Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

4* Tunisko + 2 děti ZCELA ZDARMA

Letecky All Inclusive – 4* hotel s úžasným aquaparkem přímo u široké pláže! 1. dítě 2–12 let a miminko do 2 let máte zcela zdarma, neplatí vůbec nic – poslední volná místa!

Platnost Vykupónu je 3. 6.–12. 6. 2014
Vyprodáno
12 990 Kč
  • Letecký zájezd s All Inclusive do Tuniska, odlet z Prahy
  • Termín 24. 6.–1. 7. za 12 990 Kč/os. + 2 děti ZCELA ZDARMA
  • Dítě do 2 let a první dítě 2–12 let na přistýlce neplatí vůbec nic
  • 4* hotel Nahrawess Thalasso přímo u krásné široké pláže
  • Aquapark s tobogány, dětský bazén s dětskými skluzavkami
  • Nejpozději 12. 6. do 18.00 uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu

Super cena dovolené pro rodiny s dětmi = 2 děti zcela zdarma!

Léto to je především řádění v moři a v aquaparku na tobogánech či skluzavkách, sluneční paprsky 11 hodin denně na krásné široké písečné pláži s teploučkým mořem, kulinářské dobroty z All Inclusive, nekončící celodenní i večerní animační zábavní a sportovní programy, relax s koktejly v tropické palmové zahradě s pohledem na zapadající slunce. Splněný sen dospělých i dětí. Prostě báječná dovolená u moře.

Letecký zájezd s All Inclusive a aquaparkem v termínu 24. 6.–1. 7.

Původní cena zájezdu na 7 nocí pro jednu osobu je 16 990 Kč, vy však nyní v této akci zaplatíte jen 12 990 Kč, což je cena zájezdu. Vaše miminko 0–1,99 let a také 1. dítě 2–11,99 let na přistýlce máte ZCELA ZDARMA, neplatí vůbec nic! Nejpozději do 12. 6. 2014 do 18 hodin uzavřete s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu (buď přes e-mail či osobně). Podmínkou pro přistýlky je jejich nahlášení cestovní kanceláři v den zakoupení Vykupónu. Placené přistýlky nelze hradit Vykupónem, zakoupíte je u CK přímo u CK nejpozději do 12. 6. 2014 do 18 hodin. Ceny přistýlek jsou uvedeny níže.

Jaká bude celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro vaši rodinu?

  • Celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro 2 dospělé osoby: 25 980 Kč
  • Celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro 2 dospělé osoby a miminko do 2 let: 25 980 Kč
  • Celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro 2 dospělé osoby a 1. dítě do 12 let: 25 980 Kč
  • Celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro 2 dospělé osoby a 1. dítě do 12 let a miminko do 2 let: 25 980 Kč
  • Celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro 2 dospělé osoby a 2 děti 2–12 let: 34 980 Kč
  • Celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro 2 dospělé osoby a dítě 12–18 let: 36 970 Kč
  • Celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro 2 dospělé osoby a miminko do 2 let a dítě 12–18 let: 36 970 Kč
  • Celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro 2 dospělé osoby a 1. dítě do 12 let a dítě 12–18 let: 36 970 Kč
  • Celková cena leteckého zájezdu s All Inclusive pro 3 dospělé osoby (3. osoba je na přistýlce): 38 970 Kč

Cena zájezdu zahrnuje

  • letenku, letištní a bezpečnostní taxy
  • základní palivové taxy
  • pobytové taxy
  • skupinové transfery v destinaci letiště-hotel-letiště
  • ubytování ve hotelu na sedm nocí ve standardním pokoji
  • All Inclusive
  • asistenci česky hovořícího delegáta
  • pojištění dle zák.č.159/1999 Sb. v platném znění

Cena zájezdu nezahrnuje fakultativní služby nad rámec ceny zájezdu, které nejsou jeho součástí, např. komplexní zdravotní cestovní pojištění, nadstandardní typ pokoje, výlety apod. Tyto služby je možno sjednat za úhradu přímo v CK. Komplexní cestovní pojištění lze sjednat za úhradu přímo v CK, nabídku naleznete zde.

2 děti máte ZCELA ZDARMA!

Jaké? Vaše miminko 0–1,99 let i 1. dítě 2–11,99 let na pokoji mají letecký zájezd s All Inclusive zcela zdarma, tzn. neplatí vůbec nic! Neplaťte jinde za své děti, když s námi poletí zcela zdarma ! A na co mají tyto děti nárok:

  • Dítě 2–11,99 let na přistýlce ZCELA ZDARMA má nárok na tyto služby:
    Letenku (tzn. vlastní sedadlo v letadle), letištní a bezpečnostní taxy, základní palivový poplatek, pobytové taxy, skupinové transfery letiště-hotel-letiště, ubytování na pokoji s rodiči na přistýlce, All Inclusive, asistenci česky hovořícího delegáta, pojištění dle zák.č.159/1999 Sb. v platném znění. (Dítě 2-11,99 let: věk dítěte v době návratu z dovolené nesmí dosáhnout 12 let).
  • Miminko 0-1,99 let ZCELA ZDARMA má nárok na tyto služby:
    U nás pro své děťátko do 2 let neplatíte ani leteckou přepravu či taxy, ani transfery, ani hotel či stravu, ani žádné manipulační či jednorázové poplatky. Dítě 0-1,99 let (tzn. věk dítěte v době návratu z dovolené nesmí dosáhnout 2 roky) je bez nároku na sedačku v letadle (sedí na klíně jednoho z rodičů), samostatnou sedačku při transferech v destinaci (sedí na klíně jednoho z rodičů) a samostatnou velkou postel na pokoji. Dětská postýlka je na vyžádání na recepci hotelu zdarma. Miminko má nárok na All Inclusive.

Přistýlky platíte přímo u CK

Vícečlenné rodiny si mohou dokoupit u CK jednu či dvě přistýlky na pokoj. V hotelu jsou možné dvoulůžkové pokoje, dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou; dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami, dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou, dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou a přistýlkou. Na standardním pokoji lze ubytovat max. 4 osoby včetně infanta/miminka do 2 let věku. Jednolůžkové pokoje nejsou v této akci možné. Cenu za placenou přistýlku platíte přímo u CK, ohledně neplacených i placených přistýlek kontaktujte ihned v den zakoupení Vykupónu CK.

Ceny přistýlek

  • Dítě 0–1,99 let ZCELA ZDARMA
  • 1. dítě 2–11,99 let na pokoji na první přistýlce: ZCELA ZDARMA
  • 2. dítě 2–11,99 let na pokoji na druhé přistýlce: 8 990 Kč
  • Dítě 12–17,99 let na pokoji na přistýlce: 10 990 Kč
  • Osoba nad 18 let na pokoji na přistýlce: 12 990 Kč

Počasí v Tunisku

Tunisko leží mezi 32. a 37. stupněm severní zeměpisné šířky v severní Africe. Na pobřeží je klima mírné a příjemné. Vyznačuje se dlouhým teplým létem a mírnou zimou. Pokud se plánujete při svém pobytu vykoupat v moři jsou nejvhodnějšími měsíci pro návštěvu Tuniska od půlky května až do konce října. Teplota moře na konci června je cca 26 °C, teplota vzduchu se pohybuje cca 33 °C a více. V tuto dobu je cca 11 hodin slunečního svitu.

Čím poletíte na dovolenou?

Charterové lety (nepravidelná přeprava) jsou do Tuniska zajištěny leteckými společnostmi Nouvelair, Tunisair a Syphax. Na zájezd odletíte letadlem typu Airbus A320. Vzhledem k tomu, že se jedná o nepravidelnou přepravu, potvrzuje letecká společnost časy letů vždy týden před daným odletem a vy toto potvrzení dostanete od CK e-mailem pod názvem „Pokyny k odletu a komplexní odbavení k zájezdu do Tuniska“. Let do Tuniska trvá cca 2 hodiny a 20 minut. Časový rozdíl v této destinaci je –1 hodina, tzn. je tam o hodinu méně než v ČR.

Komfortní hotel 4* u široké pláže s úžasným aquaparkem

Komfortní hotelový komplex, celým názvem Nahrawess Thalasso and Water Park Resort 4* s velkým aquaparkem a luxusním Thalasso centrem se rozkládá v 7 hektarové tropické zahradě přímo u široké písečné pláže Hammametského zálivu. Krásná široká písčitá pláž je od hlavní budovy hotelu oddělena Thalasso centrem. Hotelový komplex je zaměřen na mezinárodní standard služeb a kvalitu sportovních, zábavních a relaxačních aktivit pro své hosty. Součástí hotelového komplexu je 24hodinová vstupní hala s recepcí, směnárnou, WiFi v lobby, 6 konferenčních místností, hlavní restaurace „Ulysse“, a la carte restaurace „Alhambra“ s tuniskou a středomořskou kuchyní, grill restaurace s výhledem na moře, Snack Pizzeria na terase s výhledem na venkovní bazén, central a piano bar „Green bar“, pool bar „Blue Lagoon“, bar na pláži „Mango Bar“, maurská kavárna „Calife“, bar na diskotéce „Las Vegas“, společenská místnost, diskotéka, obchod se suvenýry, miniklub, Thalasso centrum, kulečník, herna, 4 tenisové kurty, 2 squashové kurty, minigolf.

Krásná široká písečná pláž, slunečníky a lehátka zdarma

Hotel leží přímo u široké písečné pláže s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře, v 7hektarové tropické zahradě, kde se rozkládá plavecký bazén se slunečnou terasou, brouzdaliště pro děti, relaxační bazén s mořskou vodou a aquapark. Slunečníky a lehátka jsou pro hotelové hosty zdarma.

ZDARMA aquapark s tobogány, dětské skluzavky ve tvaru zvířátek

Úžasný vodní park je součástí hotelového komplexu a nabízí tobogány a skluzavky se samostatným bazénem se slunečnou terasou a také dětský bazén pro malé děti s malými skluzavkami ve tvaru zvířátek.

Dvoulůžkové pokoje s možností 1 či 2 přistýlek

Budete ubytování ve standardních pokojích se standardním vybavením, klimatizací, telefonem, TV se satelitem, koupelnou s vysoušečem vlasů, WC, balkonem či terasou. Dětská postýlka pro dítě do 2 let na vyžádání na recepci hotelu zdarma. Lze využít dvoulůžkové pokoje a dvoulůžkové pokoje s jednou přistýlkou, dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou, dvoulůžkové pokoje se dvěma přistýlkami a dvoulůžkové pokoje s dětskou postýlkou a přistýlkou.

All Inclusive s dobrotami z celého světa

Hotel nabízí mezinárodní standard stravovacích služeb, kulinářské speciality, středomořskou, mezinárodní a tuniskou kuchyni. V ceně All Inclusive zahrnuto: snídaně, oběd, večeře bufetovou formou včetně rozlévaných nápojů dle aktuální sezónní nabídky hotelu. V časovém rozpětí určeným hotelem cca od 10-23 hod., k dispozici místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje dle aktuální sezónní nabídky hotelu. Snack dle aktuální sezónní nabídky hotelu, sportovní a animační programy dle sezónní nabídky hotelu. Přesná nabídka, rozsah, upřesnění míst kde lze čerpat All Inclusive a časové dispozice pro čerpání All Inclusive i jeho jednotlivých složek, k dispozici na recepci hotelu.

Sportovní a zábavní aktivity zdarma

Bazény, aquapark, animační zábavní a sportovní programy dle sezónní nabídky hotelu a to vodní gymnastika, vodní pólo, aerobic, plážový volejbal, minigolf, šachy, stolní tenis, pétanque, lukostřelba, vodní šlapadla, kajak, společenské hry, večerní programy (veškeré aktivity dle sezónní nabídky hotelu).

Aktivity pro děti zdarma

Brouzdaliště pro děti, aquapark s bazénem s tobogány, dětský bazén s dětskými skluzavkami ve tvaru zvířátek, mini club pro děti 2-12 let, animační aktivity pro děti (veškeré aktivity dle sezónní nabídky hotelu).

Thalasso centrum Nahrawess Spa Resorts

Toto thalasso centrum je součástí hotelového komplexu a patří mezi největší thalasso centra nejen v destinaci Tunisko, ale v celém Středomoří. Rozkládá se na ploše 15.000 m2 a nabízí celkem 83 kabin, které kombinují hydroterapii, artro-revmatickou kúru, péči o tělo ve formě sauny, parní lázně, masáže, relaxační zóny, solárium, dvou bazénů s mořskou vodou, fitness centrum, Beauty salon, a mnoho dalších balíčků. Thalasso centrum poskytuje tzv. Thalassotherapii, což je přírodní lékařská terapie založená na užití 33 stupňů teplé mořské vody bohaté na minerály a stopové prvky; kdy výtažky z mořských řas, mořského bahna a teplá mořská voda umožňují absorbování minerálů a stopových prvků do pokožky těla, čímž dochází k jejímu prokrvení, zrychlení látkové výměny, obnově buněk a k regulaci vlhkosti pokožky. Procedury jsou vhodné jak pro léčení konkrétních nemocí, tak pro udržení kondice. Využití toho centra je za úhradu na recepci hotelu.

Letovisko Hammamet

Letovisko Hammamet je jedním z nejvyhledávanějších letovisek Tuniska díky svým krásným širokým písečným plážím vyhlášeného Hammametského zálivu. Nejstarší turistické letovisko Tuniska, nazývané „město jasmínů“, je provoněno jasmínem a pomerančovými kvítky, které vám zde nabízejí každý večer pouliční prodavači. Jeho dominantu tvoří pevnost z 15. století zvaná Kasbah. Medina (staré město), obklopena opevněním, nabízí návštěvníkům poetické kouzlo křivolakých uliček v protikladu se vzrušující atmosférou místních arabských trhů – súků, ale také posezení v restauracích, kavárnách, pubech i barech, diskotéky, noční kluby a především spousty obchodů a obchůdků. V letovisku naleznete i dvě 18-ti jamková golfová hřiště Citrus Golf Club a Yasmine Golf Club.

V letovisku naleznete dvě 18jamková golfová hřiště

Cca 8 km od hotelu se nachází dvě golfová 18jamková hřiště Citrus Golf Club a Yasmine Golf Club.

Golfové hřiště CITRUS GOLF CLUB se rozprostírá na 173 hektarech ve zvlněné krajině nedaleko mořských břehů, kde se střídají travnaté plošinky s kopci porostlými bujnou vegatací, olivovníky a agave a také šesti umělými jezírky. Hřiště nabízí tři trasy a driving range, z nich každá prochází odlišnou krajinou. Součástí hřiště je Club House s restaurací a la carte, barem, půjčovnou vybavení, shopem, sprchami a převlékárnami. Jsou zde akceptovány mezinárodní golfové karty Golf Fee Card a Golfy Resort. Trasa Les Oliviers: délka 6.106 m, 18 jamek, 72 par; hřiště je vhodné i pro hráče nižších handicapů. Trasa La Foret: délka 6.066 m, 18 jamek, 72 par; hřiště je doporučované pro zdatnější hráče; Academy Executive Course: délka 1.210 m, 9 jamek, 28 par, vodní nástrahy, junkers, putting green, driving range.

Golfové hřiště YASMINE GOLF CLUB se rozkládá ve zvlněné krajině, jejíž dominantou je zelené údolí, dotvářené menšími přilehlými kopci s háji olivovníků a ekalyptů. Hřiště je charakteristické unikátním stylem s dramatickými tvary bunkrů a nápaditým využitím vodních zdrojů. Přehledné ferveje a široká rozteč možných úderů dělají z tohoto hřiště místo vhodné pro zkušené golfisty, ale i začátečníky. Jsou zde akceptovány mezinárodní golfové karty Golfy Resort. Součástí hřiště je Club House s restaurací, barem, půjčovnou vybavení, sprchami a převlékárnami. Trasa: délka 6.115 m, 18 jamek, 72 par (minimální handicap 36). Academy: délka 2.000 m, 9 jamek, driving range.

Důležité informace – čtěte pozorně

  • Cena leteckého zájezdu s All Inclusive do hotelu Nahrawess Thalasso and Water Park Resort 4* v termínu 24. 6.–1. 7. je 12 990 Kč je za jednu osobu; cena Vykupónu je 25 980 Kč a je cenou zájezdu pro dvě osoby
  • Podmínkou uvedených zájezdů je obsazení dvoulůžkového pokoje dvěma dospělými osobami či osobami platícími cenu dospělé osoby. Jednolůžkový pokoj není možný. Podmínkou je také nahlášení placené přistýlky a dětí zcela zdarma v den zakoupení Vykupónu cestovní kanceláři. Vykupón uplatníte u CK ihned v den jeho obdržení, nejpozději však do 12. 6. 2014 do 18 hodin je nutné uzavřít s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu a uhradit placené přistýlky

Důležité dokumenty


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte u CK

1. Ihned, v den obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem), nejpozději však do 12. 6. 2014 do 18 hodin je nutné uzavřít s CK Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu
2. Kontakt na CK– e-mail info/ckulysses/cz nebo tel: +224 225 430-1 (po–čt 9–18, pá 9–15), tel.: 728 577 556 (po–ne 9–18 hod.)
3. Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu uzavřete s CK buď osobně – otevírací doba – či přes e-mail info/ckulysses/cz
4. Pokud budete uzavírat Smlouvu o zájezdu/Potvrzení o zájezdu přes e-mail, přiložte Vykupón, uveďte svá jména, příjmení, rodná čísla, adresy u dospělých osob i dětí, u dospělých osob i čísla alespoň 2 mobilních telegonů, na nichž vás může CK kontaktovat
5. Uzavřením Smlouvy o zájezdu/Potvrzení o zájezdu se stáváte běžným klientem cestovní kanceláře

Platnost Vykupónu je 3. 6.–12. 6. 2014


Místo vaší dovolené

Nahrawess Thalasso and Water Park Resort 4*
Hammamet
Tunisko

GPS souřadnice
N36°24'58.1", E10°39'41.9"
Mapa


Dodavatel slevy

CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE

www.ulysses.cz

Adresa
Jeruzalémská 956/10
110 00 Praha 1
mapa

info/ckulysses/cz
Tel. 224 225 430-1, 728 577 556

Vyprodáno
12 990 Kč

Dotazy k nabídce (8)
12 990 Kč
Vyprodáno
Nabídka byla vyprodána 9. 6. 2014

Dodavatel CK ULYSSES T.R.U.S.T. PRAGUE
Hodnocení minulých akcí (267 zákazníků)