Tato nabídka již bohužel není aktivní. Vybírejte z podobných dnešních slev:

Hodinová spa pedikúra včetně lakování nehtů

Mějte chodidla jako v bavlnce! Hodinová spa pedikúra včetně příjemné masáže a zábalu nohou dodá vašim nožkám jemnost a hebkost

Platnost Vykupónu je 4. 6.–20. 12. 2012
Ukončeno
169 Kč
  • Spa pedikúra v délce 60 minut vč. lakování nehtů
  • Solná lázeň, zvláčňující zábal a příjemná masáž nohou
  • Ošetření a úprava nehtů, odstranění zrohovatělé kůže
  • Výsledkem ozdravená a sametově hebká chodidla
  • Příjemné prostředí studia Cosmetic Care Clinic
  • Jednorázová 50% sleva na další procedury studia!
  • Nutná rezervace alespoň 14 dní předem

Krásná a hebká chodidla do hodiny!

Dopřejte svým nohám komfort a péči! Celý život vás zodpovědně nosí a tak si hýčkání zaslouží. O to víc teď, když je v slunečných dnech ukazujete v páskových sandálcích nebo žabkách. Vašim nohám se dostane přímo prvotřídní péče v pražském studiu Cosmetic Care Clinic! Při hodinové spa pedikúře si odpočinou nejen vaše chodidla, ale i vaše psychika. Dokonale se uvolníte a načerpáte novou energii. A vaše chodidla budou krásná, jemná a hebká na dotek!

Solná lázeň a masáž nohou vás dokonale uvolní

60minutovou spa pedikúru si vaše nohy zamilují! Nejprve zrelaxujete při solné lázni nohou, která chodidla prokrví a připraví na základní pedikúru – ošetření otlaků, odstranění zrohovatělé kůže, ošetření a úpravu nehtů a nehtových lůžek. Pokožku chodidel zvláční zábal. Dokonale se uvolníte při příjemné masáži nohou od chodidel až po kolena. V ceně je zahrnuto i lakování nehtů! Odpočinete si a vaše nohy vám budou vděčné!

Cosmetic Care Clinic se o vás postará i o víkendu

Při spa pedikúře v Cosmetic Care Clinic si vychutnáte zdarma čaj nebo kávu. Salon Cosmetic Care Clinic najdete v Praze 10, jen 5 minut chůze od Kubáňského náměstí. Salon nabízí široké spektrum služeb vysoké kvality. Zdejší tým vám pomůže vyřešit problémy s pletí, vlasy a postavou. Všechna ošetření se uskutečňují na základě konzultace s klientem. Individuální přístup a nadstandartní péče jsou samozřejmostí. V Salonu vás ošetří také v sobotu, v neděli po dohodě. Parkovat můžete zdarma přímo před salonem.


Jak uplatnit tuto slevu – čtěte pozorně

Vykupón uplatníte v místě slevy – rezervace nutná

Po obdržení Vykupónu rezervujte alespoň 14 dní předem na tel. 603 938 622. Při rezervaci nahlaste kód Vykupónu. Vytištěný Vykupón uplatníte: Cosmetic Care Clinic, Ruská 1236/168, 100 00 Praha 10. Otevírací doba: Po–So: 9:00–21:00, Ne: dle domluvy. Rezervaci je možné zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak Vykupón propadá bez náhrady.

Platnost Vykupónu je 4. 6.–20. 12. 2012


Adresa dodavatele slevy

Cosmetic Care Clinic

www.ccclinic.cz

Adresa
Ruská 1236/168
100 00 Praha 10, Vršovice
mapa

info/ccclinic/cz
Tel. 603 938 622

Ukončeno
169 Kč

Dotazy k nabídce (2)
169 Kč
Ukončeno
Nabídka skončila 5. 6. 2012

Dodavatel Cosmetic Care Clinic
Hodnocení minulých akcí (710 zákazníků)