Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Výživný tělový krém s vůní konvalinky

Luxusní kosmetika italské značky Saponificio Artigianale Fiorentino – nádherný vánoční dárek pro ženy!

Platnost Vykupónu je 17. 12. 2014–2. 2. 2015
Ukončeno
229 Kč
  • Kosmetika italské značky Saponificio Artigianale Fiorentino
  • Tip na voňavý vánoční dárek pro ženy
  • Možnost osobního odběru v Brně na Pekařské
  • Doručení po ČR za 99 Kč při převzetí – neomezené množství
  • Garance dodání do Vánoc při zaplacení do 18. 12.

Přes 98% přírodního složení

Výživný tělový krém s vůní konvalinky 300 ml – přes 98% přírodního složení, bez parabenů, minerálních olejů. S bio výtažkem z heřmánku lékařského.

Florentská řemeslná výroba

Florentská řemeslná výroba mýdla Saponificio Artigianale Fiorentino se zrodila z myšlenky nabídnout zákazníkovi luxusní výrobky, ve kterých se snoubí vysoká kvalita s nezaměnitelným italským designem, vycházejícím z bohaté florentské historie a kultury. Nadšení, lásku k řemeslu, kreativitu i pečlivý výběr kvalitních místních surovin – to vše nalezneme ve výrobcích Saponificio Artigianale Fiorentino, které se s italskou grácií a elegancí představují zákazníkovi v široké škále, různých cenových hladinách a vysoké kvalitě. Saponificio Artigianale Fiorentino sází na kvalitu, nezapomíná však ani na cenovou dostupnost. Tato firemní filozofie je možná díky vrcholné profesionalitě, organizaci výroby a stále rostoucímu zájmu trhu. Velký důraz je kladen na design, který je výsledkem práce týmu odborníků, zaměřených na neustálou inovaci a uměleckou i výtvarnou atraktivnost nabízených výrobků. Hlavním mottem Saponificio Artigianale Fiorentino je „umění kvality“, což přineslo firmě ve velmi krátké době zasloužený úspěch a prosadilo její vysoce kvalitní a umělecky atraktivní výrobky na italském i zahraničním trhu.

Způsoby doručení a více ks na jedno poštovné

  • Doručení po ČR do 5 dnů od zaplacení – poštovné 99 Kč uhradíte při převzetí zboží
  • Na jedno poštovné lze zaslat neomezené množství zboží
  • Osobní odběr je možný nejpozději do 2. 2. 2015 po domluvě na tel. 515 544 774 nebo 776 429 715 na adrese: ELINAI, Pekařská 44, 602 00 Brno (otevírací doba Po–Pá 9.30–17.30)

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail, nebo Vykupón

Pro dodání zboží po ČR do Vánoc uhraďte objednávku nejpozději do 18. 12. 2014 (uhrazení objednávky = přijetí platby na účet Vykupto.cz).

1. Klikněte na tlačítko „Vybrat variantu“ a zvolte způsob doručení
2. Vyplňte dodací údaje, vyberte způsob platby a dokončete objednávku
3. V případě doručení na adresu proběhne uplatnění slevy automaticky – Vykupón nepotřebujete, dodací lhůta je 5 dnů od zaplacení, poštovné 99 Kč uhradíte při převzetí zboží na poště (na jedno poštovné lze zaslat neomezené množství zboží)
4. V případě osobního odběru obdržíte po zaplacení na zadaný e-mail Vykupón, který vytiskněte, vezměte s sebou a uplatněte nejpozději do 2. 2. 2015 po domluvě na tel. 515 544 774 nebo 776 429 715 na adrese: ELINAI, Pekařská 44, 602 00 Brno (otevírací doba Po–Pá 9.30–17.30).

Platnost Vykupónu je 17. 12. 2014–2. 2. 2015


Adresa dodavatele slevy

ELINAI

www.elinai.eu

Adresa
Pekařská 44
60200 Brno
mapa

Kontaktní osoba:
Helena Komárková

info/elinai/eu
Tel. 515544774

Ukončeno
229 Kč

Dotazy k nabídce (0)
229 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 6. 1. 2015

Dodavatel ELINAI
zatím nemá dostatek zákaznických hodnocení

Zákaznická podpora


Nejčastější dotazy

  • Jak můžu koupit tuto nabídku?

    Klikněte na zelené tlačítko „Koupit“ nebo „Vybrat variantu“. Na stránce s objednávkou vyplňte vše potřebné a klikněte na „Dokončit objednávku“. Po zaplacení Vám na zadaný e-mail přijde Vykupón (ten najdete i v sekci „Moje nákupy“). Dále postupujte dle instrukcí (jsou uvedené na Vykupónu a u nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“ – vždy čtěte pozorně).

  • Jak koupit více kusů na jedno poštovné?

    Čtěte pozorně odstavec „Způsoby doručení“ u této nabídky – tam najdete přesný návod, jak koupit více kusů zboží na jedno poštovné (pokud to podmínky slevy umožňují).

  • Proč nejde zboží poslat na dobírku?

    Na Vykupto.cz si kupujete slevový kupón (Vykupón), který následně uplatníte u dodavatele slevy. To znamená, že zaplatíte dopředu – proto, abyste mohl/a nakoupit za tuto výhodnou cenu.

  • Můžu zboží vrátit nebo vyměnit?

    Ano! Do 14 dnů od obdržení zboží máte nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz. Nezapomeňte také, že na každé nové zakoupené zboží se vždy vztahuje zákonem stanovená lhůta 2 roky pro reklamaci (nákup se řídí platnými zákony pro ČR). Vrácení nebo reklamaci vyřešíte přímo s dodavatelem slevy (kontakt je ve spodní části nabídky vedle mapy). Pokud s tím budete mít jakoukoliv potíž, ozvěte se nám a my Vám pomůžeme. Při nákupu varianty po více kusech se jedná o set a při odstoupení od smlouvy do 14 dnů je třeba vrátit kompletní set – tedy přesný počet zakoupených kusů. Do této zásilky dodavateli slevy je nutné přiložit fakturu, číslo objednávky a průvodní dopis. Následně dojde k vrácení peněz.

  • Co je to Vykupón, jak mám uplatnit slevu?

    Vykupón je slevový poukaz s unikátním číselným kódem – přijde Vám na Váš e-mail po přijetí platby na Vykupto.cz. Tento kód pak slouží k uplatnění zakoupené slevy. Přesný postup uplatnění najdete na Vykupónu a u každé nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“.

Další často kladené dotazy