Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Komplexní analýza zdravotního stavu za 6 minut

Zjištění zdravotního stavu bez kapky krve, rychle a snadno přístrojem AMP v Praze, Českých Budějovicích, Táboře a nově také v Ostravě!

Platnost Vykupónu je 12. 6.–30. 9. 2012
Ukončeno
1 390 Kč
  • Celková analýza zdravotního stavu za 6 minut
  • Vyšetření certifikovaným přístrojem AMP
  • Přístroj vyhodnotí rovnou 125 parametrů!
  • Nahrazuje vyšetření 5 až 6 odborných ambulancí
  • Výsledky a jejich odborná konzultace na místě
  • Vyšetření v Praze, Č. Budějovicích, Táboře a v Ostravě
  • Nutná telefonická rezervace 48 hodin předem

Už žádné zdlouhavé čekání u doktorů!

Pro některé z nás jsou odběry krve hotovou noční můrou. Vyhněte se jim jednou provždy díky špičkovému přístroji AMP, který změří celkový zdravotní stav rychle, pohodlně a bez jediné kapky krve. Myslete na prevenci!

Kompletní vyšetření bez kapky krve

Díky vyšetření přístrojem AMP odpadají všechny nepříjemné procedury. Zapomenete na stres z injekcí či měření tlaku. Měření se provádí v jakoukoli denní dobu bez nutnosti hladovění. Moderní neinvazivní analyzátor AMP zhodnotí 125 parametrů vašeho zdravotního stavu během jedné procedury, aniž byste obíhali 5 a více specializovaných pracovišť pro dosažení stejných výsledků!

►Přístroj AMP do 6 minut změří váš celkový zdravotní stav

Komplexní diagnostika rychle a efektivně

Špičkový přístroj AMP byl vyvinut za účelem kosmických výzkumů (sledování zdravotního stavu astronautů ve vesmíru). Vyspělá technologie vytvoří celkovou biofyzikální, metabolickou a funkční analýzu organismu bez jediné kapky krve! To vše do 6 minut, zatímco pohodlně ležíte. Vyšetření je zcela neinvazivní. Na tělo klienta se umístí 5 čidel a následuje 6 minutové měření. Poté jsou ihned k dispozici výsledky – 125 naměřených parametrů zdravotního stavu klienta.

Přístroj zhodnotí činnost srdce, mozku i plic

Jedná se o vůbec první analyzátor na světě, který bez odběru krve stanoví parametry jako HBG, lymfocyty, enzymy nebo cholesterol. Zhodnotí činnost srdce, mozku, plic, jater, ledvin, žaludku, střev a imunitního systému. Ve výsledku se dozvíte hodnoty krevního obrazu, jaterní testy, hladiny cholesterolu a cukrů, stav imunitního systému a mnohé další. Přístroj je navíc schopen už v prvopočátcích rozpoznat mozkové příhody, tendence k infarktům, cukrovku a rakovinné bujení.

Výsledky a jejich rozbor k dispozici ihned

Výsledkem měření je 125 parametrů zdravotního stavu, které si klient odnáší na 4 stránkách v tištěné formě. Ihned po vyšetření následuje 30minutová konzultace těchto výsledků s odborným konzultantem. Konzultace by měla směřovat klienta k došetření případných nálezů na specializovaných pracovištích a doporučení prevence. Jedná se o poměrně rozsáhlou screeningovou metodu hodnocení zdravotního stavu s možností srovnání nálezů při opakovaných měřeních. Prevence je přeci půl zdraví!

Vyšetření v Praze, Českých Budějovicích, Táboře nebo Ostravě

Medical Diagnostic Centre sídlí v Praze na ulici Krakovské, vyšetření si však můžete předem objednat i v Českých Budějovicích, Táboře a Ostravě (bližší informace na tel. 734 528 972).


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Vykupón uplatníte v místě slevy – rezervace nutná

Po obdržení Vykupónu rezervujte alespoň 48 hodin předem na tel. 734 528 972, 222 222 939 nebo e-mailu recepce/medic/cz Vytištěný Vykupón uplatníte: Medical Diagnostic Center, Krakovská 583/9, 110 00 Praha 1. Vykupón uplatníte také v Českých Budějovicích, Táboře a Ostravě (více info na kontaktním telefonu). Storno rezervace je možné nejpozději 24 hodin před termínem vyšetření, jinak Vykupón propadá bez náhrady. Otevírací doba v Praze: Po, St, Pá: 9:00–16:00, Út, Čt: 12:00–19:00.

Platnost Vykupónu je 12. 6.–30. 9. 2012


Adresa dodavatele slevy

Medical Diagnostic Center

www.medic.cz

Adresa
Krakovská 583/9
110 00 Praha 1
mapa

Kontaktní osoba:
Dana Slavíková

recepce/medic/cz
Tel. 734 528 972, 222 222 939

Ukončeno
1 390 Kč

Dotazy k nabídce (4)
1 390 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 23. 6. 2012

Dodavatel Medical Diagnostic Center
Hodnocení minulých akcí (206 zákazníků)