Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Koncentrovaný olejový parfém

Arabský olejový parfém – vybírejte ze šesti různých vůní!

Platnost Vykupónu je 4. 4.–31. 5. 2014
Ukončeno
144 Kč
  • Koncentrovaný olejový parfém
  • Praktické balení s kuličkou do kabelky
  • Objem 10 ml, výběr ze 6 vůní
  • Minimální spotřeba, dlouhá výdrž
  • 100% olej bez příměsi alkoholu
  • Dodání do 14 dnů od objednání
  • Poštovné zdarma

Olejové parfémy jsou výrazné a dlouho vydrží!

Dostanete je v praktickém skleněném flakonku s roll-on kuličkou, což je praktické balení do kabelky! Parfém nanášejte především na pulsní body jako třeba na zápěstí, za ušní boltce, na předloktí, podkolení jamku, na krk, do loketních jamek a mezi prsy. Vůně je výrazná a má trvalejší účinnost než parfémy na bázi alkoholu, který rychle z pokožky vyprchají, kdežto olej se vstřebá. 

Spotřeba olejového parfémku je minimální!

Parfémy díky tomu dlouho vydrží. Množství k nanesení se řídí podle druhu parfému – orientální a silné vůně se používají méně, lehčí květinové vůně aplikujte klidně ve větším množství. Záleží však na každém člověku, jak chce parfém použít. Složení: 100% olej bez příměsi alkoholu, vonná esence. Objem: 10 ml.

Výběr ze 6 různých vůní

  • Oriental sex – příjemná orientální vůně ze speciální směsi orintálného koření
  • Opium – aroma inspirované Orientem. Extrémě smyslná vůně hřejivých a kořenových tónů. Hlava: badyán a černý rybíz. Srdce: čínská galanga pepř. Základ: bourbonská vanilka, toluánský balzám a cedrové dřevo.
  • Pačuli – hustá květinová vůně s opojným nádechem pačuli a hřejivou stopou anýzu. Tradiční vůně, nadčasová a populární.
  • Woman – omamné ovocné tóny sicilské mandarinky a kalábrijského bergamotu mísící se se svěžestí konvalinky, bramboříku a fialky z Naples. Objímající srdce tvořené živými dráždivými zázvorovými akordy a provensálské pittosporum postavené proti sametovému a smyslnému základu vanilky, brazilské kávy, santálu a viržinského cedru – to vše spojeno mošusovým aroma v pozadí.´Hlava: sicilská mandarinka, kalábijský bergamot, živá konvalinka a fialový brambořík. Srdce: živé jehličky zázvorové lilie, živá tygří lilie a provensálské pitosporum. Základ: živá orchidej, bourbonská vanilka, brazilská káva, thajský benzoin, mysorský santal a virginský cedr.
  • For woman – hlava: granátové jablko, nektarinka a pomerančový olej. Srdce: frézie, jasmín a japonský kosatec. Základ: crème brûlée, vzácná dřeva, pižmo, pačuli
  • Nineteen – odvážné a překvapivé spojení zelených a bílých květin a dřeva ve vůni ocení především ženy se svůdným šarmem, ženy novátorské a optimistické. Na začátku vás zaujme aroma nerolu a zelených tónů v kombinaci s bergamotem. V srdci tepe růže, kosatec a jasmín spolu s narcisem. Tuto originální vůni zakončí exotické santalové dřevo, kůže, vetiver a lišejník. Hlava:nerol, bergamot, zelené tóny. Srdce: kosatec, růže, narcis a konvalinka. Základ: kůže, santalové dřevo, vetiver a lišejník.

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

  1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) napište e-mail na nikol.dusankova/seznam/cz
  2. Do textu e-mailu uveďte kontaktní údaje s telefonním číslem, doručovací adresu, vybranou vůni (Oriental sex, Opium, Pačuli, Woman, For woman, nebo Nineteen) a opište 13místný kód Vykupónu
  3. Doručení po ČR je zdarma, dodání do 14 dnů od objednání

Platnost Vykupónu je 4. 4.–31. 5. 2014


Adresa dodavatele slevy

Kosmetika

www.arabskeoleje.shop1.cz

Adresa
Jakoubka ze Stříbra 941
43001 Chomutov
mapa

Kontaktní osoba:
Nikola Dušánková

nikol.dusankova/seznam/cz
Tel. 739052003

Ukončeno
144 Kč

Dotazy k nabídce (5)
144 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 17. 4. 2014

Dodavatel Kosmetika
Hodnocení minulých akcí (11 zákazníků)