Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Beskydy – pronájem luxusní chaty až pro 10 osob s neomezeným wellness

Ubytování na 4 noci v atraktivní 5* chatě. Nadstandardní výbava, zařízená kuchyň, masážní SPA bazén a sauna – v okolí nádherná příroda!

Platnost Vykupónu je 7. 10. 2015–31. 3. 2016
Ukončeno
od 8 790 Kč
  • Ubytování na 4 noci v luxusní 5* chatě v Beskydech
  • Skvělé pro rodinnou dovolenou či teambuildingové akce
  • Chata Orlí hnízdo v Malenovicích až pro 8 osob
  • Chata Vlčí doupě až pro 8 os. a Medvědí skála až pro 10 os. ve Pstruží
  • Masážní SPA bazén a sauna, venkovní posezení s krbem
  • Dle typu chaty také Xbox, stolní fotbálek, udírna, air hockey a další
  • Lokality s nádhernou přírodou a ski areály, WiFi a parkování zdarma

Dovolená v Beskydech s ubytováním v luxusní chatě

Poznejte krásu malebných Beskyd a prožijte zde pobyt ve znamení 5* komfortu! Ubytujete se v atraktivní chatě v obci Pstružná nebo Malenovice 15 km od Frýdku-Místku. Je skvělou volbou nejen pro lidi, kteří si chtěji příjemně odpočinout v horské přírodě, ale také pro ty, kteří mají rádi turistiku, cykloturistiku a lyžování. Chata disponuje vlastním wellness a špičkovým zařízením, takže vám zde rozhodně nebude nic chybět.

Chata Orlí hnízdo až pro 8 osob

Chata ve svahu u lesa v obci Malenovice s výhledem na Lysou horu. Vybavení: kuchyně (el. sporák s multifunkční troubou, americká lednička, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar + presso s LCD, jídelna), obývací pokoj (krbová kamna, mini kino s velkou LCD SAT, internet, Xbox), ložnice studiového typu (lůžka v otevřeném prostoru, LCD a DVD), koupelna (rohová vana, vyhřívaná podlaha, samostatné WC), wellness (sauna se sprchou, vířivý bazén SPA pro 4 osoby – vyhřívání, masážní trysky, osvětlení), dětská herna, kulečníková místnost s LCD SAT, el. šipky, topení kombinované (elektrické, krbová kamna), volné prostranství, zastřešené venkovní posezení s krbem a mini kuchyňkou, houpací lavice, malé travnaté hřiště. Podívejte se do chaty už nyní prostřednictvím virtuální prohlídky!


Chata Vlčí doupě až pro 8 osob

Chata ve svahu na velkém pozemku na samotě nad obcí Pstruží pod Lysou horou. Vybavení: kuchyňská linka (el. multifunkční trouba se sklokeramickou deskou, lednička, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar + presso, rychlovarná konvice), obývací pokoj (LCD SAT, DVD, domácí kino, krb a el. šipky), 3 ložnice 3/2 (v každé LCD) – jedna otevřená s dvoulůžkem, 1× koupelna s masážní vanou a masážním sprchovým koutem, 1× koupelna s vanou, sprchou a WC, 1× samostatné WC, topení kombinované (krb a elektrické), wellness (kamenné obložení, masážní SPA bazén – teplota vody až 40 °C, speciální trysky, osvětlení, repro, parní, infra a finská sauna pro 8 osob s vědrem na osvěžení), venkovní posezení (zahradní krb), zastřešené venkovní posezení (otevřený krb/gril, odkládací pult, stolní fotbálek, herna s air hokejem), velký oplocený pozemek. Podívejte se do chaty už nyní prostřednictvím virtuální prohlídky!


Chata Medvědí skála až pro 10 osob

Chata u lesa v obci Pstruží, vhodná i pro velmi náročné klienty. Vybavení: v přízemí kuchyně (indukční deska, trouba, mikrovlnná trouba, americká lednice, vinotéka, myčka, varná konvice, espresso a jiné domácí spotřebiče, obývací pokoj (air hokej, domácí kino, Xbox, Playstation, krb), jídelna s TV, místnost s WC, v prvním patře 3 dvoulůžkové pokoje s TV, koupelna (sprchový kout a WC), ve druhém patře 2 dvoulůžkové pokoje s balkony (TV, Xbox), koupelna (masážní vana, WC), venku zastřešené posezení (krb, venkovní fotbálek), wellness (jacuzzi, sauna), při vstupu z prvního patra na terasu další posezení (krb, udírna). Podívejte se do chaty už nyní prostřednictvím virtuální prohlídky!


Tipy na výlety, sport a zábavu

Doporučujeme navštívit aquapark ve Frenštáte pod Radhoštěm (15 km) nebo vodní park ve Frýdku-Místku (15 km). Za návštěvu stojí také proslulé Valašské muzeum v přírodě se skanzenem v Rožnově pod Radhoštěm (25 km). Můžete také vyrazit na Pustevny (15 km pěšky, 50 km autem), odkud lze dojít na Radhošť. Nachází se zde také velké lyžařské středisko. Milovníci golfu nesmí vynechat 36jamkové hřiště v Čeladné (8 km). Nejbližší lyžařský vlek najdete ve vzdálenosti do 1 km. Další tipy na výlety zde a tipy pro lyžování a sportovní vyžití zde.

V ceně máte

  • Pronájem chaty pro 8 nebo 10 osob (dle typu chaty – varianty Vykupónu) na 4 noci
  • Neomezeně masážní bazén SPA a sauna po celou dobu pobytu
  • WiFi a parkování přímo u chaty zdarma

Měli byste vědět

  • Ubytování není možné v termínu 20. 12. 2015 až 2. 1. 2016 a v únoru 2016
  • Nástupní den neděle
  • Chaty Medvědí skála a Vlčí doupě jsou od sebe jenom pár metrů – lze pronajmout tyto 2 chaty a ubytovat tak až 18 lidí
  • Na místě se platí skutečná spotřeba elektrické energie
  • Poplatek za úklid 700 Kč (Orlí hnízdo a Vlčí doupě) nebo 1 000 Kč (Medvědí skála)
  • Na místě se hradí také rekreační poplatek obci
  • Ubytování domácích mazlíčků není možné
  • Upozornění – v zimních měsících se k chatám dostanete pouze se sněhovými řetězy
  • V chatě Orlí hnízdo je voda pitná, ale z důvodu vyššího obsahu železa je cítít po vejcích – doporučujeme tedy balenou vodu
  • U chaty Vlčí doupě a Medvědí skála je po dohodě s majitelem možnost pronájmu vinného sklípku
  • Check-in od 14.00, check-out do 10.00

Cestujete s dětmi?

Pokud se chystáte vyrazit na dovolenou s celou rodinou, zakupte Vykupón, který platí dle typu chaty až pro 8 nebo 10 osob (zahrnuje dospělé i děti).

Dárkový Vykupón


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy – rezervace nutná

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) rezervujte termín pobytu na tel. 777 247 574 nebo na e-mailu tyralikova/seznam/cz. Nástup je možný pouze v neděli. Ubytování není možné v termínu 20. 12. 2015 až 2. 1. 2016 a v únoru 2016.
Vytištěný Vykupón uplatníte na adrese zvolené chaty:
Chata Orlí hnízdo: Lubno 17, 739 11 Malenovice
Chata Vlčí doupě: Pstruží 010, 73911 Pstruží
Chata Medvědí skála: Pstruží 164, 73911 Pstruží

Rezervace je závazná, v případě nenastoupení na pobyt Vykupón propadá.

Platnost Vykupónu je 7. 10. 2015–31. 3. 2016


Adresa dodavatele slevy

Vlčí doupě

www.chaticka.eu

Adresa
Pstruží 1
73911 Pstruží
mapa

Kontaktní osoba:
Martina Tyralíková

tyralikova/seznam/cz
Tel. +420 777 247 574

Ukončeno
od 8 790 Kč

Dotazy k nabídce (8)
od 8 790 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 4. 11. 2015

Dodavatel Vlčí doupě
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení