Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Ošetření pleti výživovými kapslemi

Zbavte se vrásek, akné nebo povadlé pleti! Ošetřete svoji pleť a omládněte díky moderní technologií kosmetického ošetření!

Platnost Vykupónu je 8. 4.–30. 6. 2014
Ukončeno
399 Kč
  • Kosmetické ošetření pleti moderní technologií WISHPro
  • Vyhlazuje vrásky a zjemňuje kontury v obličeji
  • Snižuje velikost pórů, výborný pro léčbu akné
  • V ceně Vykupónu 2 výživové kapsle, ošetření je tak na míru
  • Zvyšuje krevní oběh a přináší do pokožky živiny
  • Příjemné prostředí studia Institut Beauty v Brně
  • Nutná rezervace předem – viz „Jak uplatnit slevu“

Kosmetické ošetření pleti, při kterém se snoubí technologie s kosmetikou!

Několik možností ošetření na výběr

Díky čtyřem druhům vyměnitelných hlavic, ke kterým se přidá některá z výživových kapslí, vám sestavíme to nejvhodnější ošetření pleti právě pro vás! Zvolte si pro svůj typ pleti tu správnou péči. Na výběr máte z několika možností!

Anti-aging

Okamžitě viditelné snížení jemných linek a vrásek, zvyšuje krevní oběh a přináší do pokožky živiny a další účinné látky. Anti -Aging sérum je z 100% jojobového oleje a s přírodního mazu, tak aby hydratoval pokožku a zpomalil proces stárnutí. Obsahuje 25 %–40 % vosku, který působí jako přírodní hydratace pro kůži. Jojobový olej se snadno vstřebává, aniž by došlo k reakci a to i s citlivou pletí nebo s pletí s akné.Bohaté na minerály a vitamíny, tvoří ochrannou vrstvu a opravuje poškozenou pokožku.

Fototerapie

Omlazuje pleť, zvyšuje tvorbu kolagenu a elastinu, posiluje imunitu pokožky. Snižuje velikost pórů, zlepšuje lymfatickou drenáž. Omlazovací WISHPro sérum obsahuje přírodní bambucké máslo a vitamín E. Bambucké máslo proniká hluboko do pokožky omlazuje poškozené buňky a obnovuje pružnost. Zvyšuje přirozenou hydratační vrstvu, omlazuje kožní buňky, zjemňuje pokožku a vyhlazuje vrásky.

Akné

Uklidňuje podrážděnou pokožku a ničí akné. WISHPro Uklidňující Mléko uklidňuje a léčí podrážděnou pleť. Je ideální pro použití jako uklidňující přípravek po laserové nebo IPL ošetření, které zanechávají pleť červenou a podrážděnou. Olej Calendula má anti-septické a antibakteriální vlastnosti, což je skvělé pro léčení kožních infekcí. Je pro lidi, kteří mají suchou nebo popraskanou pokožku. Je dobrý na popáleniny, kožní vyrážky, záněty a rány. Léčí mastnou a problematickou pleť. Urychluje hojení ran, uklidňuje podrážděnou pokožku a zabíjí bakterie. 

Peeling

Používá se na dvojí metodu pro zvýšení krevního oběhu a zvýšení cirkulace, která přináší více živin do kožních buněk. Odstraňuje odumřelé kožní buňky a jemná masáž uvolňuje stres z celého dne. Zároveň oživuje a hydratuje základní kožní buňky. Mikrodermabraze je proces odstraňování odumřelých buňkek s cílem odhalit mladé a zdravé buňky. Obsahuje olej ze sladkých mandlí, aby hydratoval pokožku  a obsahuje i Vitamín E. Zvyšuje krevní oběh a odhaluje mladší, zdravější pleť. 

Hyaluron

WISHPro hyaluronová vyživuje pokožku. Kyselina hyaluronová zpevňuje kůži k sobě. Může pojmout až 1000 násobek své hmotnosti ve vodě, používá se k udržení kožní buňky. Stimuluje syntézu kolagenu a elastinu, zvyšuje schopnost zadržet vodu, zlepšuje lymfatickou drenáž a zvyšuje imunitu pokožky. Obsahuje Kyselinu hyaluronovou, Witch Hazel, Vitamin E, Aloe Vera extrakt, minerály z Mrtvého moře a ricinový olej.

Kolagen

Chrání pokožku před škodlivým zářením, posiluje kožní imunitní systém, bojuje proti volným radikálům, zpomaluje stárnutí pokožky, zvlhčuje a vyživuje pleť. Obsahuje Kolagen, Dunaliella Salina řasy, vitamín C, minerály z Mrtvého moře a olivový olej.

Ošetření

  • čištění pleti a dekoltu pleťovým mlékem a pleťovým tonikem,
  • ošetření pleti pomocí WISH Pro
  • aplikace a působení pleťové masky,
  • odstranění pleťové masky a tonizace pleti
  • na závěr masáž krémem dle typu pleti
  • v ceně jsou dvě kapsle dle vašeho výběru – pro péči přesně na míru

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

  1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem po zaplacení) rezervujte termín předem na tel. 724 606 366
  2. Vytištěný Vykupón uplatníte: Institut Beauty, Divadelní 4, 602 00 Brno
  3. Rezervaci je možné zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak Vykupón propadá bez náhrady
  4. Poslední objednávky nejpozději týden před koncem platnosti Vykupónu

Platnost Vykupónu je 8. 4.–30. 6. 2014


Adresa dodavatele slevy

Institut Beauty

www.institutbeauty.cz

Adresa
Dukelská 86
614 00 Brno
mapa

Kontaktní osoba:
Informace a objednávky

brno/institutbeauty/cz
Tel. 543 331 263, 724 606 366

Ukončeno
399 Kč

Dotazy k nabídce (0)
399 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 21. 4. 2014

Dodavatel Institut Beauty
Hodnocení minulých akcí (17 zákazníků)