Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Porto Cruz Vintage 1989

Jedinečné víno z Portugalska, ideální jako aperitiv! Vyzvednete v Brně na Nových sadech ihned po zaplacení

Platnost Vykupónu je 9. 9.–10. 10. 2014
Ukončeno
599 Kč
  • Nejprodávanější značka portského na světě
  • Skvělá sladká chuť, ideální jako aperitiv
  • Tradice Porto Cruz sahá až do roku 1887
  • Objem láhve 0,75 l, obsah alkoholu 19 %
  • Pouze osobní odběr v Interdrinks v Brně – Nové sady
  • K vyzvednutí ihned po obdržení Vykupónu

Láhev v exkluzivní dárkové kazetě

Porto Cruz Vintage je nejexkluzivnější variantou z rodiny Cruz. Láhev tohoto portského z ročníku 1989 je balena v dřevěné dárkové kazetě. Porto Cruz Vintage má jemnou a vyváženou chuť s nuancemi švestek, borůvek, černého rybízu, vanilky a karamelu. Doporučená teplota podávání 15–17°C.

Tradice Porto Cruz sahá až do roku 1887!

Pokud chcete poznat jednu z výjimečných chutí Pyrenejského poloostrova, nemusíte dlouhé hodiny cestovat! Portské víno Porto Cruz vyráběné v Portugalsku od roku 1887 si nyní vychutnáte i doma. Toto sladké dezertní víno s obsahem alkoholu kolem 20 % nejprve uzrává nejméně dva roky v sudech.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy

Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) jej vytiskněte, vezměte s sebou a uplatněte do 10. 10. 2014 na adrese:
Interdrinks, Nové Sady 601/37, 602 00 Brno, Po–Pá: 7.00–15.00, So: 7.00–13.00

Prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázán. Kupující tedy může být vyzván k prokázání plnoletosti (věk 18 let). Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nedojde k předání zboží. Zboží je určeno pro koncového spotřebitele.

Platnost Vykupónu je 9. 9.–10. 10. 2014


Adresa dodavatele slevy

INTERDRINKS, s.r.o.

Adresa
Nové sady 37
60200 Brno
mapa

Tel. 773826850

Ukončeno
599 Kč

Dotazy k nabídce (0)
599 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 22. 9. 2014

Dodavatel INTERDRINKS, s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (2 834 zákazníků)

Zákaznická podpora


Nejčastější dotazy

  • Jaká je otevírací doba?

    Otevírací dobu najdete v popisu nabídky, příp. neváhejte položit dotaz přímo dodavateli slevy (kontakt je ve spodní části nabídky vedle mapy).

  • Jak můžu koupit tuto nabídku?

    Klikněte na zelené tlačítko „Koupit“ nebo „Vybrat variantu“. Na stránce s objednávkou vyplňte vše potřebné a klikněte na „Dokončit objednávku“. Po zaplacení Vám na zadaný e-mail přijde Vykupón (ten najdete i v sekci „Moje nákupy“). Dále postupujte dle instrukcí (jsou uvedené na Vykupónu a u nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“ – vždy čtěte pozorně).

  • Co je to Vykupón, jak mám uplatnit slevu?

    Vykupón je slevový poukaz s unikátním číselným kódem – přijde Vám na Váš e-mail po přijetí platby na Vykupto.cz. Tento kód pak slouží k uplatnění zakoupené slevy. Přesný postup uplatnění najdete na Vykupónu a u každé nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“.

  • Kdy mi přijde Vykupón?

    Po přijetí platby na účet Vykupto.cz Vám bude Vykupón automaticky zaslán na e-mail, který zadáte na stránce s objednávkou. V případě platby kartou tak održíte Vykupón obratem, pokud zaplatíte převodem, pak Vám dorazí za 1–3 pracovní dny. Vykupón najdete také v sekci „Moje nákupy“ (vpravo nahoře po přihlášení).

  • Máte dárkovou verzi Vykupónu?

    Ano! Přihlaste na Vykupto.cz, jděte do „Moje nákupy“ (odkaz najdete v menu vpravo nahoře) a klikněte na „Dárkový Vykupón“. Dostanete se na stránku, kde si můžete vybrat grafické téma a do Vykupónu můžete napsat přání. Je to originální dárek, který potěší každého!

  • Kdo je to dodavatel slevy?

    Vykupto.cz je slevový portál, který domlouvá slevy u dodavatelů – firmy, značky, restaurace, cestovní kanceláře apod. Na Vykupto.cz pak kupujete Vykupón (slevový kupón), který uplatníte u dodavatele slevy pomocí unikátního číselného kódu z Vykupónu.

Další často kladené dotazy