Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Půlroční předplatné Krimi revue + bonus

6 čísel měsíčníku plného atraktivních témat ze světa kriminalistiky a zločinu! Navíc předplatné časopisu Enigma v elektronické verzi – doručení zdarma

Platnost Vykupónu je 20. 4.–3. 6. 2015
Ukončeno
229 Kč
  • 6 nových čísel napínavého měsíčníku Krimi revue
  • 100 stran plných příběhů ze světa kriminalistiky a zločinu
  • Velké případy, zajímavé kauzy a záhady ze světa
  • Loupeže, sexuální delikty, mafie, vydírání a další témata
  • Jako bonus půlroční předplatné elektronické verze Enigma
  • Doručení do schránky po celé ČR je zdarma
  • Dodání vždy do 5 dnů od vydání čísla

Osobitý časopis, od kterého se nebudete chtít odtrhnout!

Časopis Krimi revue přináší informace, které jinde nenajdete! Loupeže, vraždy, únosy, vydírání, sexuální delikty, záhadná úmrtí, mafie, podvody, drogy, korupční skandály, obchod s lidmi, soudní procesy, vězni, to vše a mnohé další vás čeká na stránkách populárního měsíčníku, se kterým budete v patách ostřílených kriminalistů sledovat kauzy ze všech koutů světa. Jakmile se začtete, už nebudete chtít přestat! Domácí titul se orientuje především na české případy, ale nechybí v něm ani pořádná porce zahraničních kauz. S Krimi revue se budete pohybovat v patách důmyslným kriminalistům a sledovat nejděsivější únosy i nejslavnější atentáty, zavede vás také na místa nejbrutálnějších vražd a dějišť největších loupeží.

Přečtete si například:

Zajatci bez šance na útěk
Unesená nahá dívka přivázaná k potrubí vedoucímu pod stropem sklepní kobky se třese hrůzou. Na zemi u jejích nohou leží otevřený pornografický časopis. Jeho majitel už se nebude muset dívat jen na obrázky. Teď má živou oběť. Ve čtvrtek 19. května 1977 se dvacetiletá Colleen Stanová z Eugene v Oregonu vydává na narozeninovou oslavu své kamarádky Lindy. Nevlastní auto a na autobus nemá peníze. Je však zkušená a nebojácná stopařka.

Olga Hepnarová: Od masakru k popravě
Dvojice mužů vleče vzpouzející se ženu k železnému trnu v rohu místnosti. „Nechte mě! Pusťte mě! Já nechci!“ křičí 24letá Olga Hepnarová. Teprve před nedávnem se doslechla, co přesně ji tu čeká. Až 20 minut nelítostného škrcení v oprátce. Kat se chopí páky… Opravdu podivné výročí připadá na jarní dny roku 2015. Je to rovných 40 let od chvíle, kdy v popravčí místnosti pankrácké věznice skončil život masové vražedkyně Olgy Hepnarové (1951–1975).

Elektronická verze časopisu Enigma jako bonus

Měsíčník Enigma je největší český časopis o záhadách. 108 stran plných záhad a tajemna, konspiračních teorií, ale i událostí, nad kterými leckdy zůstává rozum stát. Najdete v něm odpovědi na otázky z oblasti tajemna a záhad. Poodhalí vám jedinečné informace a nová fakta o nevysvětlitelných událostech, nad kterými si po staletí lámou vědci hlavu. Naleznete zde články, teorie a fakta o událostech z dnešní doby, ale i záhady staré jako lidstvo samo. Časopis mapuje rozmanité konspirativní teorie a vyjasňuje praktiky tajných společenství a církve. Nabízí rozdílné hypotézy týkající se záhadných událostí a tragédií. Důsledně zkoumá také paranormální jevy a nevyhýbá se žádnému mystériu.

Přečtete si například:

Nejzáhadnější havárie letadel: Proč se řítí k zemi a kam mizí letouny?
Letadla jsou v současnosti nejbezpečnějším a nejrychlejším dopravním prostředkem. Jenže najdou se i tragické případy, kdy jejich pasažéři do svého cíle nikdy nedorazí. A to mnohdy za velmi podivných okolností. Jaké známé letecké katastrofy nám dosud nebyly uspokojivě vysvětleny?

Záhadná smrt Elisy Lam: Byla dívka zavražděna neviditelnými silami?
Mladá studentka jménem Elisa Lam umírá roku 2013 v hotelu Cecil v Los Angeles. Její tělo je nalezeno na střeše v jednom z tanků s vodou. Cizí zavinění není prokázáno. Sama se tam ale dostat nemohla! Záznam z výtahové kamery ukazuje, jak Elisa v poslední chvíli svého života hovoří s někým či něčím neviditelným! Má to něco společného s její záhadnou smrtí?

V ceně máte

  • Půlroční předplatné časopisu Krimi revue – 6 nových po sobě jdoucích čísel
  • Půlroční předplatné elektronické verze časopisu Enigma – 6 nových po sobě jdoucích čísel
  • Doručení do schránek po ČR zdarma

Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail

1. Klikněte na tlačítko „Koupit“
2. Vyplňte dodací údaje pro zasílání předplatného
3. Vyberte způsob platby a dokončete objednávku
4. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky, k této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
5. Předplatné bude aktivováno od nejbližšího možného čísla
6. Doručení do schránky po celé ČR je zdarma

Platnost Vykupónu je 20. 4.–3. 6. 2015


Adresa dodavatele slevy

RF Hobby s.r.o.

www.rf-hobby.cz

Adresa
Bohdalecká 6/1420
101 00 Praha Michle
mapa

Kontaktní osoba:
281 090 621

sleva2/rf-hobby/cz
Tel. Zákaznická linka

Ukončeno
229 Kč

Dotazy k nabídce (4)
229 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 31. 5. 2015

Dodavatel RF Hobby s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (2 624 zákazníků)