel
  • 100 stran článků, rubrik, seriálů a dávných tajemství z historie lidstva
  • Originální pohled na dějiny prostřednictvím lidských osudů
  • Navíc elektronická verze 21. století na půl roku – 6 nových čísel
  • 124stránkový měsíčník o vědě, technice a objevech lidstva
  • Doručení do schránek po ČR zdarma
  • Dodání vždy do 5 dní od vydání čísla časopisu

S měsíčníkem History revue odhalíte tajemství historie!

History revue, to je 100 stran plných článků, rubrik a seriálů o tajemstvích historie lidstva. Každý měsíc vás seznámí s historií světovou i českou novým, neotřelým způsobem. Na historické jevy a události se dokáže podívat zcela nezaměnitelně – prostřednictvím lidských osudů. Vtáhne vás přímo do středu velkých historických událostí, seznámí vás s nejmocnějšími vládci světa i s polozapomenutými skutečnostmi z naší minulosti. Žádné téma není tabu, žádná historická éra nezůstane bez povšimnutí.

Přečtete si například:

Slavné palladium skončilo přibité na pranýři
Kníže Bořivoj, tehdy ještě pohanský vládce, bedlivě poslouchá arcibiskupův výklad o křesťanské víře. Neváhá dlouho a od Metoděje (813/815–885) se nechává i se svou chotí a družinou pokřtít. Při té příležitosti má od samotného věrozvěsta kněžna Ludmila (asi 860–921) dostat reliéf Panny Marie s Ježíškem, tepaný z tzv. korintské mědi. Podle jiných legend je vzácný předmět, později známý jako Palladium země české, vyroben z drahých kovů, které Metodějovi přinesla sama Ludmila poté, co dala roztavit své původní pohanské modly.

Uprchl Václav IV. z Vídně přes latrínu?
„Opilec a líný král“. Právě takovou pověst má český a římský král Václav IV. (1361–1419), nejstarší syn Karla IV. (1316–1378). Otec na jeho narození čekal velmi dlouho a podle toho se také k němu chová. Osobně dohlíží na synkovu výchovu, čímž mu ale prokáže spíše medvědí službu. Pravda, z Václava vyroste vzdělaný muž, který je však zcela závislý na svém okolí. Když se v roce 1378 chopí vlády, s problémy si neví rady. Jednoduše se neumí sám rozhodnout…

Kardinál de Richelieu spoléhal na smradlavého mnicha
„Čte i mé nejtajnější myšlenky. Ví o věcech, které jsem řekl jenom těm nejdůvěryhodnějším lidem!“ Právě to přizná zděšeně hugenotský vévoda Jindřich de la Tour d´Auvergne de Bouillon po setkání s nenápadným kapucínským mnichem. Už je mu jasné, že se před kardinálovým agentem musí mít na pozoru.

Elektronická verze 21. století jako bonus

Měsíčník 21. století, to je 124 stran plných přitažlivých článků, rubrik a seriálů o vědě, technice, přírodě a objevech lidstva. Při jeho čtení se věda rázem stává zábavou. Naleznete zde články plné toho nejzajímavějšího nejen z oblasti technických vymožeností, lékařských pokroků či vesmíru, ale i nově odkrytých tajů ze světa zvířat a přírody.

Přečtete si například:

Tvrdíte, že jste dobří v matematice? Ale to rozhodně nejste!
Vnímání vlastních schopností je vždy subjektivně zabarvené, ať již v pozitivním smyslu, kdy se přeceňujeme, tak v negativním smyslu, kdy se podceňujeme. Nová studie vědců z university v americkém Ohiu ukázala, že myslet si, že jsme dobří v matematice, a být dobří v matematice, jsou dvě naprosto rozdílné věci.

Kdy přišli ptáci o zuby?
Jedním z hlavních charakteristických rysů všech ptáků, stejně jako třeba mravenečníků, či želv, je, že nemají zuby. Nebylo tomu však vždy. Nová studie ukázala, že společný předek všech živých ptáků měl před 116 miliony let zubů plnou tlamu.

Jak se recyklují buňky v očním nervu?
Tým vědců kolem Marka H. Ellismana, profesora neurologie z Univerzity v San Diegu zjistil, že podpůrné nervové buňky, tzv. neuroglie či gliové buňky umějí recyklovat své vnitřní součásti (organely), které jsou buď staré, či poškozené. Vědci se zaměřili na výzkum bioprocesů v buňkách oční sítnice pokusných myší.

V ceně máte

  • Půlroční předplatné měsíčníku History revue – 6 nových po sobě jdoucích čísel
  • Bonus: půlroční předplatné časopisu 21. století v elektronické verzi – 6 nových po sobě jdoucích čísel

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail

1. Klikněte na tlačítko „Koupit“
2. Vyplňte dodací údaje pro zasílání předplatného
3. Vyberte způsob platby a dokončete objednávku
4. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky, k této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
5. Předplatné bude aktivováno od nejbližšího možného čísla
6. Doručení do schránky po celé ČR je zdarma

Platnost Vykupónu je 15. 4.–3. 6. 2015


Adresa dodavatele slevy

RF Hobby s.r.o.

www.rf-hobby.cz

Adresa
Bohdalecká 6/1420
101 00 Praha Michle
mapa

Kontaktní osoba:
Gabriela Vašková

sleva2/rf-hobby/cz
Tel. 281 090 621

Ukončeno
249 Kč

Dotazy k nabídce (0)
249 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 19. 5. 2015

Dodavatel RF Hobby s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (2 624 zákazníků)