Platnost
Vykupónu
je
14. 2.–31. 3. 2013
Pokořte ho do hodiny a získáte věčnou slávu!
Tomuhle burgeru se říká pořádná výzva!
The Big Zee Hárt Atak Burgr je tou pravou chloubou restaurace Bejzment! Kilo čerstvého hovězího, maxi houska, uzená slanina a mnoho dalšího – tomu říkáme pořádná výzva. Pokud se vám povede spořádat tohle „miminko“ do 60 minut, dostanete své peníze zpět a navíc bude váš portrét navždy viset na zdi Bejzmentové síně slávy! Aneb jak říkají přímo v restauraci: „OK, hír vy gou...“
►Šéfkuchař Bejzmentu Zdeněk Střížek
Restaurace Bejzment
Hládkov 703/6
160 00 Praha 6
Tel. 731 406 163
Tram. 22, 25, 57 (zast. Pohořelec)
Po–Pá: 16.00–23.00
So: 12.00–23.00
Ne: zavřeno
►Uzená slanina, salát a čerstvá zelenina...
►...a hlavně kilo toho nejlepšího hovězího masa!
Dejte si kilo čerstvého hovězího v maxi housce
The Big Zee Hárt Atak Burgr – to je 1 kg čerstvého hovězího masa v maxi housce, salát, karamelizovaná cibule, chilli con carne a coleslaw. Dále čerstvé okurky a rajčata a 4 plátky uzené slaniny. Celková váha tohohle maxi burgeru činí více než 1 500 g.
Stylový Bejzment patří mezi nejlepší burgárny v ČR!
Skvělý gurmánský zážitek je pro vás připraven v jedinečné pražské restauraci, která na letošním Burgerfestu získala 3. místo v rámci hodnocení samotnými zákazníky! Lidové noviny ji dokonce zařadily na 5. místo v anketě, která hodnotila nejlepší místa v rámci celé České republiky, kde si můžete dát burger. V příjemné atmosféře se vám proto dostane vynikajícího jídla i služeb, za nimiž se spousta spokojených hostů neustále vrací. V pátek a sobotu sem můžete přijít nejen posedět, ale také poslechnout nějakou pohodovou živou muziku, a to za symbolické vstupné 50 Kč.
Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně
Po zaplacení obdržíte Vykupón, který uplatníte v místě slevy – rezervace nutná
Po obdržení Vykupónu (přijde vám e-mailem) rezervujte alespoň 48 hodin předem na tel. 731 406 163
Poslední rezervace nejpozději 14 dnů před koncem platnosti Vykupónu.
Vytištěný Vykupón uplatníte: Restaurace Bejzment, Hládkov 703/6, 160 00 Praha 6
Otevírací doba: Po–Pá: 16.00–23.00, So: 12.00–23.00, Ne: zavřeno.
Platnost
Vykupónu
je
14. 2.–31. 3. 2013
Tomáš
-
před 12 lety
(IP: 188.75…)
Dobrý den, je možné zaballit burger sebou?
Partner - Restaurace Bejzment
-
před 12 lety
(IP: 94.112…)
Dobrý den,velký burger s sebou nebalíme!Tento burger doporučujeme jíst čerstvý a teplý přímo na místě vzhledem k použitým surovinám ,které při dalším ohřevu ztrácejí na kvalitě.
Děkujeme za pochopení
Bejzment
Simeon Hinov
-
před 12 lety
(IP: 89.24…)
Sorry for the English.
The burger is very good, taste well and is worth for the money. I had that already 5 times. I will not say it is one of the top 5 but in terms of good way to spend 300 kc (after discount of 300 kc) for 3 people it is maybe the best. (OK guys, in Prague there are 15 good places to get good burger, so ranking is not worth)
Look, the place is nothing special, no luxury, stinks and it is hard core, US-type low cost diner place. This how they want to be, this is how it is.
Now the burger. This is something you have to work for in order to get the best result. Maybe my fault but I like to make things right. I saw the potential the first time and I go back.
My adcise, get a voucer, ask for reservation. Once you are there, ask precisely:
to bake the bacon, remove the beans, melt the cheese, and serve the mayo aside. And grill the bun. Now, you get the perfect burger.
Ivana K.
-
před 12 lety
(IP: 89.177…)
Můžeme na něj dorazit 4 a rozdělit si ho?
Denisa Bagárová
-
před 12 lety
(IP: 81.19.2…)
Dobrý den Ivano, můžete přijít ve čtyřech a obří burger rozdělit.
Jiří Šutara
-
před 12 lety
(IP: 90.181…)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat o jaké hovězí se jedná, jestli třeba 20% tuku nebo tak. Dále kolik tam je sýru, jakého a kolik je té slaniny.Předem děkuji za odpověď.
Denisa Bagárová
-
před 12 lety
(IP: 89.103…)
Dobrý večer Jiří, odpověď zjišťuji.
Denisa Bagárová
-
před 12 lety
(IP: 81.19.2…)
Dobrý den Jiří, hovězí bude ve složení 70 % masa a 30 % tuku, uzené slaniny 5 dkg, sýr chedar 6 dkg.