Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Předplatné Zbraně a náboje + bonus

6 čísel časopisu plného zajímavostí a praktických informací ze světa zbraní, nožů, armádní techniky a výzbroje včetně velkého množství obrázků! Navíc předplatné elektronické verze časopisu GURU na půl roku

Platnost Vykupónu je 30. 4.–15. 6. 2015
Ukončeno
399 Kč
  • Půlroční předplatné Zbraně a náboje – 6 nových čísel
  • Každý měsíc 100 stran o zbraních a armádní technice
  • Bohatá fotodokumentace, testy, recenze, rozhovory a další
  • Navíc elektronická verze nového časopisu GURU na půl roku
  • Měsíčník pro všechny muže na prahu zralosti
  • Doručení do schránek po ČR zdarma
  • Dodání vždy do 5 dní od vydání čísla časopisu

Skvělé čtení pro každého milovníka zbraní!

Časopis Zbraně a náboje je jediný časopis ve svém oboru, který si zakládá na bohaté obrazové dokumentaci, zajímavé infografice, atraktivnosti a aktuálnosti všech témat. Přináší praktické informace a zajímavosti z oblasti zbraní z celého světa, testy nejnovější techniky, reportáže i rozhovory, recenze vojenských vozidel, armádních zbraní a výzbroje, historii a současnost českého puškařství a bohatou obrazovou dokumentaci.

Dozvíte se například:

Neomylný pedant Skeet Falcon
Stát se špičkovým či alespoň dobrým střelcem brokových disciplín vyžaduje léta tvrdé práce jak pro střelce, tak i pro trenéra. Ve hře je mnoho veličin, které mohou vést k opakovaným chybám a oči trenérů nemusí vždy všechny podchytit. Na pomoc jim a střelcům přichází novinka v podobě velice chytré a super šikovné kamerky s názvem Skeet Falcon. Je dítětem švýcarsko-německé a také české spolupráce, které, zdá se, bude dále růst.

Odstřelovací pušky nové generace
Význam odstřelovačů ve válečných konfliktech v současné době nijak neklesá, naopak se dá říci, že výcvik a vybavení vojáků směřuje k tomu, aby přesná střelba na delší vzdálenost byla umožněna co největšímu počtu z nich. Kromě vysloveně speciálních pušek, určených pro střelbu na mezní vzdálenost, se zavádí do výzbroje mnohých armád nové typy odstřelovacích pušek, které dovolí střílet přesně na vzdálenost 1 000–1 500 metrů.

Elektronická verze časopisu GURU jako bonus

Nový měsíčník GURU pro všechny muže, kteří už leccos znají, je mluvčím generace mužů stojících na prahu zralosti. Mužů majících jasno v tom, že výzev, kterých je radno se chopit, není nikdy dost a to nejlepší je teprve před nimi. Takového čtenáře chce GURU především inspirovat. GURU se bude v jednotlivých rubrikách věnovat všem oblastem, které muže baví. Nevyhne se žádnému tématu, ať už je to cestování, bydlení, auta, móda, hi-tech, ale i vaření a kultura. Časopis GURU nemůže chybět žádnému opravdovému muži!

Dozvíte se například:

Poker, hra chladnokrevných mužů
Kdo hraje poker, vítězí i v běžném životě. Naučí se totiž rychle uvažovat, analyzovat, rozhodovat se a nebýt zbrklý. Lépe zvládá vypjaté situace, protože při karetních partiích si to trénuje neustále. Naučí se všímat maličkostí, které mohou být důležité. A kromě toho se baví!

Rusovlasá přitažlivost
Kdo neměl zrzavou, neví co je láska, praví zlidovělá filmová hláška. Rusovlasé ženy jsou ojedinělou kořistí mužských lovů beze zbraní, a proto jsou bytosti s ohnivou kšticí stále tajemným úkazem. Guru ale ví…

V ceně máte

  • Půlroční předplatné měsíčníku Zbraně a náboje – 6 nových po sobě jdoucích čísel
  • Bonus: půlroční předplatné časopisu Guru pro muže – 6 nových po sobě jdoucích čísel

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail

1. Klikněte na tlačítko „Koupit“
2. Vyplňte dodací údaje pro zasílání předplatného
3. Vyberte způsob platby a dokončete objednávku
4. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky, k této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
5. Předplatné bude aktivováno od nejbližšího možného čísla
6. Doručení do schránky po celé ČR je zdarma

Platnost Vykupónu je 30. 4.–15. 6. 2015


Adresa dodavatele slevy

RF Hobby s.r.o.

www.rf-hobby.cz

Adresa
Bohdalecká 6/1420
101 00 Praha Michle
mapa

Kontaktní osoba:
281 090 620

sleva1/rf-hobby/cz
Tel. Zákaznická linka

Ukončeno
399 Kč

Dotazy k nabídce (4)
399 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 3. 6. 2015

Dodavatel RF Hobby s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (2 624 zákazníků)