Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Pytel s popruhy 181×141 cm – zelený

Designové sedací pytle se hodí do každého interiéru a poskytují vysoký komfort při odpočinku! Náplň z kvalitních EPS kuliček, snadná údržba

Platnost Vykupónu je 26. 11.–31. 12. 2014
Ukončeno
od 1 199 Kč
  • Designové sedací pytle Omni Bag
  • Kvalitní náplň tvořená EPS kuličkami
  • Vyrobeno v EU, velmi odolný materiál
  • Osobní odběr v Praze zdarma
  • Nebo doručení po ČR do 14 dní od zaplacení
  • Pro ceny vč. poštovného klikněte na „Vybrat variantu"
  • Garance dodání do Vánoc při uhrazení objednávky do 17. 12. 2014

Nová úroveň odpočinku právě přichází

Sedací vak Omnibag populární model sedacího pytle, který je nejen moderní bytovým doplňkem, ale hlavně se stane vaší relaxační zónou. Díky svému tvaru poskytuje maximální pohodlí, netlačí a nic vás tak nebude rušit od zaslouženého odpočinku.

Přizpůsobte si tvar dle potřeby

Sedací pytel Omni Bag má v každém cípu kovové oko a dva nastavitelné popruhy s karabinami. Pomocí karabin snadno zafixujete požadovaný tvar sedacího vaku. Jednoduchým zapnutím karabin a nastavením délky popruhu si můžete vytvořit spoustu pozic pro pohodlné sezení nebo ležení. Náplň vaku je tvořena EPS kuličkami, které drží tvar, dokonale se přizpůsobí tělu a příjemně hřejí.

  • Rozměry: 181×141 cm
  • Nosnost 200 kg
  • Zapínání s trojím jištěním – 2× zapínání klasickým zipem + 1× zapínání suchým zipem pro maximální ochranu před vysypáním kuličkové náplně

Způsoby doručení

  • Doručení po ČR do 14 dní od zaplacení – pro ceny včetně poštovného klikněte na „Vybrat variantu“
  • Osobní odběr do 19. 12. 2014 na adrese: Prodejna Stresni-nosice.cz, Kodaňská 46, 100 10 Praha 10 Vršovice, (budova 4 D center – západní strana budovy)
  • Pro dodání zboží do Vánoc uhraďte objednávku nejpozději do 17. 12. 2014 (uhrazení objednávky = přijetí platby na účet Vykupto.cz)

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail, nebo Vykupón

Pro dodání zboží do Vánoc uhraďte objednávku nejpozději do 17. 12. 2014 (uhrazení objednávky = přijetí platby na účet Vykupto.cz).

1. Klikněte na tlačítko „Vybrat variantu“ a způsob doručení
2. Vyplňte dodací údaje, vyberte způsob platby a dokončete objednávku

Doručení

V případě doručení na adresu proběhne uplatnění slevy automaticky – Vykupón nepotřebujete, dodání je do 14 dnů od zaplacení

Osobní odběr

V případě osobního odběru obdržíte po zaplacení na zadaný e-mail Vykupón. Vyčkejte na e-mail s informací o tom, že je zboží připraveno k odběru. Vykupón poté vytiskněte, vezměte s sebou a uplatněte nejpozději do 3 dní od přijetí informačního e-mailu na adrese: Prodejna Stresni-nosice.cz, Kodaňská 46, 100 10 Praha 10 Vršovice, (budova 4 D center – západní strana budovy)

Platnost Vykupónu je 26. 11.–31. 12. 2014


Adresa dodavatele slevy

Omnipuls spol s.r.o.

www.omnipuls.cz

Adresa
Koutníkova 227
50301 Hradec Králové
mapa

Kontaktní osoba:
Jana Taněvová

jana.tanevova/mnipuls/cz
Tel. 775559443

Ukončeno
od 1 199 Kč

Dotazy k nabídce (5)
od 1 199 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 23. 12. 2014

Dodavatel Omnipuls spol s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (17 zákazníků)

Zákaznická podpora


Nejčastější dotazy

  • Jak můžu koupit tuto nabídku?

    Klikněte na zelené tlačítko „Koupit“ nebo „Vybrat variantu“. Na stránce s objednávkou vyplňte vše potřebné a klikněte na „Dokončit objednávku“. Po zaplacení Vám na zadaný e-mail přijde Vykupón (ten najdete i v sekci „Moje nákupy“). Dále postupujte dle instrukcí (jsou uvedené na Vykupónu a u nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“ – vždy čtěte pozorně).

  • Jak koupit více kusů na jedno poštovné?

    Čtěte pozorně odstavec „Způsoby doručení“ u této nabídky – tam najdete přesný návod, jak koupit více kusů zboží na jedno poštovné (pokud to podmínky slevy umožňují).

  • Proč nejde zboží poslat na dobírku?

    Na Vykupto.cz si kupujete slevový kupón (Vykupón), který následně uplatníte u dodavatele slevy. To znamená, že zaplatíte dopředu – proto, abyste mohl/a nakoupit za tuto výhodnou cenu.

  • Můžu zboží vrátit nebo vyměnit?

    Ano! Do 14 dnů od obdržení zboží máte nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz. Nezapomeňte také, že na každé nové zakoupené zboží se vždy vztahuje zákonem stanovená lhůta 2 roky pro reklamaci (nákup se řídí platnými zákony pro ČR). Vrácení nebo reklamaci vyřešíte přímo s dodavatelem slevy (kontakt je ve spodní části nabídky vedle mapy). Pokud s tím budete mít jakoukoliv potíž, ozvěte se nám a my Vám pomůžeme. Při nákupu varianty po více kusech se jedná o set a při odstoupení od smlouvy do 14 dnů je třeba vrátit kompletní set – tedy přesný počet zakoupených kusů. Do této zásilky dodavateli slevy je nutné přiložit fakturu, číslo objednávky a průvodní dopis. Následně dojde k vrácení peněz.

  • Co je to Vykupón, jak mám uplatnit slevu?

    Vykupón je slevový poukaz s unikátním číselným kódem – přijde Vám na Váš e-mail po přijetí platby na Vykupto.cz. Tento kód pak slouží k uplatnění zakoupené slevy. Přesný postup uplatnění najdete na Vykupónu a u každé nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“.

Další často kladené dotazy