Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Vigol – přírodní produkt na podporu erekce

Tvrdě a s elegancí – stačí jen jedna tableta hodinu předem! Zaváděcí cena: 2 balení po 3 tabletách za 278 Kč, 3 balení za 417 Kč – doručení zdarma!

Platnost Vykupónu je 1. 5.–31. 5. 2015
Ukončeno
od 278 Kč
  • Zaváděcí cena – Vigol, nový přírodní produkt na podporu erekce
  • 2 balení po 3 tabletách za 278 Kč, 3 balení po 3 tabletách za 417 Kč
  • Raketový start – stačí jen jedna tableta nejpozději hodinu předem
  • Pomáhá zvýšit sexuální touhu, energii a potenci
  • Pomáhá při nedostatečné erekci a malé tvorbě spermií
  • Účinkuje rychle a efektivně, vyrobeno v ČR
  • Doručení po ČR do 10 dnů zdarma

Raketový start + exploze vášní + živá voda = Vigol

Vigol je přírodní produkt na podporu a zlepšení erekce. Pomáhá zvýšit sexuální touhu, energii, podporuje celkovou pohlavní, tělesnou i psychickou zdatnost a zvýšení potence. Spolehlivě pomáhá při nedostatečné erekci a malé tvorbě spermií. Starším mužům vrací sexuální potěšení, mladším zvyšuje sexuální výkonnost a výdrž. Účinkuje rychle a efektivně a to vše díky svému složení.

Složení

  • Tribulus terrestris (kotvičník zemní) – zlepšuje vylučování mužského pohlavního hormonu, ovlivňuje sexuální aktivitu. Užívá se k zlepšení plodnosti, potence a k zvýšení množství a rychlosti spermatu.
  • Epidemium (škornice) – obsahuje mnoho flavonoidů, používá k léčbě revmatismu a poruch potence. Má příznivý vliv i při léčbě osteoporózy, oparů a chronicky nemocných ledvin.
  • Muira puiama extrakt 4:1 – stimuluje nervová zakončení v genitáliích a zvyšuje množství pohlavního hormonu testosteronu v organismu. Uvolňuje do mozku tři látky. Dopamin, hormon štěstí, který zvyšuje krevní tlak a zlepšuje průtok krve útrobami, Noradrenalin, který zvyšuje pohotovost organismu a metabolismu při zátěži a serotonin pro lepší náladu.
  • Ginseng extrakt 25% – pomáhá organismu vyrovnat se s dlouhodobým psychickým zatížením, silně posiluje organismus a je ochranným faktorem při celkovém nepříznivém zdravotním stavu. Zlepšuje látkovou výměnu, snižuje hladinu krevního cukru, stimuluje výkonnost štítné žlázy, pohlavních žláz a nadledvinek. Posiluje paměť, reguluje krevní tlak a má spoustu jiných pozitivních vlastností.
  • Maca extrakt 10:1 – dlouhodobě výrazně podporuje erekci, stimuluje sexuální funkce a zlepšuje libido, zvyšuje množství a pohyblivost semene a počet spermií, kladně působí na prostatu, odstraňuje duševní vyčerpanost, stres a zvyšuje psychickou odolnost.

Vyrobeno v České republice pro Zoilife

Značka Zoilife vznikla s cílem sjednotit všechny příznivce zdravého životního stylu. Těmto lidem chce pomoci ukázat cestu a směr v dnešní době, kdy je trh zasycen obrovským množstvím potravinových doplňků, ve kterých se nikdo pořádně nevyzná. Slovo zoilife se skládá z řeckého „zoi“, což znamená „život“, a slova „life“, což znamená „život“ v angličtině. Zoilife je tak vlastně život na druhou.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail, objednávka bude provedena automaticky

1. Klikněte na tlačítko „Vybrat variantu“ a zvolte počet balení
2. Vyplňte dodací údaje, vyberte způsob platby a dokončete objednávku
3. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky
4. K této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
5. Zboží bude doručeno po ČR zdarma na vámi uvedenou adresu do 10 dnů od zaplacení

Platnost Vykupónu je 1. 5.–31. 5. 2015


Adresa dodavatele slevy

Zoilife s.r.o.

www.vigol.cz

Adresa
Prokopská 296/8
118 00 Praha
mapa

Tel. 608 333 330

Ukončeno
od 278 Kč

Dotazy k nabídce (0)
od 278 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 28. 5. 2015

Dodavatel Zoilife s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (85 zákazníků)