Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Náhrdelník Spring Gems tyrkysový

Nádherný šperk, který okouzlí každou ženu! Doručení je zdarma

Platnost Vykupónu je 19. 10.–15. 12. 2015
Ukončeno
119 Kč
  • Krásný dámský šperk
  • Skvělý dárek pro každou ženu
  • Doručení po ČR do 7 dnů zdarma

Okouzlující módní doplněk pro každou příležitost

Také si myslíte, že méně je někdy více? Něco na tom jistě bude a náhrdelník s tyrkysovými kameny je toho jasným a hmatatelným důkazem. Oč je tento kousek jednodušší, o to širší využití najde v dámském šatníku. Materiál: akryl, slitina. Délka náhrdelníku 54 cm, hmotnost 45,5 g.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Po zaplacení obdržíte potvrzující e-mail, objednávka bude provedena automaticky

 

1. Klikněte na tlačítko „Koupit“
2. Vyplňte dodací údaje, vyberte způsob platby a dokončete objednávku
3. Po zaplacení obdržíte e-mail s potvrzením objednávky
4. K této slevové nabídce nepotřebujete Vykupón, uplatnění slevy proběhne automaticky
5. Zboží bude doručeno po ČR zdarma na vámi uvedenou adresu do 7 dnů od zaplacení

Platnost Vykupónu je 19. 10.–15. 12. 2015


Adresa dodavatele slevy

Krásná bižu

krasnabizu.cz

Adresa
Školní 405
68335 Letonice
mapa

Kontaktní osoba:
Milan Lefner

milanlefner/seznam/cz
Tel. 721 002 188

Ukončeno
119 Kč

Dotazy k nabídce (0)
119 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 23. 11. 2015

Dodavatel Krásná bižu
Hodnocení minulých akcí (65 zákazníků)

Zákaznická podpora


Nejčastější dotazy

  • Jak můžu koupit tuto nabídku?

    Klikněte na zelené tlačítko „Koupit“ nebo „Vybrat variantu“. Na stránce s objednávkou vyplňte vše potřebné a klikněte na „Dokončit objednávku“. Po zaplacení Vám na zadaný e-mail přijde Vykupón (ten najdete i v sekci „Moje nákupy“). Dále postupujte dle instrukcí (jsou uvedené na Vykupónu a u nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“ – vždy čtěte pozorně).

  • Kolik stojí poštovné, kde si zboží vyzvednu?

    Doručení tohoto zboží je zdarma. Bude Vám dodáno na adresu, kterou uvedete při objednání (čtěte pozorně „Jak uplatnit slevu“).

  • Proč nejde zboží poslat na dobírku?

    Na Vykupto.cz si kupujete slevový kupón (Vykupón), který následně uplatníte u dodavatele slevy. To znamená, že zaplatíte dopředu – proto, abyste mohl/a nakopit za tuto výhodnou cenu.

  • Můžu zboží vrátit nebo vyměnit?

    Ano! Do 14 dnů od obdržení zboží máte nárok na odstoupení od smlouvy a vrácení peněz. Nezapomeňte také, že na každé nové zakoupené zboží se vždy vztahuje zákonem stanovená lhůta 2 roky pro reklamaci (nákup se řídí platnými zákony pro ČR). Vrácení nebo reklamaci vyřešíte přímo s dodavatelem slevy (kontakt je ve spodní části nabídky vedle mapy). Pokud s tím budete mít jakoukoliv potíž, ozvěte se nám a my Vám pomůžeme. Při nákupu varianty po více kusech se jedná o set a při odstoupení od smlouvy do 14 dnů je třeba vrátit kompletní set – tedy přesný počet zakoupených kusů. Do této zásilky dodavateli slevy je nutné přiložit fakturu, číslo objednávky a průvodní dopis. Následně dojde k vrácení peněz.

  • Co je to Vykupón, jak mám uplatnit slevu?

    Vykupón je slevový poukaz s unikátním číselným kódem – přijde Vám na Váš e-mail po přijetí platby na Vykupto.cz. Tento kód pak slouží k uplatnění zakoupené slevy. Přesný postup uplatnění najdete na Vykupónu a u každé nabídky v návodu „Jak uplatnit slevu“.

  • Kdy mi přijde Vykupón?

    Po přijetí platby na účet Vykupto.cz Vám bude Vykupón automaticky zaslán na e-mail, který zadáte na stránce s objednávkou. V případě platby kartou tak održíte Vykupón obratem, pokud zaplatíte převodem, pak Vám dorazí za 1–3 pracovní dny. Vykupón najdete také v sekci „Moje nákupy“ (vpravo nahoře po přihlášení).

  • Kdo je to dodavatel slevy?

    Vykupto.cz je slevový portál, který domlouvá slevy u dodavatelů – firmy, značky, restaurace, cestovní kanceláře apod. Na Vykupto.cz pak kupujete Vykupón (slevový kupón), který uplatníte u dodavatele slevy pomocí unikátního číselného kódu z Vykupónu.

Další často kladené dotazy