Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Předplatné časopisu Enigma + bonus

Půlroční předplatné fascinujícího měsíčníku o záhadách a tajemnu. Navíc elektronická verze oblíbeného časopisu History revue do tabletů, mobilů a PC, doručení do schránky pro celé ČR zdarma!

Platnost Vykupónu je 23. 4.–10. 6. 2015
Ukončeno
229 Kč
  • Předplatné měsíčníku Enigma – 6 nových čísel
  • Největší časopis na českém trhu o záhadách a tajemnu
  • 108 stran plných tajemství a vzrušujících událostí
  • Navíc půlroční předplatné elektronické verze History revue
  • Skvělý dárek nejen pro milovníky historie
  • Doručení do schránky po ČR zdarma

Důležité informace, čtěte pozorně!

Po kliknutí na „Koupit“ zadejte v sekci „Vaše údaje“ dodací údaje, kam má být časopis zasílán. Pokud se Vaše údaje liší od dodacích údajů, klikněte na tlačítko „Dodací adresa je shodná s fakturační“ a vyplňte adresu dodání.

Předplatné časopisu Svět na dlani

Každý měsíc 108 stran nabitých jedinečnými informacemi

Měsíčník Enigma, to je 108 stran plných záhad a tajemna, konspiračních teorií, ale i událostí, nad kterými leckdy zůstává rozum stát. Enigma poodhalí jedinečné informace a nová fakta o nevysvětlitelných událostech, nad kterými si po staletí lámou vědci hlavu. Naleznete zde články, teorie a fakta o událostech z dnešní doby, ale i záhady staré jako lidstvo samo.

Časopis Enigma – to je klíč k záhadám

Časopis Enigma mapuje rozmanité konspirativní teorie a vyjasňuje praktiky tajných společenství a církve. Nabízí rozdílné hypotézy týkající se záhadných událostí a tragédií. Důsledně zkoumá také paranormální jevy a nevyhýbá se žádnému mystériu.

Přečtete si například

  • Děsivý Malostranský hřbitov: Obsahuje zdejší kniha jména lidí, kteří teprve zemřou? Před Malostranským hřbitovem, který zalévá bledé měsíční světlo, zastavuje kočár a vystupuje z něj mladá žena. Kdesi se totiž doslechla, že kniha na jednom ze zdejších náhrobků obsahuje jména lidí, kteří následujícího roku zemřou. Jde se proto do ní podívat. Když se ale zahledí dovnitř, zbledne. Na jedné z prvních řádek totiž najde své vlastní jméno!
  • Nejzáhadnější havárie letadel: Proč se řítí k zemi a kam mizí letouny z celého světa? Letadla jsou v současnosti nejbezpečnějším a nejrychlejším dopravním prostředkem. Jenže najdou se i tragické případy, kdy jejich pasažéři do svého cíle nikdy nedorazí. A to mnohdy za velmi podivných okolností. Jaké známé letecké katastrofy nám dosud nebyly uspokojivě vysvětleny?
  • Upír z Croglinu: Pronásledoval patnáctiletou dívku?
    Myslíte si, že upíři neexistují? Tak to jste zřejmě na pořádném omylu! Z celého světa přicházejí příběhy lidí, kteří se s těmito monstry závislými na lidské krvi údajně střetli. Snad nejznámější z nich pochází z Velké Británie z druhé poloviny 19. století. Co se tehdy v nenápadné vesničce jménem Croglin vlastně stalo?

Jako bonus půlroční předplatné elektronické verze History revue

Měsíčník History revue, to je 100 stran plných přitažlivých článků, rubrik, seriálů a dávných tajemství z historie lidstva. S historií světovou i českou vás seznámí novým neotřelým způsobem. Na historické jevy a události se dokáže podívat zcela nezaměnitelně – prostřednictvím lidských osudů. Vtáhne vás přímo do středu velkých historických událostí, seznámí vás s nejmocnějšími vládci světa i s polozapomenutými skutečnostmi z naší minulosti. Žádné téma není tabu, žádná historická éra nezůstane bez povšimnutí.

V ceně máte

  • Půlroční předplatné časopisu Enigma – 6 po sobě jdoucích čísel
  • Půlroční předplatné časopisu History revue v elektronické verzi – 6 po sobě jdoucích čísel
  • Doručení do schránky po ČR zdarma

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail

1. Klikněte na tlačítko „Koupit“
2. Vyplňte dodací údaje pro zasílání předplatného
3. Pokud se vaše údaje liší od dodacích údajů, klikněte na tlačítko „Dodací adresa je shodná s fakturační“ a vyplňte dodací údaje
4. Vyberte způsob platby a dokončete objednávku
5. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky, k této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
6. Předplatné bude aktivováno od nejbližšího možného čísla
7. Doručení do schránky po celé ČR je zdarma

Platnost Vykupónu je 23. 4.–10. 6. 2015


Adresa dodavatele slevy

RF Hobby s.r.o.

www.rf-hobby.cz

Adresa
Bohdalecká 6/1420
101 00 Praha Michle
mapa

Kontaktní osoba:
281 090 620

sleva1/rf-hobby/cz
Tel. Zákaznická linka

Ukončeno
229 Kč

Dotazy k nabídce (2)
229 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 27. 5. 2015

Dodavatel RF Hobby s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (2 624 zákazníků)