Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Konjaková houba pro čištění a masáž pleti

Přírodní čistící houbička s vynikajícími antibakteriálními účinky pro citlivou pokožku. Vybírejte ze 3 barev, cena za kus při zakoupení 5 stejných i různých kusů, doručení je zdarma!

Platnost Vykupónu je 19. 10.–15. 12. 2015
Ukončeno
od 100 Kč
  • Přírodní konjaková houba na čištění pleti
  • Vhodná pro citlivou pokožku, velmi jemná a šetrná, nevysušuje
  • Masážní, antibakteriální a protiplísňové účinky
  • 5 kusů za 500 Kč (100 Kč/ks), 3 ks za 327 Kč (109 Kč/ks)
  • Nebo 1 kus samostatně za 165 Kč
  • Vybírejte ze 3 barev – přírodní bílá, bambusové uhlí nebo zelený čaj
  • Při koupi více kusů můžete barvy v balení libovolně kombinovat
  • Doručení po ČR do 10 dnů zdarma

Vhodná pro citlivou pokožku, velmi jemná a šetrná, nevysušuje

Konjaková houba je vyrobena z rostliny zvané Konjac. Je vhodná při čištění makeupu bez dalších přídavků a mytí obličeje s masáží. Je velmi jemná a šetrná k pokožce, má silnou absorpci vody a je vhodná pro citlivou pokožku, kterou nevysušuje. Přírodní konjaková houba má vynikající antibakteriální, protiplísňové a čistící účinky. Perfektně vyčistí a zajistí dokonalý masážní, ale zároveň velmi jemný a příjemný peeling celého těla i obličeje. Dokonale odstraní veškeré nečistoty i do hloubky pokožky, po umytí bude vaše pokožka čistá, hladká a jemná. Rozměry houby jsou: Ø 77×30 mm

100% biologicky odbouratelná

Pravidelným používáním konjakové houbičky potlačíte a zlikvidujete akné, odstraníte ucpané černé póry a vyrovnáte pH pokožky celého těla. Houbu doporučujeme i pro novorozence a osoby s různými kožními alergiemi. Jedinečná, síti podobná struktura houby jemně masíruje kůži, podporuje krevní průtok a také růst nových kožních buněk. Díky své struktuře provádí také hloubkové čištění vaší kůže. Zanechává kůži velmi čistou a zregenerovanou, a to pouze přírodní cestou. Nemusíte přidávat žádné další přídavky, čistící mléka ani mýdlo, pokud opravdu nechcete. Pokud se rozhodnete přidat další přípravky, např. mýdlo, můžete přidat pouze malou část obvyklého množství, protože houba vytvoří velmi bohatou pěnu, kterou umyjete větší plochu než kdykoli dříve. Je zcela prostá jakýchkoli chemických barviv a přídavků. Stoprocentně biologicky odbouratelná, přirozeně udržitelná, šetrná k životnímu prostředí.

Co je tedy Konjak?

Amorphophallus Konjac, konjaková brambora je vytrvalá rostlina původem z Asie, v Japonsku známá jako Konnyaku a v mimoasijských zemích velmi často také jako Ďáblův jazyk. Konjaková brambora je pěstována jako potravina zejména v Japonsku a Koreji, ale její plané odrůdy vyrůstají v jihovýchodní Asii, Číně, Koreji a Japonsku. Jako planou ji můžeme najít i ve velmi vysokých nadmořských výškách. Japonci konzumují konjak více než 1500 let. Původně, v 6. století, byl uváděn jako lék poté, co u něho byly rozpoznány jeho zdravotní účinky. Jedná se o zcela přírodní zdroj potravy. 97 procent konjakové hmoty tvoří voda, tři procenta polysacharid glucomannan a vláknina. Je také velmi bohatý na minerály a obsahuje nízké množství kalorií. Přesto však nikdy nedávejte naši houbu do úst.

Jaké je složení?

Amorphophallus konjac je alkalické povahy. Obsahuje vodu, bílkoviny, uhlovodíky, tuky, sodík, draslík, hořčík, železo, fosfor, měď, zinek, vitamín A, vitamín E, vitamín D, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B5, vitamín B6, vitamín B12, vitamín C, niacin, mastné kyseliny, kyselinu listovou a vlákninu – žádný div tedy, že je v Japonsku jak oblíbenou potravinou, tak také prostředkem pro péči o pokožku.

Jak se používá?

Před použitím pečlivě propláchněte a nechejte nasáknout vodou. Jemně masírujte obličej nebo tělo krouživými pohyby. Po použití propláchněte houbu a nechejte vyschnout. Neždímejte. Po vyschnutí se v houbě neudržují žádné mikroorganismy a plísně. Uschlá houba získá zpět svoje vlastnosti a tvar po namočení do vody. Díky konjakové houbě poskytnete svému tělu absolutní hygienický komfort a péči.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail, objednávka bude provedena automaticky

1. Klikněte na tlačítko „Vybrat variantu“ a zvolte počet kusů
2. Do příslušného pole napište napište požadovanou barvu/barvy (přírodní bílá, bambusové uhlí, zelený čaj) – při zakoupení více kusů můžete barvy v balení libovolně kombinovat
3. Vyplňte dodací údaje, vyberte způsob platby a dokončete objednávku
4. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky
5. K této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
6. Zboží bude doručeno po ČR zdarma na vámi uvedenou adresu do 10 dnů od zaplacení

Platnost Vykupónu je 19. 10.–15. 12. 2015


Adresa dodavatele slevy

Chytrá Lola

www.chytralola.cz

Adresa
Drnovice 304
679 76 Drnovice u Lysic
mapa

Kontaktní osoba:
Bc. Alexandra Pomazalová

info/chytralola/cz
Tel. +420 774 900 409

Ukončeno
od 100 Kč

Dotazy k nabídce (0)
od 100 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 1. 12. 2015

Dodavatel Chytrá Lola
Hodnocení minulých akcí (230 zákazníků)