Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

90minutová kúra pro posílení celého těla

Speciální program pro celkovou regeneraci organismu! Poradenství, detoxikační čaj, prohřátí pokožky, Bowenova masáž a relax v Bionické dece

Platnost Vykupónu je 6. 4.–31. 5. 2015
Ukončeno
429 Kč
  • Komplexní kúra pro posílení celého těla
  • 20min. konzultace vč. detoxikačního čaje
  • 10min. prohřátí pro uvolnění svalů
  • 45min. Bowenova masáž s prvky japonských tlakových masáží
  • 20min. odpočinek ve speciální Bionické dece
  • V masážním studiu v Brně u Úvozu
  • Platnost do 31. 5. 2015, rezervace online

Blahodárné uvolnění pro tělo i mysl!

Zatočte s jarní únavou i stresem a dopřejte organismu pořádnou regeneraci a očistu po zimě! Udělejte si čas jen pro sebe a věnujte hodinu a půl svému tělu a zdraví. Odměnou vám bude naprosté uvolnění, úžasný odpočinek a nabuzení organismu. Po této speciální kúře se budete cítit jako znovuzrození! To vše v masážním studiu, které spolupracuje s Nadací zdraví pro Moravu.

20min. konzultace

Pro zjištění vhodné masáže podle vašich individuálních potřeb. K poradenství vám bude nabídnut detoxikační čaj pro usnadnění vyloučení toxinů.

10min. prohřátí pokožky před masáží

Prohřátí je obzvláště důležité pro žádoucí uvolnění svalů.

45min. Bowenova masáž s prvky japonských tlakových masáží

Bowenova technika má výborné preventivní, regenerační a uvolňující účinky. Je to jemná neinvazivní metoda, která aktivuje svalové úpony, uvolňuje celotělovou fascii a tím ovlivňuje i vnitřní chod orgánů. Požívají se speciální tahy, tzv. „nadrnkávání“. Mezi jednotlivými úkony jsou cca 1–2minutové pauzy, během kterých tělo v klidové fázi nejvíce pracuje. Pro dlouhodobý efekt se doporučují min. 3 masáže během 2 týdnů. Tato technika bude účinkovat ještě několik dní po provedení. Zahrnuje také Shiatsu, Shin-tai a další tradiční japonské tlakové masáže pro udržení rovnováhy organismu. Při pravidelném cyklu masáží pomáhají předcházet řadě zdravotních problémů. Japonské masáže se provádí na akupresurních drahách. Všechny techniky se provádí přes oblečení a bez oleje.

Využití – pro prevenci a podporu: při problémech zažívacího traktu, bolestivé menstruace a problémech s početím, po porodu (nejdříve za 2 měsíce), při inkontinenci, mužských problémech, migrénách, únavě či nespavosti, problémrch s termoregulací, jako podpora kostí, šlach a vazů, jako podpora imunity, při eliminaci stresu, proti nespavosti apod.

20min. relaxace v Bionické dece

Bionic Blanket je speciálně vyvinutá energetická deka, která pomáhá odstraňovat z těla volné radikály, uvolňuje napětí, stres, únavu a stabilizuje účinky jiných procedur. Nezapojuje se do elektřiny. Pravidelné užívání pomáhá předcházet onemocněním a navrací tělo do rovnováhy.

Měli byste vědět

  • Masáž není vhodná při nachlazení a infekčních chorobách, vysokém krevním tlaku, dekompenzovaných srdečních a plicně-srdečních vadách či embolii, novotvarech, rakovině, implantovaných elektronických zařízeních, krvácivých onemocněních včetně menstruace, lokálních křečových žílách, výskytu otevřených ran, po operacích, při těžkých emocionálních poruchách, v těhotenství a 2 měsíce po porodu, pooperačních a poúrazových stavech
  • Pokud si nejste jisti, zda je pro vás masáž s relaxací vhodná nebo užíváte nějaké léky, poraďte se se svým ošetřujícím lékařem
  • Časy jsou uvedeny včetně doby na převlečení
  • Do Bionické deky je nutné zakoupit hygienické kalhoty či prostěradlo z buničiny za 50 Kč – budete nosit opakovaně s sebou

Dárkový Vykupón


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy – rezervace nutná

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) se objednejte (alespoň 2 dny předem a 3 týdny před koncem platnosti Vykupónu) prostřednictvím online formuláře. Vytištěný Vykupón uplatníte na adrese: Massage Centrum, Tvrdého 9, 602 00 Brno.
Případné storno rezervace proveďte alespoň 24 hodin předem, zabráníte tak propadnutí Vykupónu.

 

Platnost Vykupónu je 6. 4.–31. 5. 2015


Adresa dodavatele slevy

Massage Centrum

www.brno-masaze.eu

Adresa
Tvrdého 9
60200 Brno
mapa

Kontaktní osoba:
Pavlína Čachová

info/brno-masaze/eu
Tel. 774 250 999

Ukončeno
429 Kč

Dotazy k nabídce (0)
429 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 3. 5. 2015

Dodavatel Massage Centrum
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení