Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Plantation Grand Reserve Barbados 1 l

Prémiový rum znamenité chuti od oblíbeného dodavatele Interdrinks. Osobní odběr v Brně nebo doručení po ČR – až 3 láhve na jedno dopravné!

Platnost Vykupónu je 28. 8.–15. 10. 2015
Ukončeno
559 Kč
  • Láhev rumu z karibského ostrova
  • Plná chuť, úžasná vůně i barva
  • Obsah alkoholu 40 %
  • Osobní odběr v Interdrinks v Brně – Nové sady
  • Nebo doručení po ČR do 7 dnů za 150 Kč
  • Na jedno dopravné je možné zaslat až 3 láhve

Plná chuť tropického ovoce s náznaky vanilky a sladký závěr

Tento rum představuje vynikající pití pro každého milovníka kvalitního alkoholu! Je velice jemný, má plnou chuť tropického ovoce s náznaky vanilky, kokosu a citrusových plodů, sladký až medový závěr. Jedná se o směs starých a velmi kvalitních rumů převážně z ostrova Barbados. Zde také zrají ve starých sudech po bourbonu. Následně se transportuje do Francie, region Cognac, do malého městečka Ars v samém srdci regionu Cognac, části zvané Grande Champagne, kde již namíchané dále zrají v sudech po nejlepším koňaku Pierre Ferrand XO Grande Champagne. Kvalitu dokládají četná světová ocenění, z posledních jmenujme například zlatá medaile Rum XP Tasting Competetion 2011 Miami Rum Renaissance Festival.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte dle požadovaného způsobu odběru zboží

Doručení po ČR – nutná objednávka e-mailem u dodavatele

1. Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) zašlete objednávku na e-mail interdrinks/email/cz
2. Uveďte jméno a příjmení, telefon a doručovací adresu
3. Dále napište název zakoupeného zboží a 13místný kód Vykupónu (v případě zakoupení více ks uveďte všechny názvy a všechny kódy – na jedno dopravné je možné zaslat až 3 láhve)
4. Dopravné ve výši 150 Kč uhradíte při převzetí, dodací lhůta je 7 dní, zboží je zasíláno službou TOPTRANS

Osobní odběr v Brně – Vykupón vytiskněte a vyzvedněte zboží

1. V případě vyzvednutí zboží přímo v Interdrinks není potřeba objednávka e-mailem, zboží je pro vás již nachystáno na prodejně
2. Vykupón si vytiskněte a zboží rovnou vyzvedněte nejpozději do 15. 10. 2015 na adrese: Interdrinks, Nové sady 601/37, 602 00 Brno, otevírací doba Po–Pá: 7.00–15.00, So: 7.00–13.00

Upozornění: Prodej alkoholických nápojů osobám mladším 18 let je zakázán. Kupující tedy může být vyzván k prokázání plnoletosti (věk 18 let). Pokud nebude možné věk spolehlivě ověřit, nedojde k předání zboží. Zboží je určeno pro koncového spotřebitele.

Platnost Vykupónu je 28. 8.–15. 10. 2015


Adresa dodavatele slevy

INTERDRINKS s.r.o.

www.interdrinks.cz

Adresa
Nové sady 37
602 00 Brno
mapa

Tel. 773826850

Ukončeno
559 Kč

Dotazy k nabídce (0)
559 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 1. 10. 2015

Dodavatel INTERDRINKS s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (2 834 zákazníků)

Zákaznická podpora


Nejčastější dotazy

  • Jak můžu koupit tuto nabídku?

    Klikněte na zelené tlačítko „Koupit“ nebo „Vybrat variantu“. Na stránce s objednávkou vyplňte vše potřebné a klikněte na „Dokončit objednávku“. Po zaplacení Vám na zadaný e-mail přijde Vykupón (ten najdete i v sekci „Moje nákupy“). Dále postupujte dle instrukcí (jsou uvedené na Vykupónu a u nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“ – vždy čtěte pozorně).

  • Jak koupit více kusů na jedno poštovné?

    Čtěte pozorně odstavec „Způsoby doručení“ u této nabídky – tam najdete přesný návod, jak koupit více kusů zboží na jedno poštovné (pokud to podmínky slevy umožňují).

  • Proč nejde zboží poslat na dobírku?

    Na Vykupto.cz si kupujete slevový kupón (Vykupón), který následně uplatníte u dodavatele slevy. To znamená, že zaplatíte dopředu – proto, abyste mohl/a nakoupit za tuto výhodnou cenu.

  • Můžu zboží vrátit nebo vyměnit?

    Ano! Do 14 dnů od obdržení zboží máte nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz. Nezapomeňte také, že na každé nové zakoupené zboží se vždy vztahuje zákonem stanovená lhůta 2 roky pro reklamaci (nákup se řídí platnými zákony pro ČR). Vrácení nebo reklamaci vyřešíte přímo s dodavatelem slevy (kontakt je ve spodní části nabídky vedle mapy). Pokud s tím budete mít jakoukoliv potíž, ozvěte se nám a my Vám pomůžeme. Při nákupu varianty po více kusech se jedná o set a při odstoupení od smlouvy do 14 dnů je třeba vrátit kompletní set – tedy přesný počet zakoupených kusů. Do této zásilky dodavateli slevy je nutné přiložit fakturu, číslo objednávky a průvodní dopis. Následně dojde k vrácení peněz.

  • Co je to Vykupón, jak mám uplatnit slevu?

    Vykupón je slevový poukaz s unikátním číselným kódem – přijde Vám na Váš e-mail po přijetí platby na Vykupto.cz. Tento kód pak slouží k uplatnění zakoupené slevy. Přesný postup uplatnění najdete na Vykupónu a u každé nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“.

Další často kladené dotazy