Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Kreslená taška růžovo-fialová

Kvalitní výbava do práce, do školy i na výlety od české značky Nell. Moderní design, perfektní provedení, doručení zdarma!

Platnost Vykupónu je 9. 10.–31. 12. 2015
Ukončeno
369 Kč
  • Česká značka s tradicí více jak 10 let
  • Všestranné využití – do města, do školy, na cesty
  • Kvalitní provedení s praktickými kapsami
  • Doručení po ČR je zdarma
  • Dodání do 14 dnů

Sleva na tašky NELL

Stylová a originální taška s kresleným designem

Stylová kreslená taška pro volný čas i do školy. Lze nosit v ruce i přes rameno. Taška je na magnetické zapínání. Vhodná také pro notebook. Má malou postranní kapsičku s magnetickým zapínáním a v zadní části kapsu na zip. Rozměr 41×38×5 cm.

Nell – česká značka s tradicí více jak 10 let

Nell je oblíbená značka zaměřená na módu, oblečení, obuv a doplňky nejen pro profesionální sportovce, ale pro všechny, kteří si chtějí užívat sportovní aktivity v pohodlném a zároveň módním oblečení a potřebným vybavením jako batohy, boty a další. Nell je 100% česká společnost. Na našem trhu se pohybuje již více než 10 let.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail, objednávka bude provedena automaticky

 

1. Klikněte na tlačítko „Koupit“
2. Vyplňte dodací údaje, vyberte způsob platby a dokončete objednávku
3. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky
4. K této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
5. Zboží bude doručeno zdarma na Vámi uvedenou adresu do 14 dnů od zaplacení

Platnost Vykupónu je 9. 10.–31. 12. 2015


Adresa dodavatele slevy

NELLSHOP s.r.o.

www.nellshop.cz

Adresa
Hostovická 194
533 01 Černá za Bory
mapa

info/pronell/cz
Tel. 775 300 427

Ukončeno
369 Kč

Dotazy k nabídce (2)
369 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 1. 12. 2015

Dodavatel NELLSHOP s.r.o.
Hodnocení minulých akcí (369 zákazníků)

Zákaznická podpora


Nejčastější dotazy

  • Jak můžu koupit tuto nabídku?

    Klikněte na zelené tlačítko „Koupit“ nebo „Vybrat variantu“. Na stránce s objednávkou vyplňte vše potřebné a klikněte na „Dokončit objednávku“. Po zaplacení Vám na zadaný e-mail přijde Vykupón (ten najdete i v sekci „Moje nákupy“). Dále postupujte dle instrukcí (jsou uvedené na Vykupónu a u nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“ – vždy čtěte pozorně).

  • Kolik stojí poštovné, kde si zboží vyzvednu?

    Doručení tohoto zboží je zdarma. Bude Vám dodáno na adresu, kterou uvedete při objednání (čtěte pozorně „Jak uplatnit slevu“).

  • Proč nejde zboží poslat na dobírku?

    Na Vykupto.cz si kupujete slevový kupón (Vykupón), který následně uplatníte u dodavatele slevy. To znamená, že zaplatíte dopředu – proto, abyste mohl/a nakopit za tuto výhodnou cenu.

  • Můžu zboží vrátit nebo vyměnit?

    Ano! Do 14 dnů od obdržení zboží máte nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz. Nezapomeňte také, že na každé nové zakoupené zboží se vždy vztahuje zákonem stanovená lhůta 2 roky pro reklamaci (nákup se řídí platnými zákony pro ČR). Vrácení nebo reklamaci vyřešíte přímo s dodavatelem slevy (kontakt je ve spodní části nabídky vedle mapy). Pokud s tím budete mít jakoukoliv potíž, ozvěte se nám a my Vám pomůžeme. Při nákupu varianty po více kusech se jedná o set a při odstoupení od smlouvy do 14 dnů je třeba vrátit kompletní set – tedy přesný počet zakoupených kusů. Do této zásilky dodavateli slevy je nutné přiložit fakturu, číslo objednávky a průvodní dopis. Následně dojde k vrácení peněz.

  • Co je to Vykupón, jak mám uplatnit slevu?

    Vykupón je slevový poukaz s unikátním číselným kódem – přijde Vám na Váš e-mail po přijetí platby na Vykupto.cz. Tento kód pak slouží k uplatnění zakoupené slevy. Přesný postup uplatnění najdete na Vykupónu a u každé nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“.

  • Kdy mi přijde Vykupón?

    Po přijetí platby na účet Vykupto.cz Vám bude Vykupón automaticky zaslán na e-mail, který zadáte na stránce s objednávkou. V případě platby kartou tak održíte Vykupón obratem, pokud zaplatíte převodem, pak Vám dorazí za 1–3 pracovní dny. Vykupón najdete také v sekci „Moje nákupy“ (vpravo nahoře po přihlášení).

  • Kdo je to dodavatel slevy?

    Vykupto.cz je slevový portál, který domlouvá slevy u dodavatelů – firmy, značky, restaurace, cestovní kanceláře apod. Na Vykupto.cz pak kupujete Vykupón (slevový kupón), který uplatníte u dodavatele slevy pomocí unikátního číselného kódu z Vykupónu.

Další často kladené dotazy